Janno R.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janno R.
MemberMilliseid Gasp voi betterbodies meeste dressipükse teil on? kas S suurust on? ning mis hinnast algavad?
kas juhuslikult Gaspi Hardcore gympanti ka on?
Janno R.
Memberohoh, mis nende hinnad ka on?
Janno R.
MemberMilliseid Gaspi dressipükse teil on ning mis hinnast need algavad? kas S suurust ka on?
märts 21, 2010 at 9:18 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261950Janno R.
MemberSee on vladimir kütt, ja võistleb -82.5 juuniorites
märts 21, 2010 at 8:02 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261939Janno R.
MemberVäga head võistlused olid, sai ennast kõvasti ületatud! Ja see oli väga hea, et niipalju fotograafe oli seekord kohal!
märts 17, 2010 at 7:49 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261525Janno R.
MemberSee kahes grupis võistlemine tähendab seda, et alguses teeb 1. grupp küki ära, siis 2. grupp, siis 1. grupi surumine jne?jep. täpselt nii.
Janno R.
MemberMina ka jäädvustan!
Janno R.
MemberOtt, kas millalgi on tulemas Olimpi väiksemaid särke ka? jube ägedad need, aga XL jääb mulle vist väga suureks
Janno R.
MemberPalju õnne Saaremaa vägimehele!
Janno R.
MemberMinu hetkeseis siis, kükkinud olen 215, natuke kõrge oli aga teen sügavaks! surumist pean timmima ja tõmme on ok, tõmbasin 230, 237.5 kg tõmbasin maast lahti aga läks tagasi.
algraskused võistlustel on siis Kükk 200, surumine 135 ja jõutõmme 215
Janno R.
MemberHmm, mulle tundub see 200kg ka kahtlane ikkagi – võib-olla loetakse, võib-olla mitte. Mina pigem ei loeks.miks sa nii kuri oled?
Janno R.
Memberah mis asja, kui tahavad tegelda miks mitte? Igaüks teab ju ise, mis ta teeb.
Janno R.
Membereks saab veel lihvida, see 215 kg ei ole ja piisavalt sügav, vaatasin mitu korda läbi ning järgmine kord vast julgemalt alla, Jah, sul selles õigus, et hakkan sügavust otsima siis kaob tehnika ära.
Janno R.
Membermärts 3, 2010 at 11:59 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #259542