JanK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JanK
MemberAga kuidas paralleeliga on? Ikka lõhub või mitte niivõrd et peaks muretsema?
JanK
MemberSpagaadi jaoks efektiivset venitust? Jalad harkis istumine pidavat parim olema, mulle isegi esitati selline väide et kui 5 päeva järjest iga päev 4-5 tundi jalad täiesti harkis istuda, saab spagaadi kätte. Ise istusin mingi 15 min korraga ja päris kangeks tõmbas ikka. Midagi inimlikumat ehk ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JanK
MemberPikad reieluud, kas paralleelkükk (ma palju halba sellest kuulnud, aga küsida võib ikka) või süvakükk? Süvakükki veidi kardan, sest elu aeg põlvedega mure olnud, paralleelkükk aga pidavat põlve rohkem traumeerima. Dilemma, aga vot ei tea kummast valikust nüüd haarata.
JanK
MemberNonii, uurisin oma tehnika kohta – sain targemaks, eriti jõutõmbes ja kükis. Jõutõmbe tehnika arendamise ohvriks langesid mu trennipüksid, mis esimese tõmbe järel hargivahest täiesti katki kärisesid. Vähemalt oli naljakas ja järgmised tõmbed olid juba kordades kergemad.
Igastahes, olen veel rohkem sellele mõelnud, et ehk jäädagi vaid baasharjutuste juurde, kuid ma pole eriti kindel kas nt 2st harjutusest seljapäeval piisab (jõutõmme ja lõuatõmme). Et mida veel sinna kompotti juurde visata? Ploki tõmbed taha ning tõmbed t-kangiga vastu kõhtu?
Ja kuidas üldse jaotada, kas kolmeks või neljaks? Ehk siis selg | rind-triitseps | õlg-biitseps | jalg või selg-õlg-biitseps | rind-triitseps | jalg ?
ja üldse, kuigi mul nt pärast jalapäeva on päevane paus, on järgmine kord mul kavas seljatrenn aga jõutõmbes on tunda, kuidas tuhar jalatrennist veel tuld lööb. Oskab ehk keegi paremat järjekorda soovitada?
JanK
Memberfitnessi oma, on küll aga…. jah ma olen rumal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõik õige, lihtsalt jube kiirelt saab see otsa. iga päev 1 sheik pärast trenni ehk siis 10 päevaga saab otsa. jube kurb.
JanK
MemberMuscle+, 1-2 dl pulbrit, see on siis 6-12 supilusikatäit pulbrit, mis sheikerisse läheb?
Küsin lihtsalt üle, sest seda tundub päris palju ja saab üsna kiiresti otsa.
Ja kui ma kuhjaga panen, siis võin kuskil 3-6 sl panna?
JanK
MemberAitäh, eks küsin ja uurin lähemalt.
Ei olnud plaanis neid keset seeriat torkida, ma olen siin “jõusaali tolad” teema otsast lõpuni läbi lugenud ning olen veendunud, et ma ei soovi sinna teemasse sattuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JanK
MemberMa just muretsengi tehnika pärast, nii jõutõmbe, küki kui ka rinnalt surumise tehnika pärast. Ma usun, et videote vaatamine just ei aita kõige paremini, samas kuna treenin Spartas, pole ma kindel kas jõutõstjate tiim on mind nõus suunama, aitama või mitte. Lisa 20 eur kuus ma ka selle eest väga maksta ei sooviks ning minu meelest kui ma isegi neid treeningu ajal tülitaks oma tehnikaalaste küsimustega, rikub see nende treeningrütmi ning kulutab veidi aega.
Võib-olla ma lihtsalt olen eestlastesse usu kaotanud, eeldades et inimesed abistavad vaid raha eest.
JanK
MemberNo mul ikka on tööseeriaid 2-3, aga ikkagist – väga nagu juurde ei tule.
JanK
MemberÕlgadele surumine siis õlapress või?
Mkay, aga mul selline mure selle lamades surumisega et kohe üldse üldse ei taha lisaraskusi mul juurde tulla, nagu näen peeglist et lihas kasvab aga trennis justkui lamades surumisel seda jõudu juurde pole tulnud, aga nt lendamises on.
JanK
MemberLoe fitness.ee lehel artikleid treeningust – Janar Rückenberg on palju palju palju asjalikku treeningust seal kirjutanud. Küll korduste arvust, küll seeriate arvust jne. Ta rõhutab, et mida rohkem treenija varieerib kordusi, seda paremini saab lihas vatti. Ehk siis sega anaeroobne (2-6 kordust) aeroobsega (kuni 14) kordust, nii saab lihas jõunäitajate ja vastupidavusnäitajate poolest vaid minna ülesmäge.
JanK
MemberNr 11*
JanK
MemberNr 18 on ilus ilus.
JanK
Member0:50 alates erinevad lõuatõmbevariatsioonid, treenib isuga.
JanK
Memberning täna nohu püsib, aga lähtun üldtõest:
Kui “külmetus” on kõrisõlmest allpool, siis trenni teha ei tohiks, aga kui ülalpool, siis võib.
Kuskohast selline info? Pole varem kuulnudki, ehk keegi seletaks selle lahti?
-
AutorPostitused