JanK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2013 at 12:44 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #339474
JanK
MemberMis see paigalthüpe endast kujutab? Verticali mõõdetakse või mis?
JanK
MemberJanK
MemberSelja lailihas teeb hirmsat valu. Vasaku käega ei saa isegi koolikotti kätte võtta, tekib meeletu valu. Ainult selja paremas osas on valu, ülejäänud selg ok.
Ise arvan, et äkki tõmbasin veidi ära või siis sain pärast sauna õues lihasele külma, aga siis peaks loogiliselt võttes ju suurem osa valulik olema. Valu on kõike tehes – istudes, kõndides, keha pöörates, mis iganes. Hambad ristis vaja mõndasi asju teha. Valu on nüüd kestnud nii 2 päeva, eile hommikul oli juba päris valulik, täna ei suutnud isegi kooli minna. Määrin hobusesalviga, peaks tegelikult ju aitama. Trennist kohe üldse puhkust teha ei taha, tahaks siis kasvõi muid lihasgruppe teha, aga kas on mõtet? On vast ka oht lihasele liiga teha.
Ma olen päris nõutu, kui aus olla.
JanK
MemberMida ja mis kell sa õhtul sööd, et hommikul söögiisu ei ole?Ajaliselt ei jõua endale mingit värksi valmistada.
Aga kreatiini osas pigem seda plahvatuslikku jõudu soovin suurendada.
Samas, kui käia jõusaalis, teha suurte raskuste ja väheste kordustega ning samas tsüklis ka võitluskunstiga tegeleda, kas tasub ära üldse? Kui ühes on anaeroobne eelises, teises aeroobne? Või kuidas sellega ka lood on.
JanK
MemberLihasmassi kasvuks, löögijõu suurendamiseks.
Sama ka selle hommikuse söögikorra asendamiseks, et tõesti ei jõua väga hommikuti süüa.
JanK
MemberAga kreatiini soovitaksid ikka võtta? Või äkki on miskit paremat sul soovitada?
JanK
MemberTere!
Asi siis selles, et sooviks oma lihasmassi kasvatada, löögijõudu suurendada.
Alaks taipoks, palju põleb kaloreid, palju toitu tuleb manustada.
Herat oleks seetõttu vaja, et hommikuti läheb söögi osas asi nihu ja ei jõua miskit hamba allagi saada, soovitati pigem siis üks sheik teha.
Viinamarjasuhkrut peaksin siis kreatiinile lisama ja vett hulka, saan siis õigesti ühe laksu tehtud?
Ja kreatiin peaks siis ka löögijõudu suurendama.
Kas olen õigesti aru saanud või millega eksinud olen, paluks teie vastuseid.
JanK
MemberKas väidad, et Bas Rutten on pigem niisama promovend kui inimene, kes võiks selfdefence kursust edastada?
JanK
MemberMa vaatasin Bas Rutteni self defence course dvd’d ja seal ta soovitas uurida Krav Maga kohta, nägi huvitav ja isegi kasulik välja, no mine tea kui kunagi sellisesse olukorda võid sattuda.
Kas väidad nüüd, et Bas Rutteni soovitus on bullshit?
oktoober 11, 2010 at 10:29 e.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #278751JanK
MemberKas Jörgen mõtles teksti eelnevalt välja, mida kaamera ees räägib või tõesti selline korrektsus ning magistrihariduslik olek ning jutt on niivõrd loomulik?
Täiesti teistsugune intervjuu oli.
JanK
Memberno loomulikult tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kirjutasin juba treeningpäevikussegi järgmisele jalapäevale – presidendi kükk – 4 seeriatMulle meeldib, et inimestel on huumorisoon. : )
a miks sa ise käärikule ei läinud
JanK
MemberRain sa mõtlesid seda tõsiselt või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JanK
MemberAitäh Rain! : )
Sain targemaks ning võtan sinu nõu kuulda. : )
Sullegi edu!
JanK
MemberMitu toidukorda sul päeva lõikes tuleb ning kuidas näeb välja sinu intensiivne treening?Osta näiteks fitshopist serious mass ja 2x päevas sheik ,see teeb ligi 2500kcal päevasele kaloraazile lisa. Ma ei tea hetkel ,mis harjutusi teed ,kuid mina soovitaks sul alustada baasharjutustega (kui veel ei tee neid)ja trenazoorid mõneks ajaks kõrvale jätta.
4-5 toidukorda on.
Mismõttes näeb välja? võibolla sõnastasin valesti.
Teen küll baasharjutusi.
-
AutorPostitused