Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2010 at 10:46 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265412
Jarmo Oberst
MemberOlen naissoost. Hetkel kaal 49 kandis. Nooremana sai kõvasti trenni tehtud ja sellest ka lihased, võimalik muidugi, et lihas pole liiga suur vaid täitsa ok, aga seda kattev rasvakiht on probleemiks, mis muudab jala liiga suureks.Saan aru siis, et need fitness.ee kaloriarvuti soovituslikud näitajad on ka minu eesmärgi puhul ok, aga kui tahan siis, võiksin süsivesikute arvelt suurendada eelkõige valgu ja natuke ka rasva tarbimist?
Soovituslikud näitajad:
60% süsivesikuid
15% valku
25% rasva
Siis ideaalis oleksid minule soovituslikud umbes sellised jaotused?:
50% süsivesikuid
20% valku
30% rasva
Liiga palju süsivesikuid.
Pigem nii:
25%süsivesikud
25-30%valku
45-50% rasva
Sinu puhul siis 1600kcal päevane kaloraaž.
aprill 17, 2010 at 8:57 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #265399Jarmo Oberst
Membernagu näha teid huvitab kui sellest numbrit teete.las igaüks arvab mis ta tahab.kui Diesel siis Diesel
“>Minu arvates Vin Diesel on hoopis selle mehe nägu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2010 at 8:43 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265396Jarmo Oberst
Member1) Kas sa oled meessoost või naissoost ?
2) Palju su preagune kehakaal on ?
3) Kui sa oled KMI järgi alakaaluline siis missugusest lihas+rasv me saame rääkida ? (Juhul kui sa oled meessoost)
Otseselt trenni ma ei tee, kuid kõnnin kiirelt ca 1-2tundi päevas ja lisaks ca tunnike rulluisku või jalgratast (mõni päev jääb vahele ka). Aga kas siiski peaks sellest soovituslikust sv, rasva ja valgu suhtest kinni pidama, et rasvaprotsenti vähendada? Või peaks süsivesikuid nõksa vähendama ja valke suurendama (natukene, sest lihase kasvamist ma ka ei soovi)???Millest sul need lihased peaksid nüüd nii kasvama hakkama ? Kiiremast kõndimisest ja rulluisust ? Võta rahulikult, kui sa pole 1:1 000 000st, siis sul sellise treeningu ja toitumisega ei kasva sul küll märkimisväärselt lihaseid.
Süsivesikuid muidugi vähendada ja tõsta rasvade ja valkude osakaalu dieedis.
Või võib üldse ainult kaloraazi jälgida ja mitte neid süsivesikuid ja rasvu ja valke õiges koguses taga ajada? Mõned on ju arvamusel, et kui sööd vähem sisse, kui ära tarbid, siis tulebki kaalulangus (aga kas rasva arvelt?))).Väär! Tuleb jälgida ja sellest kinni pidada, kuidas sa peaksid alla võtma kui sööd ükskõik mida ?
aprill 16, 2010 at 1:24 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #265354Jarmo Oberst
MemberKäed on küll absurdselt suured. Isegi võrreldes Heathiga, kellel on ka väga võimsad käed on Burneikal ikka tunduvalt suuremad käed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võimas!Jarmo Oberst
MemberAlgav nohu kaob, kui juua päev läbi nõrka õunaäädika lahust – 2 teelusikatäit leigesse vette. Paarist klaasitäiest piisab.
Jarmo Oberst
MemberSee väide ei ole nüüd küll tõene ,joovad mitmed sportlased coca colat peale treeningut ,kuna see koosneb kiiresti imenduvatest süsivesikutest.Kõige kuulsam peale trenni cocat joov isik on Jay CutlerMis väide pole õige ? See, et sportlased joovad pulbrijooke ? Loomulikult on õige, ega kulturism pole ainuke spordiala.
Ja selles Jay Cutleris julgen sügavalt kahelda. Vb mees on joonud vahel peale trenni, kuid ei usu, et mees peale igat trenni aasta läbi endale cocat sisse kallab. Too mõni allikas mis väidab, et ta joob seda peale igat trenni.
Jarmo Oberst
MemberPalju õnne !
Jarmo Oberst
MemberSee on ainult hea ja tuleb kasuks kui on konkurentsi esikoha peale. Kuid sellised onupoja poliitika jutud on küll täis BS!
Jarmo Oberst
MemberHämmastav vorm
Jarmo Oberst
MemberTere.kõik teavad, et kui käia jooksmas, saab kergesti kaalust alla.
Mina tahaks aga kaalus juurde võtta, lihast kasvatada. Saalis teen midagi Kiivikase soovitatud massitsükli taolist (jagasin endale 3 päeva peale ära).
Samas ei taha ka, et süda täitsa soiku jääks ja jõuaks suvel ikka jalkat mängida ja trolli peale joosta kui vaja. Niiet tahaks jooksmas käia.
Ma ei taha aga massi kaotada ja VEEL kõhnemaks jääda.
Kas tasub siis jooksmas käia? Kas kolm korda nädalas oleks liiga palju? Võib-olla aitab lihtsalt peale jooksmist palju söömine?
Tänud ette ära!
S
Kui palju sa jooksed ? 3h nädalas ? Normaalse toitumise juures, kus sa üritad lihast kasvatada pole see maht nii suur midagi, et jääksid veel kõhnemaks.
Jarmo Oberst
MemberNo ntx 40 siis ja sysikuid ja rasva ka,mingi hea sheik.Keegi teab,palun 6elge:P
Sinu sama kohupiim, banaan, piima ka, et vedel oleks. Ja ongi valmis.
Jarmo Oberst
MemberPm k2isin vana treeneri juures,vb keegi teab,Salum2e perekonnanimi,ta treenis Rait Sagori,igatahes ta r22kis,et peale trenni kohupimia jne m6ttetu,aga ta pole 6elnud,et mida t2psemalt.Keegi saaks teada anda,mida v6tta peale trenni,mis sisaldaks valku 100g umbes ja sysikuid ka samapalju
Nagu kokteilkodus teeksin valmis,mida saaks poest osta k6ik.
Ma suht pikk ja peenike,oleks vaja kaalus ka juurde v6tta,niiet sellekohta ka oleks vaja teada,et mida syya,et saada kiiremalt rasva juurde,et oleks parem treenida?
Milleks sulle 100g valku peale trenni ?
Jarmo Oberst
MemberMillegi pärast ei ava Safari uuendatud fitnessi, Firefoxiga sain tööle. Muidu meeldib rohkem, kuid tõesti häirib, et iga teema avab uues aknas
Jarmo Oberst
MemberJuhtus selline asi, et oli 531 krooni eest fitte. Konto all näitas, et on, aga poes näitas, et ei ole false või midagi ja fiti topis ka nagu ei olnud. Mõltesin, et äkki konto deaktiveeritud panin konto alt aktiveeri konto ja kadusid kõik Fitid. Kas nüüd olengi oma Fittidest ilma ?Kirjuta info@fitness.ee , saad vastused oma küsimustele.
Jarmo Oberst
MemberPõhimõttelist selle 22.00 ajal hoopis kohuppima oleks hea ?+rasvad.
AutorPostitused