Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberNo aga tee seda, mida sa ise tahad, massi, relieefi või jõudu…sinu enda otsustada
“>Nüüd võiksid ikka teha natuke pikemaid seeriaid. 8 kordust seerias näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2008 at 2:17 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171614Jarmo Oberst
MemberIndrek – 12
Imre – 7
Taavi – 7
Laura – 6
Jarmo Oberst
Member313
november 19, 2008 at 5:32 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171487Jarmo Oberst
MemberVäga suurepärane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberÜletõmme…(Y)http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/028.html
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/029.html
Need harjutused on hantliga teha väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Memberkui mitu korda nädalas ja mitu tundi oleks normaalne rinnale trenni teha nii ,et see asi kasvama ka ikka hakkaks?ette tänades:Mp….Siit lehelt saab tellida toitumis ja treeningkava. Siis hakkab su rind kasvama ja ka kõik muu. Edu
MemberOletame, et ma võidan oksjoni. Kuna, aga elan Valgas ja Tallinna eriti ei satu, kas oleks võimalik, et saadate selle eseme mulle postiga (mina maksan postikulu muidugi) ?
Jarmo Oberst
MemberKas ainult mulle tundub, või ongi Mr. Mesi 2korda suuremaks läinud? 11-st 22 peale…Sulle ainult tundub
MemberKui präast trenni kohe võtta valgusheik ,siis mis aja pärast jälle jõuab keha valku omastada… et mul nagu kipub pärast trenni kohe kõht tühjaks minema ja sheigist ja banaanist ei jätku kindlasti. Et kas tund on liiga lühike aeg?Peale trenni joo valgusheiki ja tunni aja pärast võid rahulikult tavatoitu peale süüa
MemberKodus treenida on mõttetu!Nali,ning umbes sama sisukas kui eelmine tegelinski.
Kas igapäev kodus kätekõverdusi, kõhulihaseid ja kükke on siis arukas teha? Vasta esitatud küsimusele, mitte ära postita rämpsu
Jarmo Oberst
MemberKuidas muna ja piimatoodete koos tarbimisega on?ja kui süüa tuunikala võileiva kõrvale ka singivõileiba ?
Ma usun, et mitte midagi pole. Söö julgesti, sest kes sööb see jõuab
MemberSee on ainult positiivne, et Koovit ja Kalmus heas vormis olid. Konkurents läheb tugevamaks ja mehed peavad rohkem pingutama
MemberMul on selline probleem, et enamus mu päevast möödub istudes(kool+arvuti taga peale seda) aga ma tean, et see on kahjulik. Sellepärast teen ma umbes iga tunni tagant mõned harjutused(kätekõverdused,kükkid ja kõhulihased). Kaks korda nädalas käin ka jõusaalis. Mis te arvate, kas neist on kasu? Kas peaks mõni päev mitte neid tegema, et lihased “taastuksid”? Võiks hoopis midagi muud teha?Tänan abi eest!
Hakka jõusaalis algajate kava järgi treenima. Selle leiad ülevalt tööriistade alt. Treeni selle järgi ja siis pole vaja kodus neid harjutusi teha. Sest lihased vajavad puhkust ka.
Jarmo Oberst
MemberArctic Spordi joogid päris asjalikud (Y)Mulle ka maitsevad need, eriti see oranži värvi kesvamärjuke.
Jarmo Oberst
Member4 a tagasi olevat tema mõõdud olnud sellised (konverteeritud tollidest ja ümardatud), nüüdseks ehk on veidi veel juurde kasvanud:Pikkus: 180 cm
Kaal: võistlustel 135 kg, võistlusväline 147 kg
Käsivars: 56 cm
Õlavars (nö. biitseps): 66 cm
Piht: 86,5 cm
Rind: 155 cm
Reis: 91,5 cm
Säär: 66 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti hullumaja millised mõõdud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused