Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberMass 8-10x
Jõud 1-5x
Jarmo Oberst
Member5 grammi trennipäevadel.
Jarmo Oberst
MemberKindlasti käi arsti juures ära. Siis saad oma küsimustele vastused ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2008 at 9:13 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136052Jarmo Oberst
MemberNo vahet pole kumba valku Sa kasutad. Vaatasin, et käid Corsa jõusaalis. Minu teada käib seal üks Sander ka. Äkki tead, võid temalt nõu küsida …
jaanuar 2, 2008 at 9:00 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136047Jarmo Oberst
MemberAsi on ikkagi suhteline. Osta see kumb endale rohkem meeldib.
Ja miks see Sind üldse huvitab ? Teises teemas räägid Sa, et vanemad keelasid Sul pulbi söömise ära ?
jaanuar 2, 2008 at 8:47 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136044Jarmo Oberst
MemberRaske vastata selle küsimusele. Inimesed on ju erinevad, ühele meeldib üks , teisele teine. Kokkuvõttes vadak on vadak.
Jarmo Oberst
MemberEks see olenebki ju inimesest. Mõnedele mõjub, mõnedele mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTäpsemalt laia haardega lõua tõmbamine.
Jarmo Oberst
MemberKindlasti on kui toitumine on korras, lisaks võiksid treening mahtu aeg ajalt suurendada. Et varsti jooksed poole tunni asemel juba 40 minutit ja nii see figuur tuleb. Üleüldse tee aeroobset trenni .
Jarmo Oberst
Membernuu ma rohkem mõtlen nede all keelatuid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja isegi kui need tabletid on vitamiinid siis eks tablet jääb tabletiks ja mida vähem neid süüa seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb tõesti ei saa toidust nii palju kätte kui vaja aga ikakgi magu jääb tervemaks kui neid ei sööJulgeksin väita, et nimetatud poes on legaalne kraam. Neid keelatuid asju võid mujalt otsida. Üleüldse oleksid võinud kogu selle jutu jaoks blogi kirjutada. Kõigile parem. Edu !
Jarmo Oberst
Memberei ole jalutu-täiesti terveminu arust kui teha nende kavade järgi,mis siin üleval siis ei saa keha koormust piisavalt…
ma teen neli päeva jäjest trenni…siis puhkan 3 päeva…
või vahepal peab ka kindlasti puhkus olema?
No näiteks kui teha nädalas neli korda trenni siis ma soovitaks teha nii, et esmaspäev, teisipäev, neljapäev ja reede oleksid trenni päevad ja kolmapäev, laupäev ja pühapäev oleksid puhke päevad. Oleks inimlikum.
Jarmo Oberst
MemberSelgita selgita …
Pigem jagada terve keha kolme või nelja päeva peale ära . Siin on kavasid küll. Nii kolme, kui ka nelja päevaseid. Vali endale sobiv ja treeni.
Jarmo Oberst
MemberEi nii pole kasulik .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Member30g lahustunud mingi vedelikuga(piim, mahl, vesi vms.) peale trenni. Peaks aitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKulturisti jaoks pigem mitte. Ei muuda midagi paremaks.
-
AutorPostitused