Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberSeda tean.. seal on kasulikku (Y) aga kas oskad mingit konkreetset linki ka anda mulle.. kasvõi väljamaistMina soovitaksin isiklikult 5×5 kava
Jarmo Oberst
MemberTundub ja palju.. Kust kohast saab veel massikavasid muidu netist?Ariklid-treening seal all on ka palju häid kavasid!
Jarmo Oberst
MemberMinu arvates on liiga palju harjutusi ja seeriaid. Jalale 28 seeriat! Rinnale 20 seeriat ? Ilmselgelt liiga palju
Jarmo Oberst
MemberJah olen kasutanud ja mingit mõju polnud.Netisti vd leida infot,et se ester c kreatiin täielik saast tegelikult.Konsulteeri natuke targemate jõusaali spetsidega siis saad aru milline mõttetu promo kaup se BSN on,sama käib Muscelteci kohta.Ennem tõesti osta juba Fasti tooteid,mis odavam ja mõju 10x parem.Kui sulle ei mõjunud siis on kohe saast ? Äkki on viga sinus endas, mitte BSNi ega Musceltechi toodetes ?
Jarmo Oberst
MemberSee on kreatiin! http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195
Jarmo Oberst
MemberKui mul fitte pole ja ma osalen oksjonil ja võidan ja tellin omale kohe fitid kas nii saab mängida?Oksjoni lõppedes peavad sul panustatud FITid kontol olema!
Jarmo Oberst
MemberSuurimad õnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberRAskust ei saa lisadaPead laskma siis lusikal rohkem käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTere!Kas keegi kasutab ka Mülleri maisitärklist.Vaatan et see tuleb ikka kõvasti odavam kui FASTI Malto6.Ja Mülleri viinamarjasuhkrut kasutavad ka vist päris paljud siin.Maisitärklis ? Kisselli tahad juua või ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2009 at 7:56 p.l. in reply to: + Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (02-06 veb.) Kuldne klassika M100 #182435Jarmo Oberst
Member240FIT
Jarmo Oberst
MemberKui korraliku kõhutäit Sa loodad saada ~20kr. eest?Vot – see on koolitoitude viga.
(see 20kr. võetud umbes suht, aga peaks kehtima enamuste Eesti koolide puhul)
Minu teada maksab riik poole toidurahast kinni. St siis, et meil on koolilõuna 34.-
Jarmo Oberst
MemberNeed olid vist rademaris ja selle taha oli kirjutatud energiatabletid.Äkki mingi glükoositabletid ?
Jarmo Oberst
MemberMa küsiks hoopis, et mida teha et karv EI LÄIGIKS
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei ole nagu suurt midagi muutnud aga viimasel ajal just juuksed niimoodi läikima hakanud, et vaata ja imesta. Aga muidu mingi reklaam oli et Chappy paneb karva läikima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !No siis hoia ränist eemale
MemberArstil ja arstil on v222ga suur vahe.Ylikool ei tee arstist arsti.
Mis r22giks teie poolt? Ma usun, et tajute ealisi ise2rasusi t2nu isiklikule kogemusele paremini. V2ga vastukarva on, kui kedagi jumaluseks tegema hakatakse…
Rotteri poolt räägivad sajad postitused foorumis, nende põhjal telliksin mina küll kava pigem temalt. Mitte, et ma arvaks, et teised ei tea asjast midagi, vaid lihtsalt Rotter on ennast minu silmis piisavalt tõestanud!