Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberTee mingi kindla kava järgi, selle võid leida sellelt leheküljelt . Sööma peaksid nii valku , kui ka süsivesikuid. Valku oleks hea saada 2g keha kilogrammi kohta. Süsivesikuid peaksid ka ikka saama märkimisväärses koguses . Edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKüsimus siit, et nagu juba teistest juttudest järeldan peaks ma vist paika panema esmalt toitumiskava ning treeningkava?Täpselt nii. Kui ise ei saa toitumiskava ning treeningkava koostamisega hakkama, siis võid need siit lehelt tellida . Muidugi sümboolse tasu eest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberSellel noormehel on jalad korras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKui mingil teisel päeval pole üldse kohe võimalik teha, siis ikka võib. Natuke ikka abiks .
Jarmo Oberst
MemberSegamine pole eriti arukas. Põhimõtteliselt on nende koostis peaaegu sama, et kasutegur ei muutu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberMinu arvates sul küll suured jalad pole. Piltide pealt ei paista vähemalt, et oleksid. Kõike on vaja treenida, muidu edu ei saavuta .
Jarmo Oberst
MemberEi ole Sul vaja midagi ainult rinda ja kõhtu. Kõike on vaja. Võta treeningkavade alt endale sobiv kava ja hakka treenima. Söö korralikult. Vaata, et saaksid ka piisava koguse valku, et oleks millest lihast ehitada. Ega tulemused ei sünni üleöö, see on pika ajaline protsess. Edu !
MemberSee ju oleneb mis lihast ta valmistatud on. Kas kana lihast või millestki muust. Kanalihašašõkis kuni 28 grammi valku ja loomalihašašlõkis 16 – 22 grammi valku . Umbes nii peaks olema
Jarmo Oberst
MemberVõib ka nii
Jarmo Oberst
Memberkakelnud olen palju, peksa pole antud, aga mu klassivend sai aasta tagasi niimodi tänaval vastu molli, et üks venku küsis suitsu ja klassivend vastas et tal pole, siis virutas venku hambusse. Kõik toimus hommikusel kooliteel
Järeldame sellest seda, et suitsu näljas inimesed on kergelt ärrituvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Memberkuna tysoneid on üks, siis kannatab iga vend ühe matsu ära, nii kehv ka olla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati ei pea see nägu olema, kus esimene löök tuleb 
Ma ei tea küll kaklust, kus esimene löök poleks nägu tabanud .
Jarmo Oberst
MemberJarmo Oberst
MemberTokko oli päris ilusad sõnad neile sinna ritta seadnud, aga see on nõme, et kirjutatakse ainult dopingust aga mitte sõnagi võistlusest endast ja osavõtjatest jne.
No artikkel oligi kirjutatud keeldumisest ja dopingust, mitte võistlustest edast.