Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKõva mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTäiesti hullumaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKükki hetkel ei teegi?Kükk ju kavas sees !?
Jarmo Oberst
MemberSuurimad õnnesoovid ka minu poolt !
Jarmo Oberst
MemberBeeta-alaniin?
Jarmo Oberst
MemberWhey Gold Standard on mitmeid kordi maailma parimaks proteiinipulbriks hinnatud ja minu arust toimib suurepäraselt.Ise olen ka Whey Gold Standardi pooldaja. Asi toimib ja maitse on ka suhteliselt hea
Jarmo Oberst
MemberJarmo Oberst
MemberKust ma selle õige toitumis kava fitnessi kodukalt leian?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pead tellima, vaata Pood alt.
Jarmo Oberst
MemberHispaania on meister !
Jarmo Oberst
MemberVäga võimas !
Jarmo Oberst
Member100 g puhast liha on 81 kcal.Haug (värske, puhastatud) Kalorsus 81.1 kcal , Valgud 18.4 g , Rasvad 0.7 g , Süsivesikud 0 g
Jarmo Oberst
MemberIssanda loomaaed on ikka kirju
Jarmo Oberst
MemberHah, ma olen ikka Hispaania poolt
Jarmo Oberst
MemberMiks sind see naerma ajab ? Võibolla kergkaalu poksipoisid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No poksipoisid võiksid mujal selliseid liigutusi teha. Ilmselge on ka see, et need tüübid, keda mina jõusaalis kohtan , nemad pole mingit poksijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberNo rahune maha juba. Sul pole nagunii mingeid võimalusi Marek Kalmuse vastu, sest siinsed inimesed siiski austavad teda. Selle asemel, et siin targutada ja oma rasket elu kurta, mine trenni. Ja kui tõesti ilma ei saa, siis on ka teisi foorumeid kus läbustada !
AutorPostitused