Skip to main content

Jann2004

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ultra Whey Pro (3 kg) – Universal #36345
    Jann2004
    Member

Ega sul see jook tegelikult odavam ei tule kui näiteks üks laks Whey super lemonit(mõlemad on umbes 10 eeki),aga palju sa selle 200g kodujuustu kohta piima ja banaani paned,et maitse norm. oleks?Tahaks ka ära proovida.

in reply to: 1 kuu valku #36356
    Jann2004
    Member

Ainult üks kuu valku süüa on mõtetu,mingit lihast sa sellest ei saa,tee nii nagu eelmine vend soovitas või siis ära osta üldse(raharaiskamine)!

in reply to: proteiinipulbrid #36007
    Jann2004
    Member

Kui kiirelt keha selle 30g valku siis omastab,s.t. et millal võib siis järgmised 30g valku peale võtta,et ka see omastatud saaks?Ja Ott räägib,et üks laks proteiini on soovitavalt 40g,aga kui No.1 40g sisaldab peaaegu 35g valku,miks siis see 5g mõtetult potist alla lasta.Ja enamus kulturistid räägivad siin artiklites,et nemad panevad 3,5-4g valku päevas kilogrammi kohta ehk siis 115kg-ne vend(nagu paljud neist on) peaks päevas 15 korda sööma,et keha kogu selle valgu omastaks?

in reply to: Rinnalt surumine. #36120
    Jann2004
    Member

Siin oli kunagi sellest rinnaltsurumise jõu arendamisest juttu ja keegi saatis mulle ühe kava,mida kunagi olid kasutanud vene jõutõstjad.Väga asjalik kava ja tulemused on garanteeritud,kui sa oma meili aadressi siia üles lükkad,võin selle sullegi saata.

in reply to: kaalus juurde? #35917
    Jann2004
    Member

Millal sul järgmine seminar Tallinnas on?

in reply to: tõstevöö #35938
    Jann2004
    Member

Kõigis korralikes spordipoodides peaks olema,eile käisin stockmanis,sealses spordiosakonnas oli ka,mingi 500 eeki maksis kuskil.

in reply to: küsimus hr.Kiivikale #35900
    Jann2004
    Member

Milles need kilod,siis väljenduvad?Oletame,et võtan kreatiiniga seitse kilo juurde,kui peeglisse vaatan,kus ma neid kilosid siis näen,kas lihastes, rasvas või kuskil kolmandas kohas?Ja kas kreatiini kuuri lõppedes need kilod kaovad(kui kuu võtta,siis kuu vahet jne.)?Kui ise kreatiini tarvitan ei saa aru,sest mul kaal 5kg ringis kõigub stabiilselt.

in reply to: Spordiast! #35844
    Jann2004
    Member

Asjalikud spordiarstid leiad ajakirjandusmajast,nende nimesid kahjuks ma ei mäleta,aga mitmed jalgpalluritest sõbrad,kellel põlved pees on sealt head abi saanud.Sporditraumadega pole polikliinikusse mõtet minna,sellest olen ammu aru saanud.Ainuke asi,mida nemad määrata oskavad on elektriravi.

in reply to: õhtune õlle #35704
    Jann2004
    Member

Õlu on tegija!!

in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35795
    Jann2004
    Member

Ühinen herr. Epliku õnnesoovidega!Õlle asemel võiks nüüd paar pudelit sampust naha vahele lasta;)

in reply to: > Rinnalt surumine < #34335
    Jann2004
    Member

Tervitus.Saadke keegi mulle ka see rusika rinnaprogramm. janekpiirilaht@hot.ee

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)