Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKindlasti pigem õlu kui GIN/siider
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberJõusaali tolade hulka liigitaksin ka sellised tüübid, kes tulevad jõusaali ja hakkavad peegli ees igasugu poksimis liigutusi tegema. Ise veel sellised väiksed tüübid. Neid kloune jälgides tuleb alati naer peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKeskmine hele õlu (500ml) annab natuke üle kahesaja kalori, piim (500ml) annab aga 250 ja pealegi veidi
MemberJaanipäevale vastu pohmelliga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head jaani !
Jarmo Oberst
MemberHilised õnnesoovid ka minu poolt !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Memberära unusta, et pulber on toidulisand, mitte steroid, isegi steroidide söömisel pead vaeva nägema trenni ja toitumisega ! Kui midagi nende kahe asjaga valesti teed, ei maksa sellest steroidi kuurist sittagi välja tulla….. “SEE OLI NÄIDE” Nii, et söö kõvasti ja treeni intensiivselt, muidu ei tule midagi !Kuidas ei tule midagi ? Midagi ikka tuleb, lihtsalt areng pole maksimaalne
Jarmo Oberst
MemberSee mis Holland Itaalia ja Prantsusmaaga teinud on, on ikka äge. Kohati hakkas isegi neist kahju, nad üritasid ja üritasid aga said ikka haledalt peksa.Hollandi üle on ainult hea meel.
Rootsi toob ka loodevasti homme võidu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ründetuus Henrik Larsson mängib, siis Rootsi lööb ühe värava kindlasti. Pigem hoian pöialt hispaanlastele, nende esimene mäng jättis sümpaatsema mulje

Jarmo Oberst
MemberMilleks üldse soov rasvaprotsent nii madalale viia ? Mingitel võistlustel osaleda või lihtsalt endale head meelt teha ?
Jarmo Oberst
MemberPalju õnne ka minu poolt !
Jõudu ja jaksu edaspidistes tegevustes !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Memberhaha jumala kõva mu meelest, kõik naiivsed nutavad nüüd
Leidsin kommentaaridest sellise lehe. Teie teema on Kalmuse kohta. Kuidas kommenteerite ? http://dumbuser.wordpress.com/
Jarmo Oberst
MemberSee kukkus nüüd küll hästi välja !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks pean tunnistama, et ise ka jäin seda uudist uskuma

Jarmo Oberst
MemberPorgandid melaniini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei sisalda

Laiguti kollaseks saab ennast süüa.
Jarmo Oberst
MemberMinu teada ei mõju kumbki.Minu teada sisaldavad porgandid melaiini, mis pruunistab nahka. Aga, et porgandite abil end pruuniks süüa, see on vist siiski võimatu
Jarmo Oberst
Membersai siis koos sõbraga läbiarutatud kava ja jõudsime sellise tulemuseni , kuidas hindate?Esmaspäev
Lamades kangi surumine
Kaldpinnal kangi surumine
Pullover
Rööbaspuudel surumine
Lamades prantsuse surumine
Plokil surumine
Käsivars (pealthaare)
Kõhulihased
Kolmapäev
Küünarvarte kõverdamine
Küünarvarte kõverdamine istudes kaldpingil hantlitega
Küünarvarte kõverdamine pealthaare
Kangi tõstmine seljatagant
Hantli tõstmine seistes ette
Jalapress
Säär (sääremasinal)
Kõhulihased
Reede
Jõutõmme (üle nädala)
Lõuatõmbamine rinnale (lai haare)
Lõuatõmbamine (kitsas haare)
Kangi tõmbed kõhu alla
Õlgade kehitused
Hantlitega lendamine ettekallutatult
Hantlite lendamine kõrvale
Käsivars (althaare)
Kõhulihased
Pühapäev
Kükk kangiga
Käärkükk
Säär (jalapressil)
Kõhulihased ja seljasirutajale keretõsted pukil(see nädal kui jõutõmmet ei tee)
Mina vahetaks päevad ära, et trennipäevad oleksid esmaspäev, teisipäev, neljapäev ja reede.
Kava tundub suht korralik isegi . Ainult et kolmapäevasel päeval vahetaksin õla ja biitsepsi ära. Et enne tee ikka õlga ja siis alles biitsepsit. Üldiselt treenitakse ikka suurimaid lihased esimesena.