JanK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JanK
MemberOlgu, my bad.
Veidi OT, aga täna tegin trenni vennaga, kes nägi näost välja nagu Vitor Belfort.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JanK
MemberAnderson on BJJ-ga temast ikka väga üle.
JanK
MemberMina kasutan n-ö põlvesukki, hoiavad põlve soojas ning vähesel määral ei lase põlvel ära minna mingite harjutuste ajal.
Ütlen ausalt – ilma nendeta on valus teha ning ebakindlam, on hirm, et põlv võib mingi hetk paigast ära minna ning seda läbi elada oleks nightmare.
Tegelenud 6 1/2 aastat korv- ja jalgpalliga, lõpuks lõpetasin põlvevalu tõttu ära.
HOIDKE OMA PÕLVI!
JanK
MemberAga miks siis nii? No seleta lahti :

JanK
MemberMõlemad on ülihead – Belforti kätekiirus on teiste omadest 2x kiirem, Silva taktika ja Jiu-Jitsu skill on muidugi muljetavaldav, it’s gonna be the most interesting face-off in the history of UFC : )
JanK
MemberNo see pidi juba UFC 108 toimuma, aga mingil põhjusel lükati edasi, vbla lükatakse veel 112-st edasi, aga ootame, elame-näeme. : )
JanK
MemberMa mõtlesin pigem suure haamriga vastu kummi tagumist harjutuse all. : )
JanK
MemberKuidas rusikalööki tugevdada?
JanK
MemberNo hetkeseisuga ei saa ikka eikeegi GSP-le vastu, arvestades takedown success rate + stamina ja taktika. Raske.
Oleks huvitav, kui GSP võtaks sihiks kaalu tõsta ning Middleweighti minna, Anderson Silva ja Vitor Belforti vastu võib ta isegi saada. : )
JanK
MemberTegelikult võiks ikka kirjavahemärke ka kasutada, elementaarne ju. : )
JanK
MemberKALLID FOORUMLASED, SIIS EI JÄÄGI MUUD ÜLE, KUI POISTELE JUHTMED KÜLGE JA OTSESAATESSE, VAATAME SIIS KES MIDA RÄÄGIB.IGAL ÜHEL ON OMA SEISUKOHT JA MINA ANTUD HETKEL USUN KÕIGE ROHKEM HR. KALMUST, SIIS ADERIT JA KAHJUKS OLEN SUNNITU OTI VIIMASELE KOHALE SEADMA:(
Jagan oma arvamust rennospordiga.
JanK
MemberSee on sama, mis lõuatõmme?
JanK
MemberJanK
MemberTänan vastuse eest.See esimene küsimus, ma mõtlesin seda harjutust, kus surutakse lamades hantlitega.Ning tahtsin teada kas lamades kangiga ja hantlitega surumisel on vahe?
Peaks olema küll. Mõtle käte liikumisele.
JanK
MemberIga tahes proovi rohkem baas harjutusi teha ( rinna surumist) 2 korda nädalasJõuõmmet ja Kükki 1 kord nädalas… siis tuleb sul see jõud
Olin ise samasugune lõuga ei jõudnud tõmmata , aga avastasin et baasharjutusi tehes tuleb jõud müdinal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen enam-vähem treeningkava järgi, see 2-päevane. See nädal tegin 2x rinnalt surumist.
Aga jalad on üsna tugevad.
Mis on jõutõmme?
-
AutorPostitused