Janno R.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 9, 2009 at 6:20 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233444
Janno R.
MemberPoiss on tõesti suur ja kuiv, täna kaesin seda oma silmaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Mikule palju edu! Loodame parimat!
Janno R.
MemberAleksander, olen homme sel ajal trennis vist veel ning ehk saan sind aidata!
Janno R.
MemberKas sa kell 4 ei saa tulla? mul oleks ka vaja särki teha.
oktoober 28, 2009 at 7:55 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230943Janno R.
MemberKõik läks dieediga, aga eesmärk oligi kaal.Tänan omalt poolt Otti, kes oli abiks nõuannete ja inspireerimisega!
Tänan ka Robocop’i, kes kogu tsükli vältel toetas mind dieetcomboga (kalaõli, fat burner, green tea)!
Reedeks teen selgeks oma jõunäitajad ja mõõdud.
Rasvaprotsent kukkus 29-lt, 17 peale.
Täitsa sale poiss
rasvaprotsent väiksem kui mul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, oli huvitav oma silmaga seda kõike jälgida, iga nädalaga aina nooremaks

Janno R.
Memberkas homme kella 4 paiku on keegi revalis? tahaks särki teha.
Janno R.
MemberReval spordi kodukal ju info täitsa olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
MemberHuvitav, mäletaks nagu, et trennis tegi 250kga surumist…aga tubli tulemus, nagu näha kaal on 99kg vist jubaSiis oli kaalu 7-9 kg rohkem ka kui praegu minuarust.
Aga palju õnne Kaidole ning trennis kuuleb vast rohkem sellest võistlusest

Janno R.
Memberma sain kükis ja tõmbes aint algraskused kirja, teisel küki katsel suutsin ära kükkida ja just 0.5 sek enne seda kui terasmaa ütles pukkidele jalg libises
, surumises aint 2 katset. Usun et lähipäevil tuleb Fitnessi galerii ülesse
Memberok. Ma arvan et Kaido teab rohkem infot nende võistluste kohta. Aga nii palju kui märjamaa kutid rääkisid siis võisteldakse ikka varustusega.
Janno R.
MemberJah, see imelik. Aga arvan, et IPF reeglid peaks olema.
Janno R.
Memberhttp://www.esvl.ee/voistlusjuhendid/joutostmine_2009.pdf
oleks hea kui saaksid tulla
MemberProtokoll võiks välja jah tulla.
12 päeva aega õige lahinguni, peab nüüd viimases trennis surumist ja kükki lihvima
Janno R.
MemberPeaks vist võtma.
oktoober 4, 2009 at 4:50 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224224Janno R.
MemberKäisin esimest korda, väga rahul. Väga kõva võistlus oli. Palju õnne kõigile osalejatele!
Janno R.
MemberJanno, ma näen et toimunud tõsine areng? Ma loodan, et sa maksimume algraskusteks ei pane, vastaseljuhul võtab Kaido sul midagi õlgade otsast ära:) Oled ikka varustusega korralikult vastavad numbrid ära teinud, või olen mina vahepeal ajast maha jäänud!ehee, areng on meeletu. Ei pane maksimume algraskusteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> raskused said Kaidoga ilusti läbi arutatud ning kõike ikka mõistuse piirides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga noh, Kui 2010 tahan MMile minna siis tuleb järjest edasi areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused