Jörgen Kenkmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jörgen Kenkmann
MemberTubli poiss!Täna kl 16:00 on tund ja võtan kaamera ka kaasa igaks juhuks! NB!!! Täna räägime pikemalt ka venitustest ning näitan teile ette erinevaid venitusi erinevatele lihasgruppidele! Loomulikult ka jooksvad küsimused! Kohtumiseni õhtul ja tulevad kohale need, kes saavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea kuna ise saan treenima uuesti tulla, kuna tööpäevad kella viieni + töökoht tartus väljas.
Jörgen Kenkmann
MemberTÄHELEPANU!!!Nüüd on teada, et III Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused toimuvad 17. aprillil 2011 kl 14:00 Tartus, Descartes’i Lütseumis . Panen selle kohta täpsema info välja eraldi selle võistluse teemas. Hakake valmistuma ja otsige endale õige muusika vabakava jaoks!
MInu põhikooli aulas:D ulalalaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal uues sporidsaalis normaalne valgustus ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2011 at 2:03 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #292106Jörgen Kenkmann
Member1. Toney Freeman
2. Dexter Jackson
3. Branch Warren
4. Dennis Wolf
5. Roelly Winklaar
6. Victor Martinez
7. Sergey Shelestov
8. Ronny Rockel
9. Robert Piotrokowicz
10. Essa Obaid
Jörgen Kenkmann
MemberKui finants lubab siis saan hakata sellest kuust trennis käima tartus(Planet Spordis).Endalgi sama mure
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kuidagi rahakese kokku ajan hakkan vormima end, kuid lavale mul pole vist mõtet minna ? Mis arvad Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jörgen Kenkmann
MemberTähelepanu!Alates tänasest, 1.märtsist 2011 on Eedeni Fittest spordiklubi nimi
Planet Sport!
Täna saab torti ka nii kuulsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jörgen Kenkmann
MemberLootsin täpselt vastupidist tulemust:(Ainult natukene opakas võiks nii loota
sest silva on liiga tugev silva paneb kõik kotti ma loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jörgen Kenkmann
Memberehk ikka saad tulla
Jörgen Kenkmann
MemberMeile teeb rõõmu isegi ratastoolis kipsis jala-käe-kolju ja seljaluudega Jörgen!
Fotoka võtan ka täna kaasa! Olge kohal!No nii hullusti pole küll veel läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui pildid orksi saad siis teavitada ! Aa muide ma pole kuu raha maksnud ja poseerima lastakse. See pole hullu aga kui ma peale seda trenni teen, kas siis on pahandusi oodata ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jörgen Kenkmann
MemberSuured tänud Erkkole asjaliku ülevaate eest ja meele teeb rõõmsaks kui Eesti noorte meeste seast jälle uusi noori atleete esile tõuseb ning selline seis kindlasti motiveerib seda võistlust organiseerima ning kindlasti tuleb võimas üritus. Sellel noorel mehel on vaja kindlasti veel poseerimisega vaeva näha, sest ainult kuiva vormiga ei tee midagi kui vastased poseerida oskavad. Tubli töö!Tänases tunnis poseeris 5 meest ning järgmine tund esmaspäeval, 21.veebruaril 2011 kl 16:00 Fittest spordiklubis! NB!!! Kes kevadel võistelda tahavad, siis võtke kaasa ka cd mõne oma lemmiklauluga ning saame vabakavasid harjutama hakata.
Kohtumiseni!

Jörgen saabus ka Tallinast tagasi ja seab sammud Eedeni poole. Kurguvalu on ka tasapisi taandunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)