Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberPole küll kulturist , aga ma loodan , et keegi ei pahanda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Svend Karlsen
Mul ka pole kulturist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberAlaealine pubekas olen veel. Mõne nädala pärast enam pole, seega ma ei käi pinda enam mõne nädala pärast, kuid praegu aga küll? Asja ei saa nii üheselt vaadata! Pigem ütleks mistahes vanusegrupile: “Tee trenni aga ära mölise!”Sa võid olla ju ka koolipoisid kuni 20
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 18 kuulub sinna alla ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2008 at 1:21 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #86088Jarmo Oberst
MemberTeen ka siis väikse ennustuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meeste absoluut:
1. Ott Kiivikas
2. Marek Kalmus
3. Taavi Koovit
4. Imre Vähi
5. Marek Morozov
Juuniorid:
1. Eiko Rapur
2. Mikk Raudsepp
3. Mihhail Gorjatsev
Naised Bodyfitness:
1. Laura Reisalu
2. Christina Alev
3. Svetlana Filippova
4. Vitaliya Dmitrieva
5. Annika Summel
Jarmo Oberst
Memberujumine pidavat aint head tegema. nii rääkisid arstid tuttavale, kel selgroolülid olid katki ja valesti kokku kasvasid…Selliste tõsiste asjade puhul kindlasti konsulteerida (spordi)arstiga.
Jarmo Oberst
MemberTere!Probleem mul sis j2rgmine…Plaan on hakata creakic tablette tarvitama…
Selle toote kasutusjuhendis on kirjas et p2evas tuleb v2tta kaks annust, hommikul ja peale trenni, kuid ma 2rkan umbes kell pool 11(“hommik”) ning kella yheks on mul juba trenn tehtus ja tuleb v6tta trennij2rgne annus ning minna t66le. Arvan et paaritunnise vahega annuseid annustada ei oleks 6ige? V6i hommikul 6.00 v 7.00 yles tulla, tabletid sisse juua ja uuesti magama?
Võtagi nii nagu öeldud. Hommikul ja kohe peale trenni. Trenni vabal päeval võta hommikul ja teine endale sobival ajal päeva jooksul.
Jarmo Oberst
MemberKui ma kastile hüppeid teen, kas see eeldab, et mul on tehtud ennem soojendus ka, või või kodus kah neid kohe tegema hakata?Sooja tee ka ikka ennem.
Jarmo Oberst
Membertere ma olen 17 a vanune umbes 180+ pikk ja mingi 70 kg raske tahaks enda keha laiemaks ja suuremaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mida ma peaksin tegema? mis kavasid kasutama mida tarvitama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige lihtsam. Telli siit portaalist endale toitumis ja treeningkavad. Järgi neid ja saad suuremaks ja laiemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberVaidleksin vastu- eluaeg olen seda teinud ja minul murrab õlaliigest pigem eest surumine kui kukla tagant surumine. Asi individuaalne!Asi võibki olla selles, et sa eluaeg seda teinud oled ja sellepärast ongi eest kehvem suruda ?
Membermõni ei ole eestikeele tundi vist sattunud.Ka sina pole vist sattunud. Ma leian sinu postitusest päris mitu veakest
MemberOk eks ma uurin siis asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlam on siiski konsulteerida (spordi)arstiga.
november 8, 2008 at 11:39 e.l. in reply to: Milline näeks välja kuulitõukaja trenn jõusaalis? #171425Jarmo Oberst
MemberMilline näeks välja kuulitõukaja trenn“jõusaalis´´?Ma usun, et treenida võimalikult palju plahvatuslikku jõudu
MemberPead silmas päevas kuus korda kõhu juustust ja munast täis pugimist?Too näide normaalsest toitumisest. Millal, mida ja kui palju näiteks süüa.
Mina ei ole spetsialist, et teistele toitumis soovitusi jagada. Söön ise vaid enda teadmiste järgi. Aga soovitan tellida toitumiskava, investeering kogu eluks
MemberJust…mina olen igati nõus…Kas te ei arva, et siis hakatakse liiga palju uusi kontosid tegema? Keegi kes möliseda tahab, teeb uue konto jne. Üldiselt, kes ikka möliseda tahab, see seda ka teeb. Aga see on vaid minu arvamus:)
Jarmo Oberst
MemberKui õigesti toituda ei oska või ei taha, siis peaks nii enne kui ka peale trenni, samuti enne magama minekut ja ka peale ärkamist “lisavalku” tarbima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui oskad ja tahad õigesti toituda, siis saab alati kõik toidust kätte.Täpselt. Toit on siiski primaarne ja toidulisand(id) sekundaarne
MemberÜritad midagi võimatut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused