Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberPikemad naised laval. Mõtlen siin, et kas mina ka nõnda värisen laval või
“>Annika Summel pakub favoriit Christina Alevile tõsist konkurenti.
Jaanika Saareleht on pärast pikemat pausi teinud läbi väga hea edasimineku.
Indrek Otsus kutsub enda ette Annika Summeli ja Tiina Porgandi.
Janika Aavamägi
MemberNaised -163cm bodyfitnessis laval.
Mis ma oskan öelda:
Esta tulleb end laval hästi, poosid ei ole pingutatud.
Helen on teinud hea vormi, kuid tundub, et kerge hirm on siiski sees.
Marina… on tõesti hirmunud.
Helen Liiva ja Esta Pilt läksid võrdlusesse
kohtuniku Indrek Otsuse poolt.
See lõi suisa Heleni jalad värisema.
Ning ei ole ka Esta närv väga vastu pidanud
“>Janika Aavamägi
MemberEKFLi president Arnold Tokko on enda avasõnad lausunud ning nüüd pole jäänud muud üle kui vaid nautida ja hinnata. Elage kaasa kodudes!
Võistlus on kuulutatud avatuks.
Tere tulemast 42. Eesti meistrivõistlustele kulturismis ja fitnessis ning 5. Innar MArdo memoriaalile.
Janika Aavamägi
MemberTere, tere!
Pole palju jäänud, read täituvad publikuga ning kohtunikud on kohad sisse võtnud. Loetud minutid veel ning show võib alata.
Esimesena astub publiku ette Marina Sakutene, Helen Liiva ning Esta Pilt. Bodyfitnessi naised kannavad esimeses voorus musta kaheosalist bikiini ning esimeses voorus hinnatakse vaid keha- ideaalis. Kuid sisemine sära peab siiski ulatuma ka väljaspoole.
Jälgige ka LIVE ülekannet
“>Janika Aavamägi
MemberEnamusel on krohv äärmiselt ebaühlane peal. Miks nii???Kas tuleb veel üks kiht peale midagi või jääbki nii???
JAh, eks selle grimmiga ole jah väga palju jamamist. Kuid enamused küll käisid pesemas ära. Nii see käibki. Kiht peale, maha. Siis tuleb ühtlane põhi välja.
Eks see ebaühtlane jääb ikka, läige ühtlustab ja eks lavapiltidelt ole lõplikult näha, kuidas kellegil grimm on.
Kuid selle grimmiga tuleb rohkem vaeva näha. Tuleb ikka asja jagada, enam niisama algaja hakkama ei saa, jah.
Janika Aavamägi
MemberTere pühapäevast spordipäeva, kallid foorumlased!
Olen Salme Kultuurikeskuses ning siinne õhkkond on väga vaikne. Ei saa nagu arugi, et kohe kohe oleks algamas Eesti mesitrivõistlused. Võistlejad asjatavad igaüks enda garderoobis, vähesed jalutavad ringi, enamjaolt STAFF, vähesed röögivad kõvema häälega. Kõigil on tegemist- grimm- üldine väljanägemine- vabakavade kordamised. Tegutsemine käib vaikselt , sisimas, iseendaga.
Võistluste alguseni on jäänud poolteist tundi, Salme Kultuurikeskus ootab publikut, pea kõik on valmis.
Registeerimisel muutus ka võistlejate koosseis nii kategooriate kui ka üldises mõttes.
Mõned täpsustused siis: Julia Dunik mõõdeti pikemasse kategooriasse, Gröön jäi enda kategooriat üksinda esindama.
Summel, Leinvald, Kiivikas läksid puhtusetesti.
Olge kaasas !
“>Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberTere foorumikülastaja,
Kohe kohe on käes Eesti mesitrivõistlused kulturismis ja fitnessis ning me kõik teame, et sel hetkel on vaja energiat. Nii poseerimistiirudeks, laadimiseks, üldiseks energiaks.
Fitshop on varustatud Aminostar’i maitsvate energiageelidega, mis sobivad selleks puhuks kenasti!
Lisaks veel lai valik toidulisandeid:
Ning GASP ja Better Bodies meesteriideid:
Täna ootan Teid kuni 17:30
“>Päikest,
Janika Aavamägi
MemberLugesin, et oma VIP pääsme saan kätte Fitshop Robocopist, aga äkki on siiski võimalik see toimetada Salmesse? Saabun kohale koos Tartu võistlejatega ja kahjuks ei ole võimalik poodi järgi tulla.Kadi T
Tere Kadi,
Ukse peal on inimene, kes väljastab kutseid/pääsmeid. Paneme, jah, ka Sinu nime nimekirja, esitades ID, saad kenasti kätte enda pääsme Salme Kultuurikeskusest.
Homseni ning seniks kõike kaunist,
Janika Jürgenson
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberÕhtust.
Ma tean, et postituse kellaaeg on hiline, kuid pärast tööd, trenni, jõuan koju ning iga õhtu mul on vaja olla iseendaga kahekesti. Mõelda, teha plaane ning siis kipub kellaaeg minema päris kiirelt öösse ning seda ka täna.
Pühapäeval möödunud Athletic Fitnessi võistlus Fitness.ee Weekendi raames oli suurepärane. Mis mulle eriti meelde jäi oli koostöö meie kolme naise vahel. Ei olnud mitte mingit hõõrumist, kuna olime konkurendid. Suhtlesime vabalt, abistasime üksteist, olime kui üks tiim, kõik andsime endast maksimumi ning jäi mulje, et oleme väljas kui kõik kõigi eest.
Tulemused:
Lõuatõmbeid sooritasin 10,
rõõbaspuudel loeti 16 kordust
ning 60. sekundiga suutsin sõuda 273 meetri kaugusele.
Just see viimane oli kõige raskem, 20 sekundi möödudes mõtlesin, et võiks kõik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpptulemuseks jäi hõbe ning olen rahul, õnnelik ning leian, et andsin endast nii palju, kui suutsin. Olenemata mõnest tehnilisest probleemist, nt lõuatõmbepulk keerles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, mul polnudki veel ühtegi hõbedat üheltgi samalaadselt alalt.
Üleüldiselt oli sealne seltskond meeldiv, teisedki osalejad olid sõbralikud ning kõik elasid kõigile kaasa.
Igati kvaliteetselt korraldatud üritus, seega tänud loomulikult korraldajatele.
Edasisest niipalju, et Eesti meistrivõistlustel bodyfitnessis ma välja ei astu.
Kindlasti tekib küsimusi ja oletusi erinevaid, väljamõelduid, tõepõhjaga, kuid kõige õigem põhjendus oleks: “Ma pole valmis” Nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Midagi on korrast ära, ma ütleks. Seepärast läheb õhtuti päris pikaks ka see iseendaga olemise aeg. Loodetavasti jõuan peatselt jälile, mis see minus korrast ära on.
EMV’tel 16.oktoober olen ma reportaažipuldis, seega kellel pole võimalik võistlustest osa võtta, see saab lugeda ja vaadata kajastusi Fitness.ee veebilehel läbi minu sõnade.
Treeningutest:
Eile olin võistlustest veel tegelikult päris väsinud, seega treening jäi tegemata, oli puhkusepäev.
Täna pärast tööd suundusin Spartasse ning tundsin, et teeksin hea meelega ühe rühmatreeningu ja nõnda ma ühinesingi PumpFX trenniga. Vastupidavus pole just minu tugevaim külg, kuid trenn oli sellele vaatamata meeldiv- tuleb valida endale kohased raskused ja kõik on tibi-tobi.
Homme ootab hommikul mind ees aeroobne ja seda samuti Spartas, kuna ilmad väljas panevad tervise riski alla. Ma pole suurem asi masinate peal sammuja, tammuja, kuid sedagi saab tehtud. Pigem teen jalgpalliplatsil jooksuharjutusi, sprinte ja üldse on sedalaadi aeroobne mulle enam meeltmööda.
Homme õhtu olen platsis ka jõusaalis ja lihasgrupid, mida treenin on rind ja jalad.
Olgu, lõpetan tänaseks. Tunnen, et nüüd peaks küll magama minema.
Seega kena ööd Teile ning kohtume peatselt- Salme Kultuurimajas 16.oktoober Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis, kui mitte enne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberHeh, Janika kusagile kadunud …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tähelepanelik, Raivo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kõik on õige.
Janika Aavamägi
MemberVäike külastuskäik arsti juurde ja üldkontroll kuluvad alati marjaks ära. Kui tervisenäitajad korras, siis aitab üks – püsivus! Tuleb järjepidevalt treenida, toituda võimalikult mitmekesiselt, mõistlikult ja ajapikku viga paraneb ehk iseeenesest. Loomulikult tuleb arvestada, et igal inimesel on omad iseärasused.
Janika Aavamägi
Member“Üksteise küljes trennis”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jään ootama! Ning jah, nädalavahetus on olnud tegus. Ja seda tuleb ka järgmine nädalavahetus!
Tulge kõik kaasa elama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberOodake veel veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused