Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberEi hakkanud samuti uut teemat tegema. Üldiselt trenni lõpetan suhteliselt hilja (tavaliselt isegi 22.00) ja siis peale trenni söön kohupiima, pluss mõni puuvili, siis järgmine korralik söögikord peaks olema nagu öeldakse 60-90 min pärast. Nii ma ka teen, aga küsimus selline…kuna kella on hilja ja umbes 00.00-iks tahan magama minna, mida ma peaksin siis sööma enne magama minekut? sest üldiselt tean,et enne magamist hea süüa kohupiima,et organism valku saaks öö jooksul. kas on normaalne siis oopis selle trenni järgse söögina süüa midagi tõsisemat (nagu kanaliha,salat juurde,süsivesikuid,natukene rasvu jne..) või peaksin peatse magama mineku tõttu siis ainult kohupiimaga piirduma?Mina sinu asemel sööks peale trenni sellise korralikuma söögi (kana/filee/, salat, rasvad) ja viimase toidukorra enne magama minekut kohupiim.
Kanaliha pole raskesti seeditav liha, võid julgelt seda peale trenni süüa.
Jarmo Oberst
Memberjep neid kindlalt, aga kas peaks lisama aeglaseid süsivesikuid ja rasvu ka, et taastumist parandada…
aprill 14, 2010 at 8:42 e.l. in reply to: Süsivesikuterikas hommikusöök + aeroobne treening peale seda. #265051Jarmo Oberst
MemberKõik oleneb siiski päevasest kaloraažist , kui see on negatiivne siis võtad ka alla. Kui see on plussis siis ei ole vahet kuna aeroobset teed.
Jarmo Oberst
MemberKuidas võiks välja näha treeningjörgne toitumine, kui ma mingi kell 12-1 magama lähen või ei peaks üldse sööma`??? peamine eesmärk oleks ikka rasvapületusKindlasti enne magamaminekut kohupiimad/kodujuustud sisse, sest trennist on vaja taastuda ja peale trenni sheigist jääb kindlasti vajaka.
Jarmo Oberst
MemberSamas küsimus. On selline firma nagu Alpenrose, ja kodujuust maksab rimis 8.-, 200g, kas see on kuidagi kehvem teisest?Ise pole veel uurinud, aga kas keegi on seda teinud?
Ei ole kehvem. Alpenrose peaks seetõttu odavam olema, et ei raisata reklaamile/pakendi välimusele.
MMA fighterid peale r2iget HIIT treeningut,s66vad ka friikaid ja purgereid.Võrdled MMA fightereid ja tavalist jõusaali külastajat ?
Kui Mariusz Pudzianowski rammumehega tõsiselt veel tegeles siis sõi ta ka palju kommi. Kui tahan rammumeheks saada siis peaksin ka kommi sööma ?
Jarmo Oberst
MemberNoored
1 – Rainer Neemsalu
2 – Illimar Gaidalenko
3 – Silver Eensalu
4 – Kert Uppin
Juuniorid -75kg
1 – Anton Ostroglasov
2 – Maxim Zavertailo
3 – Taavi Taros
4 – Rinaldo Olberg
5 – Risto Rõõmusoks
6 – Kalev Hein
Juuniorid +75kg
1 – Dmitri Kostitsõn
2 – Edward Oks
3 – Jevgeni Kuzmin
4 – Keit Koppel
5 – Vladimir Aleksejev
Noorte ja juuniorite ABS. – Dmitri Kostitsõn
Mehed -80
1 – Andrei Abrossimov
2 – Mihkel Jakobson
3 – Meelis Piik
Mehed -90kg
1 – Argo Vaible
2 – Indrek Viska
Mehed +90
1 – Ott Kiivikas
2 – Marek Liiva
Kulturismi ABS – Ott Kiivikas
Klassikaline Kulturism -175cm
1 – Imre Vähi
2 – Harri Indus
Klassikaline kulturism +175cm
1 – Taavi Koovit
2 – Janar Rückenberg
Klassikalise kulturismi ABS – Taavi Koovit
Fitness Mehed
1 – Oleg Anissimov
Fitness naised
1 – Natalia Nazarenko – Kiivikas
2 – Liisa Otsus
3 – Kristina Koroljak
Bodyfitness -163cm
1 – Vitaliya Dmitrieva
2 – Kati Grabbi
3 – Janika Jürgenson
4 – Aire Lossmann
5 – Marina Sakutene
Bodyfitness +163cm
1 – Kadi Rõõm
2 – Olga Skavõsh
3 – Sandra Järv
Bodyfitness ABS – Vitaliya Dmitrieva
Kulturism Naised
1 – Merike Sula
TOP 5 meeste absoluut:
1. Ott Kiivikas
2. Taavi Koovit
3. Imre Vähi
4. Argo Vaible
5. Janar Rückenberg
Jarmo Oberst
MemberMa ei saa nendest tarkadest siin aru- Kui kokku panna sai, majonees, liha ja väike kurgi- ja tomativiil, siis on see automaatselt rämpstoit. Aga kui süüa eraldi, siis kõik just nagu korras. Söö oma burksi ja joo õlut peale. Kui hakkad massi ajal enda söömist piirama, siis vaene sina, kui peaksid hakkama maha võtma.Mis lihast sa räägid burgerite puhul ? 90% juhtudel on need mingid kotleti käkerdised, 20g liha per 100g ja sojavalku täis.
Igasugune toit on parem kui nälgimine ja kui pole võimalik süüa korralikku einet siis kindlasti parem burger kui mitte midagi.
Kvaliteetset toitu ei asenda miski!
Jarmo Oberst
Memberküsimus selles et kui mul on massikava ja peale trenni söön kohe 200g rasvata kodujuustu ja siis 1 õun et kas 1 tund hiljem oleks sobilik 1 suur hamburger ära süüa või siiski nt süüa liha ja tatart ja hiljem tatat ja salat???Kvaliteetne toit on kordades parem kui rämpstoit, ükskõik mis kaval olles .
Jarmo Oberst
MemberSa vahi kus on jalad
Jarmo Oberst
MemberPiima- ja munavalku vist ei lasta koos eriti ju?Mis siis juhtub kui saan toidust korraga muna- ja piimavalku ?
Jarmo Oberst
MemberPoolal on suht sant seis! Ja ma ei saa aru miks nad üldse 50 aastat vana lennukiga läksid ?Kas vana = ebakindel ? Tegu presidendi lennukiga ja see on kõrgendatud tähelepanu all, seega ei oma vanus siin mingit rolli.
Jarmo Oberst
Memberhttp://videos.bodybuilding.com/watch/58291…overkill-part-2Kai Greene Overkill 2. osa on nüüd üleval.
Tegu siis videoga Kai Greene valmistumisest viimaseks Mr. Olympiaks.
Video režissöör Mike Pulcinella, kes teinud ka sellise videoseeria nagu “Raising the Bar”.
Igal reedel pannakse bodybuilding.comi üles järgmine lõik Overkillist.
Ootan juba järgmist osa!
Jarmo Oberst
MemberMinu arust võiks olla nii, et kui inimene jääb vahele ja kahetseb oma käitumist ning tunnistab ausalt üles, kuidas asi oli, siis võiks esimene võistluskeeld olla paar-kolm aastat. Kui ta ajab mingi “mina ei tea midagi” juttu, siis võiks kaaluda eluaegset.See asi ei toimi. Kõik tunnistaksid pisarsilmi, et tarvitasin, kuigi vb endal polnud aimugi.
Jarmo Oberst
MemberEluaegse karistuse poolt ei ole kindlasti ja selle poolt ei saagi olla. Mina nii negatiivselt ei suhtu dopingusse kui seda teevad enamus kasutajaid siin portaalis. Toome näitena, et isik treenib maksimaalselt, puhkab maksimaalselt, toitumine on 100% paigas, üleüldse annab endast 100% kuid pole ikkagi parim, vaid võib olla näiteks 10nda koha omanik alles (ükskõik mis spordialal). Kas teie rahulduksite ja piirduksite sellega, et andsite endast 100% (naturaalselt) sest kõrgemale lihtsalt andekus ei lubanud tõusta. Ma arvan, et õige sportlane kes on hingega asja juures ulatab käe dopingu poole, sest õige sportlane tahab olla parim. Ainuke asi mida saab pahaks panna on see, et isik kasutab dopingut ja see on ebaaus teiste suhtes. Kui jäädakse vahele siis võiks ausalt tunnistada, et lihtsalt pidin võtma, sest see oli ainuke võimalus võita/saavutada edu, mitte hämada, et ei teadnud vms.
Jarmo Oberst
MemberMillise koguses koffeiini seljuhul võiks tarbida päevas ,et ta õhtuse enne ja peale trenni kreatiinile ei mõjuks ?2-3 tassi kohvi päeva jooksul on veel ok. Lisaks kreatiini tarbimise ajal joo rohkem ka vett, koguaeg veepudel/klaas kõrval.
AutorPostitused