Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKui toitumiskavas on sees hommikune tass kohvi siis enne ja pealetrenni valgujoogile lisatud kreatiinile töötab see hommikune kofeiin vastu või ?Tass kohvi ei mõjuta nüüd küll suurt midagi. Ära aja asja liiga keeruliseks.
Jarmo Oberst
Memberoskab keegi anda lehte kus on naidatud kuidas tehakse säärte painutamise harjutustSäärte sirutusi mõtled ehk ?
Jarmo Oberst
MemberSee, et kreatiin suurendab raku mahtu vee arvelt on minuteada nö. kõrvalmõju? Teatud varjanti kreatiinid ei pidavat vett nii metsikult siduma, mis peaks olema +kulturistidele võistluste eelsel perioodilSeega ma järeldan, et see sinu varjant why not
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Või mis teised arvavad?
Mina olen ikka asjast niimoodi aru saanud, et kreatiin (monohüdraat) seob lihases vett, kuna lihas koosneb ca. 70% veest siis mida rohkem vett, seda suurem lihas/rohkem jõudu.
Üldiselt pole eriti süvenenud ja lugenud kreatiini kohta.
Jarmo Oberst
MemberNimelt olen teadlik, et kreatiini mõju seisneb lihasrakkude täitmises veega. Rohelise tee (sisalduva kofeiini) effekt seisneb aga selles, et ta on diureetikum ja viib kehast vett välja. Küsimus seisnebki selles, et kas siis pole mõtet neid kahte korraga tarbida või ei mõjuta need kaks teineteise omadusi niivõrd palju, et peaks vältima koostarbimist.Tarbi rahulikult!
Jarmo Oberst
Memberaeglased olid pudru, riis, mais , makaronid jne ?ja ei tea kui palju seda traubneit päevas tarvitada võiks üldse
näiteks endal oli mõttes et kui toidukõrval klaas vett siis lükkan lusikatäie zukkerit sisse
Milleks sulle seda suhkrut nii palju ?
Jarmo Oberst
Memberoh, nii kaua ma pausi küll teha ei saaks
Jarmo Oberst
MemberKas liiga palju ei ole kohupiima ? Kava nagu koosnebki kohupiimast.Aga mida see roheline tee nii head teeb,et kõik seda joovad ? :

Kiirendab ainevahetust, põletab kaloreid (mitte suurel hulgal) jne.
Jarmo Oberst
MemberVägagi võimalik, jõutõstmise kangid on jäigemad kui klassikalise tõstmise omad. Kasutatakse klassikalise tõstmise kange, sest siis on lühem maa tõmmata.Kindlasti. Proovige erinevaid kangidega tõmmata. Kõige raskem on kindlasti Apolloniga tõmmata mis ei painud üldse ja on ka jämedam.
Jarmo Oberst
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
Mis edasi saab, läheb juba väga intiimseks. Kui soovi, võite ise ette kujutada.
Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.
Väga tore ajaviide, mis arvate.
Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.
La dolce vita!
Väga muhe lugemine
“>Jarmo Oberst
MemberKui sa õige tehnikaga kükid, siis sa just parandad oma liigeste tugevust ja samuti luustikku.Õige! Kui kasutada nö. abivahendeid siis kindlasti ei saa põlved tugevamaks.
Jarmo Oberst
MemberNoored
1.Hendrik Ennusaar 17a
2.Rainer Neemsalu 16.a
3.Timo Noot 17a
4.Sten Lõhmus 17a
5.Oleg Akunets 17a.
Juuniorid -75kg
1.Taavi Taros 19a.
2.Anton Ostroglazov 19a.
3.Maksim Zavertailo 19a.
Juuniorid +75kg
1.Edward Oks
2.Dmitri Kostitsõn 19a.
3.Jevgeni Kuzmin 19a.
Naised bodyfitness -163cm
1.Kati Grabbi
2.Aire Lossmann
Naised bodyfitness +163cm
1.Kadi Kallaste
2.Olga Skavõš
Mehed klassikaline kulturism
1.Mihkel Jakobson
2.Deniss Novgordski
3.Kaido Paloviir
4.Meelis Piik
Mehed kulturism:
1.Janar Rückenberg
2.Taavi Põri
3.Maikal Pikalev
Absoluutselt parim juunior Edward Oks
Absoluutselt parim bodyfitnessist Kati Grabbi
Absoluutselt parim kulturist Janar Rückenberg
Jarmo Oberst
MemberTean ainult nii palju et 120-140 oli rasvapõletuseksJarmo Oberst
MemberTere.Kuna olen hardgainer ja hetkel on käsil pigem selline massikogumisperiood, siis igapäevane aeroobne trenn sai eemaldatud.
Ainuke aeroobne mida hetkel teen on 3X nädalas ennem jõutrenni 10-15 minutist rattal intensiivselt ja 5-10 minutit sõudekat ja seda soojenduse eesmärgil.
Aga üldiselt tervisemõttes vist päris südant ei tohiks ka välja jätta, seega mõtlesin proovida kord nädalas teha umbes 60 minutit kardiot, ei tea kas sellest piisab aga kuna liigun päevas suhteliselt palju ja olen aktiivne siis ei teagi , sellesmõttes leian et rohkem kui ükskord nädalas ei tahaks teha kuna mingit rasva eriti põletada ei tahaks
küsimus siis seisnebki selles et kas peaks tegelt 1x nädalas 60 minutit kardiot (näiteks 40 minutit rattal ja 20 minutit sõudekalt (kergema intensiivsusega)
ja kui teha seda tund aega, siis kui suur see intensiivsus peaks olema, kus maal see pulss peaks umbes olema ?
1x nädalas 60min kardiot on piisav koormus südamele, eriti veel kui oled suhteliselt palju liikuv inimene.
Jarmo Oberst
Memberüldiselt teen nädalas 2 korda, vahest käin ka jõusaalis, rohkem kodus..tavaliselt teen pea kõigile lihastele trenni(rind,õlad,biitseps,kõht,selg jne) sest kui aint kaks korda nädalas teen siis vist pole mõtet nagu kaheks jagada?
Võid vabalt kaheks ka jagada. 1. päeval teed näiteks rind, õlg, triitseps, (kõht) ja 2. päeval selg, biitseps, trapets.
Jalgu ei taha üldse treenida ?
Jarmo Oberst
Memberaitäh vastuse eest.. ma ise teen põhiliselt kodus trenni, on olemas surumispink ja hantlid, see tähendab et ma pean muutma siis harjutusi või muudan harjutuste järjekorda ja seeriaid näiteks? sest need pöhiharjutused(surumine, hantlitega lend. jne) need peavad ju ikkagi kavasse sisse jääma?Kuidas sul see treeningkava jaotatud on üldse ? Mitu korda nädalas treenid ja mis jaotuse läbi ?
otseselt uut teemat ei tahaks alustada, kuid küsin õlgade kohta veel nõnda, et kui mul on selline nö. pudelikaela efekt, siis kasselle põhjuseks on rohkem arenenud trapets, või lihtsalt arengust maha jäänud õlad. Üldiselt on kogu aeg selline efekt minuga kaasas käinud.
Otseselt ei sega, kuid mõned treenerid siiski nalja visanud, et pintsak libiseb maha jne
“>Proovi siis rohkem rõhku panna õla trennile ja neid järgi aidata. Samuti on tähtis /lai olemisel/ lailihas. Mida suurem lailihas seda laiemana tunduvad ka õlad.
AutorPostitused