Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberColeman on siin kuidagi eriti ebainimlikÄkki sellepärast, et ta on jätkuvalt veel päris võimas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKas teate kus müüakse Fat Burner’it kõige sootsama hinnagaOlen näinud säästumarketis seda. Oli teine kollane vist ja hinnaks 9.90+pant. Võid uurida ka hulgiladudest. Ilmselt sa tahad juua Fat Burnerit, et rasva põletada. Siis oleks kõige kasulikum osta see 3000 Fat Burner ja jagada see kolmeks osaks, sest keha suudab omastada vaid 1000mg L-karnitiini päevas. Üks pudel kolmeks jagades peaks tulema kõige soodsam variant.
Jarmo Oberst
MemberA mina olen just kuulnud et mida happelisem puuvili seda aluselisem on lõppreaktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll on ikka keerulised need maailma asjad, ei tea ise ka mida uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks hea väljend on selle kohta. “Ära usu kõike mida kuuled, ära räägi kõike mida tead! ”

Jarmo Oberst
Memberei hakkand uut teemat tegema , öelge mõni normal süsivesikurikas jook ?Mahlad on suhteliselt süsivesikurikkad, samuti ka karastusjoogid.
Jarmo Oberst
Memberaga milline kreatiin on kõige etem? Kui see cellmass jama on, siis kas tavaline fasti kreatiin on ka etem?Igastahes tahaks mingit kõvemat sorti kreatiini osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fasti kreatiin sobib sulle väga hästi
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
Arvan, et hakkan siis tegema ikka nii, et 2 trenni, 1 vaba, 2 trenni ja 2 vaba. Nii taastub paremini. Kätele võiks isegi ühe harjutuse (3 seeriat) juurde panna. Rinnaharjutusi pole minu arust üldse palju. Kokku ainult 9 seeriat !?. Jõutõmmet hakkan ka tegema. Olen seda teinud vahelduva eduga, alustan ilmselt natuke kergema raskusega, et saada tehnika paika. Kõhtu teen kaks korda nädalas, aga seda lihtsalt ei pannud siia kirja.
Jarmo Oberst
MemberKüsimus, miks rinnapäeval ei tohiks sees olla ülemisele rinnaosale harjutust ????????Ma arvan, et joey mõtles just, et peaks olema sees harjutus rinna ülemisele osale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2008 at 7:50 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #170376Jarmo Oberst
MemberPalju õnne kõikidele võitjatele!
MemberMa sain ikka vähe soodsamalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.atlex.ee/show_book.php?bid=25&type=bookPäris väike hinna vahe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Membermis kuradi jura sa ajad? laxuall oled vä?parim arvatavasti on vaheldumisi kombineerida piima, liha, kala tooteid ja mune.
Ära pahanda kohe. Nii huumorivaene inimene ka ei saa olla
MemberSa tõesti usud ka,et seda jahu Kiivikas sööb ve:D Ja sisseostu hind pidi sel tõesti 25 kr olema,ja kindlasti ei ajanud se treener mulle jama vaid teab täpselt kuidas asjad käivad.Eks igaüks usub mida tahab!Kui sa natuke asja süveneksid ja prooviksid kvaliteetsemaid tooteid saaksid ehk aru.Kes see tubli treener sul on siis ?
Jarmo Oberst
MemberVaata need mis kallimad on ja leia endale sobiv.Kindlasti ära seda proteiin nr 1 saasta osta.Revalist treenerite käest kuulsin,et selle õige hind pidavat 25 kr olema:D Kunagi ise lolljusest proovisin ka ja pidin oksele hakkamaKindlasti pole Proteiin No1 saast. Kindlasti pole selle õige hind 25 krooni. Ja see, et sa pidid oksele hakkama on sinu enda viga. Proteiin No1 on tarbinud ka meie esikulturist Ott Kiivikas. See treener ajas sulle mingit jama ilmselt .
Membertäitsa lõpp kui odavalt saadud ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5.65.- tuleb ühe pileti hinnaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hästi saadud 
Samas on mul gmaster´ile küsimus ka. Kas neid oksjoneid tuleb veel või jääb asi soiku, kuna ei pakutud piisavalt palju FITe ?
Jarmo Oberst
MemberM6istust ka, myrakas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurimad õnnesoovid ja edu võistlustel !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTeen vahelduseks sörkjooksu, tantsutrenni ja stretching/pilatest. Vahest tuleb sekka ka squash, kui partneri mõne kivi alt ülesse leian. :]Jõusaali kõrvalt meeldib tegeleda pallimängudega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused