Janno R.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janno R.
MemberSurumispink ka on ? Puur , surumispink , kang … rohkem nagu ei olegi midagi vaja ju , sul on seal isegi hästi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägi raskustest , kas hantlite raskustest piisab ja kuidas on lood kangile pandavate raskustega?hantlite raskustest peaks piisama, mäletan et max raskus mis seal sai kokku panna oli 25 kg vist. kangi jaoks ka raskusi jagub, kokku on 100 kg vist seal. küki puhul jääb väheks aga muidu loodan et saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidas ma kava peaks kokku panema, kas kõik asjad teen samal päeval ära, või mahutan 2 päeva peale ?
surumispink on ka olemas jah.
Janno R.
Membervõta tööriistade alt treeningkava omale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
MemberPalju õnne!
Janno R.
Memberüldiselt saab kõik ära tehtud seal mis vaja, kuid jah, riietusruum annab soovida. hantleid on vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Membervb lähen isegi proovin osaleda, saaks kogemusi juurde jms, eks näis
Memberkas seal on jõutõstmine varustusega või ilma?
Janno R.
MemberTööd teen vahest, seal kus juhtub, saab vähemalt mingit raha teenida. Trenni teen kõvasti ning rannas kavatsen ka olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samas praegu läheb suvest 3 päeva raisku, pean järelvastamist tegema natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Memberolen 16, surun 90 kg, eriliseks rekordiks ei pea seda,
Janno R.
Membersuvel üritan ikka trenni täie hooga teha! ei saa lasta ju vormil ära vajuda.
Janno R.
Memberolen juba ammu Unitedi fänn olnud! väga õnnelik olen et nad võitsid, Sir Alex Ferguson vääris seda võitu!
Janno R.
MemberSee on minu arust üks väga ebamugav trenažöör
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole sellel viga midagi, siis kui veel Zelluloosi jõusaalis käisin siis ajas asja ära küll
MemberErkki on väga hea treener, Martin samuti. soovitan Martinit, vägagi sõbralik on
Janno R.
MemberEelmine aasta käisin, super oli. see aasta ka minek ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Member2 aastat praegu käind, kui alustasin olin 14 aastane ja vägagi paksuke, nüüd olen korralikult trenni teinud ja toitumist jälginud. kaalun praegu 73 kg ning lihaste arvelt olen päris palju juurde võtnud.
Janno R.
MemberSoovitan sulle Reval sporti jõusaali. seal on 350.- krooni kuu, 3 korda nädalas saad käia ning lisaks on seal ka hea treener, kes on sulle igati toeks.
annab sulle treeningkava, kerge toitumiskava jms.
AutorPostitused