Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberMa usun, et küsi see siiski treenerilt endalt üle.Mina usun, et esimeseks toidulisandiks sobib sulle tavaline valgupulber, Hera 80 näiteks. Loe ja uuri, eks siis leiad endale sobivaima
november 4, 2008 at 3:22 p.l. in reply to: Millist valgulisandit peaks poolalgaja eelistama? #171003Jarmo Oberst
MemberNo olen 18 aastane ja jõusaaliga olen tegelenud mõned aastad… aga noh nagu enamus noortel ,siis vahelduva eduga.. praegu siis ligi pool aastat suutnud korralikkult trenni teha.. käin bodypumbis 2x nädalas ja 2x(harva 3) niisama jõusaalis + spinninguid ja pilateseid tuleb ka ette.Praegu tarbin Hera80t ja seda olen juba pool aastat tarbinud.Ning tekkis huvi kas tegemist on minu jaoks parima valgulisandiga? Kas just see vadakuvalk peaks olema mulle kõige tähtsam? Tippsportlaseks ei pürgi ,aga lihasmassi tahan juurde..Hera ja muidu toitumise abil on nagu paar kilo tulnud juurde…Hera on hea valk. Võid seda vabalt edasi tarbida
Jarmo Oberst
MemberTervist ,tahaks kysida nendelt , kes on tellinud kunagi bb.com’ist
Nimelt kuidas see systeem seal kaib , millist ”delivery” tuleb valida jms (:
T2nud !
Eestis on karmid seadused. Sa ei pruugi tellitud kaupa kätte saada. Olen kuulnud, et osad on saanud ja osad mitte
Jarmo Oberst
MemberKüsimus nimelt selles, et olen mõelnud Muscle+ tarvitamisele. Ise olen 15 aastat vana ja treenind 3 a. Enne selle soetamist tahaks teada, kuidas, millal, kui palju seda tarvitada ja kas üldse tasub vanuse tõttu. Tahan põhiliselt kasvatada jõudu ja lihas massi(massi mitte oluliselt).Peale trenni võta 50g pulbrit ja pane sheikerisse. Lisa vedelik (vesi, piim, mahl vms), võid juurde panna ka süsivesikuid. Loksuta piisavalt ja joo ära
Kindlasti tasub, lisaks sisaldab ka kreatiini, mis peaks su jõudu siis kasvatama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2008 at 12:04 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #170711Jarmo Oberst
MemberÜks õige kulturist ja tantsulõvi peab olema kursis ka ilumaailmaga :Mille järgi teeb kulturist ja tantustäht Argo Ader huulepulkadel vahet?
Aktivist leiab ikka igasugu huvitavaid asju netist üles
Jarmo Oberst
MemberKuna Valga Staadioni jõusaal on suhteliselt väike koht, siis häirib väga see kui sinu ümber on 15 venelast ja nad kõik räägivad korraga. Mitte, et mul väga midagi venelaste vastu oleks.
Jarmo Oberst
MemberImre 2, Ott 2
Jarmo Oberst
MemberMa arvan, et jalgade treenimine annab ka motivatsiooni juurde.
Jarmo Oberst
MemberOlen nüüd 2 kuud jõusaalis käinud ja treeninud algajatekava järgi,söönud toitumiskava järgi ja eesmärk oleks lihasmassi kasvatada ja rasvaprotsenti vähendada,milline toidulisand aitaks mind?Kui selle toitumiskava tegi sulle spetsialist, siis söö selle järgi edasi. Küll siis lihasmassi tuleb ja ka rasvaprotsent väheneb. Vajadusel konsulteeri kava toitumiskava koostajaga.
Jarmo Oberst
Member1. Vanus? (a.) Sugu? (M või N)
2. Milline eluviis? (istuv, liikuv, füüsiline, raske füüsiline)
3. Pikalt tavaliselt magad? (… tundi)
4. Oled selle tundide arvuga rahul? (Jah,Ei)
5. Kaua sooviksid magada? (…tundi)
6. Ümbritsev kodukeskkond? (Linnaline, maakodu)
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? (nimetage helid vm. tegurid)
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? (toatemperatuur vm.)
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? (mure, liigne mõtlemine, tüli, pinge vm.)
10. Milline oled unisena? (ärrituv, tujukas, tõsine vm.)
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? (jõus, keskendumises, suhtlemises vm.)
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi?
1. 18, M
2. Liikuv
3. Peale kooli ~2tundi ja öösel ~7tundi
4. Jah
5. 10 tundi ööpäevas
6. Linnaline
7. Kui naabrid remonti teevad, aga üldiselt ei häiri miski
8. Suvel, korteri kõik aknad lahti, magada väga õhukese tekiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>9. Mured ja pinged
10. Tujukas, põhimõtteliselt iga hommik tujukas
11. Keskendumises
12. Üldiselt see mis jääb öösel magamata, selle magan järgmine päev järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTuleb muude asjade pealt rohkem kokku hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberValga Staadioni jõusaal . 300 krooni kuus õpilastele.
Jarmo Oberst
MemberSul on siis sõpradega vedanud.Või on tal väga vähe sõpru
MemberNtx avokado,kookosõli ja -helbed,kalaõli.Minust targemad inimesed võivad sulle selgitada täpsemalt,mis on katabolism …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Katabolism ehk dissimilatsioon ehk lagundav ainevahetus on organismis toimuv keemiline protsess, ainevahetuse osa, milles keerulisematest ainetest tekivad lihtsamad ja milles vabaneb energiat.
Jarmo Oberst
MemberRaha sul toidulisandite ostmiseks on, aga toitumiskava ja toidu ostmiseks pole ? Tundub, et sul on väärtushinnangud paigast ära.
AutorPostitused