JanK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2010 at 5:56 e.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259655
JanK
MemberMis ajaks 14-aastast sellisesse tsüklisse? Mina olen küll üllatunud.
JanK
MemberThe more we sweat in training, the less we bleed in battle
JanK
MemberEks ikka mõtles, aga seal ple D-vitamiini ju, kui veic nuriseda.
On seda väga vaja?
JanK
Member
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Emmimees vist peab vetsu külastama, kui ta vastust seal all näeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JanK
MemberNo vot ei tee. Palju teil puudu jääb?
??:”>JanK
MemberD-vitamiinist pidavat seal väheks jääma.
Hetkel mul on Möllers Dobbel kapslid, neid 2x hommikul alla, siis multivitamiin ja magneesiumi see kihistuv tablett.
??:”>JanK
MemberKõik FightClubi vennad lasevad spagaadi ära?
JanK
MemberEhk siis päevas kuskil nt 1 kg tuunikala?
??:”>Veits paljuks ei lähe või?
JanK
MemberKuna viimasel ajal on hommikuti ärgates väsimus suur, kuigi on 10 h und seljataga, koolis on kõva tamp peal ning aega on ka vähe, trenn võtab enamik aega ära, siis olen sunnitud läbima talvise vitamiinikuuri. Kahjuks ei ole varem tõsisemalt vitamiinikuuri teinud, seetõttu soovingi väikest “mida võtta ja mis on KÕIGE vajalikum” nõuannet. : ) Mingit vitamiinikombot ehk vms.
JanK
MemberRetseptis on SOOL?
Pole see ju tervisele sugugi hea. Saab ka vajadusel millegi tervislikumaga asendada. : )
JanK
MemberApteekidesse oled vaadanud?
JanK
MemberNo nagu öeldi, siis Andrus oli olnud läbi saate suurfavoriit. Nad mõlemad oleks pidanud auhinna saama, Andrus saab 50K ja Ingele siis “tore, et tulid, näed, siin on lilled.” No jah, väga väga tore, peaks mainima.
Mõlemad ikka oleks rahalist preemiat väärt. Andrus – okei, 50K + hea tervis, Ingele siis kasvõi 15K või nats pealegi, tubli ikkagist! : )
JanK
MemberMees, mul on sinust kahju. Täpsemini su põlvedest on kahju, ma olin sinuvanuses 178 pikk ja põlved streikisid. Kuidas sul olukord? : )
Tee korralik baas alla, mis see 6pack annab, aint naisi saab juurde, tahad head baasi või tahad samal ajal lantida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
JanK
MemberSõber hakkas kahelt patsaanilt eest ära jooksma eelmisel talvel, asfaltil oli jää peal, sõps kukkus ja sai paar pauku näkku ning oimukohta ka. Nii palju siis jooksmisest.
JanK
MemberKui vene isehakanud kõva bratva jamama tuleb, siis kuidas vene keeles öelda, et “kus on see ninavend, tahan rääkida temaga”?
AutorPostitused