Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberElusviis lihtsalt selline, et kulutan vist enamus ära kah, mis sisse söön, aga tarbida rohkem ei ole mulle jõukohane. Eks loodan, et massikasvatamisel oleks siis kreatiinist ja lisavalgust abi.Ilmselt see jääbki ainult sinu lootuseks. Pigem ikka massilisaja või tõesti toitumiskava. Edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberEks õige toitumiskava ole vast muidugi etem, kuid eks ma ole siit foorumitest endale neid kõrva taha pannud ning ei usu et nii mööda söön
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa mööda ei söö, miks sa ei suuda siis oma kehakaalu tõsta ?
Jarmo Oberst
MemberEi. Nitrix ei ole hea valik. Hea valik oleks see, et sa tellid endale siit portaalist toitumiskava ja massi hakkab ka tulema. Kreatiinist võid ise lugeda : http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195
Jarmo Oberst
MemberKülasta doktorit. Siin varemgi juttu olnud, et mingid rasedate kreemid pidavat aitama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberJa mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .
Jarmo Oberst
MemberSuurematele lihsagruppidele kaks harjutust ja väiksematele üks. Suuremad on rind, selg, jalad ja ka õlg. Midagi eriti sellega muidugi ei saavuta
Memberselle postituse eesmärk ongi mul abi ja nõu küsida, et mida soovitaksite mul fitness.ee /pood osakonnast siis endale valida, sest mina ei saa sellega hakkama kuna kõik tooted ülistavad seal ennast. Valku ning kreatiini otsin ma.Kui sa otsustamisega hakkama ei saa, siis võta näiteks Fasti Whey3 ja Fasti kreatiini. Kui ei sobi, kasuta otsingut ja leia endale parim.
Jarmo Oberst
MemberÄkki oleks mõtekam hoopis massilisajat kasutada ?
Memberkas keegi võtab mass2 ja kuidas mõjub kui keegi võtab;)Kindlasti keegi võtab ja mõjub ka kindlasti positiivselt
“>Jarmo Oberst
Membertäielik rumalus mida sa kirjutanud oled…vabandad ennnast enda ees et sinust pole rohkem saanud kui odav piar-manager…Ja teema nimetust olete kah veel muutnud mis on väga lame… Joker oma mehed ütlevad sulle juba et sinu film on üks suur rumalus aga sa ei taha seda näha…Keerad eesti sportlastele sitta kaela ja ise naerad kh veel…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi on Sulle liiga teinud, et sa siin targutad ? Usu, Sinu arvamus ei lähe enamikule üldse korda. Targem oleks juba lõpetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberMida te arvate American toodetest?On need halvad või head?
Halbu asju siin vaevalt müüakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberÕhtust! Tahaksin ühte kava nendest kahest proovida. Loodan, et võin otti usaldada : DKumb nendest tundub teile parem?
Esimene: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14
Teine: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=21
Tänud!
Mõlemad on sama head
MemberInimesed on erinevad, elavad erinevat elu. See kuidas antud toidulisand kellegile mõjus ei pruugi sinule sama moodi mõjuda. Proovi järgi, saad teada
MemberAlla 50g pole mõtet võtta peale trenni. Seega saad ühest pakist 26 serveeringut. Kui käid nädalas kuus korda trennis , siis jätkub pakist veidi rohkem kui kuuks ajaks.
Jarmo Oberst
MemberLoomulikult toitumise, puhkuse ja trenniga
“> -
AutorPostitused