Janno R.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2010 at 9:34 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #259525
Janno R.
MemberJanno R.
MemberNoh, tähtis on, et võistlustel ei oleks kõrged. Aega veel natuke on, harjuta!Peab selle trikooga sõbraks saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Memberega mul tavaliselt kükid nii kõrged ei olegi
MemberArusaadav, aga võistlustel teed kumba kükki, ikka varustusega, seetõttu väga oluline saada trennis vähemalt paar õnnestunud katset kirja, muidu võid vaimselt läbipõleda!Jah, tuleval nädalal plaanis sügavamad kükid teha, aga samas see trikoo kuidagi jäigem. Alla minna hoopis teine asi sellega
Janno R.
MemberMine -90
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal vast alar kraav vastaseks aga ta teeb nii 590-600 kokku vastJanno R.
MemberÜtleme nii, et ei olnud väga head sügavused, aga, uus trikoo ja pole varem proovinud sellega, alustasime varustusega kükki nädal hiljem. Minu viga on see, et ma kardan kiiresti alla minna, varem olen alati tasakaalu ära kaotanud sellepärast, kuid eks nüüd peab harjutama ning korralikku sügavat kükki tegema. ilma trikoota sügava küki tegemine pole mingi probleem
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=bA_Gd1os2Hk
Rene jõutõmbe video
veebruar 21, 2010 at 5:33 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #258075Janno R.
MemberMillal avalikustatakse võistlejate nimekiri?ilmselget peale seda kui registreerimine on lõppenud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Membertere kus toimub mõni jõutõstmis võistlus ja kas on sinna võimalik kanditeerida kui olen 15 aastat vana.Tere, siit saad info
Janno R.
MemberSurumine 150 kg.. teisi ei tea. Tahaks teha 600 kg täis või siis vähemalt sinna ligidale!
Janno R.
Membersee WFF vend meeletu arengu teind.
väga kuiv see inglane!
Janno R.
MemberEem,senäts on Gerimax oma ja see annab hea laxu enne trenni lihtsalt sisse.päris hea laksu annab sisse, raskel trennipäeval olen võtnud ning päris hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
MemberSinul pole küll eriti mõtet seda meest kommenteerida. Sa jää ikka oma liistude juurde!!!Mis asja sa jälle kobised
jaanuar 12, 2010 at 7:22 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249266Janno R.
Memberkorralik jämsa,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janno R.
Membermulle väga meeldib, aknast välja vaadates avaneb ikka meeletult ilus vaatepilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused