jannno
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jannno
MemberUus postitus selle jaoks, et õnnistan seda teemat järgnevate piltidega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edit: Ei suutnud panna pilte ilmuma, seetõttu tegin ka korralikud lingid.

BEHOLD THE BEAUTY OF NATURE!
Tänage mind hiljem

P.S. Kõikidel piltidel on NAISED suhteliselt nappides kuid siiski igati sündsas riietuses, nii et pildid on nii “work safe” kui ka “alla 18 safe”… mmm sõltuvalt sellest muidugi, kus te töötate

Vot sellised naised ainult võiksidki tänaval kõndida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jannno
MemberJällegi üks teema millele on vastus põhimõtteliselt foorumis olemas. Kui algjana ei jaga matsu lahti siis loe siitsamast amazonist artikleid ja soovitatavalt ostad ehk mõne targa raamartu ja harid end veidi. See oleks sulle väga kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jannno
MemberEi ole ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jannno
MemberSuured tänud igatahes. Eks ma siis kaalun asja ja kui raha juhtub tõesti liiga palju olema siis ostangi ehk
MemberKui ta alles jõutõmmet tegema hakkab, siis vaevalt et jõutõste vööd tarvis on. Eesti kõvemad kulturistid isegi teevad siin tavalise vööga tublisti üle 200kg ulatuvate raskustega tõmmet. Coleman tegi oma videos samuti tavalise vööga 800 naelaga tõmmet.Pigem tee väiksemate raskustega üldse ilma vööta, et seljalihaseid tugevdada ning alles siis kui tunned, et raskus nii suur, et selg hakkab kõverduma, tõmba tavaline vöö peale.
Kas vigastuste oht liialt suur siis pole või ? Isegi kui teen perfektse tehnikaga võib äkki mingi nõrkusehetk või kramp sisse lüüa ja siis ei ole ju tulemus eriti ilus.
Äkki ma eksin ka
MemberTelli: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…4637492d34fad9aSaadetakse koju kätte.
Ega sa ei oska öelda mis pikkusega on M suurus.
Kas kuskil ei ole olemas tabelit kus on kirjas suurusele vastavad pikkused
MemberTrapetsile sobivad harjutused:3) jõutõmme (kangi algasend pakkudelt)
Ega ei oska öelda kuidas see peaks välja nägema.
Kas siis tõesti nii et seisad kahe jalaga kahel pakul ja tõmbad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas pakud siis alt ei veere või on tegemist mingi masinaga kus seda sooritada saab ?
jannno
MemberPoes on 110.- ringis , võimalik et varsti hakkan neid ise 1 eksemplar kuus müüma. Kas oleks ka huvilisi? Hind otseloomulikult palju odavam.Ma arvan et oleksin huvitatud.
jannno
Member182.5 ; 68.9 ; 16
jannno
MemberKehalise õps rääkis, et nii on raskem teha kui tavaliselt, aga mul nii just kergem.Ega kuidas kellelgi. Kui peopesad on sissepoole, siis kasutad rohkem biitsepsit. Aga kui peopesad on väljaspoole on rõhk rohkem seljal.
jannno
MemberHea küsimus. Ma arvan et üht võid kutsuda Mikuks ja teist Manniks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Kui kellegi nimi on juhuslikult Mik või Mann siis see ei olnud solvang
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )jannno
MemberSeal mingid plakatid on kah vahel we ???
Hea oleks seina peale mõned iidolid ja eeskujud panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jannno
Member9 tõmmet. Ilma nõksuta.
16 aastane ja 68 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jannno
MemberOtsing

Selle kohta on küll väga lihtne infot leida

jannno
MemberMul on selline küsimis,et kuidas ma peaks oma lihaseid treenima,et sirgelt jõutõusu teha saaksin.Lõuatõmbamine on mulle kerge ning jõutõusu teen ka ära aga vasak käsi läheb ennem paindesse ja siis vean keha järgi…tahaks mõlema käega korraga ennast üles tõmmata.
MIs lihaseid see vajab

Ehk oskad seletada mis see jõutõus on

Sain aru. Eks peamiselt triitseps, küünarvarred, rind ja lailihas veidi vähem

-
AutorPostitused