Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 6, 2010 at 11:46 e.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281539
Janika Aavamägi
MemberPulss juba üsna kõrgel, liialdamata.
Janika Aavamägi
MemberMeil kõigil on enese õrnem pool olemas
Janika Aavamägi
MemberKüsija suu pihta ei lööda

Janika Aavamägi
MemberKäisin täna Spartast GASPi trennikotti vaatamas, seal polnud ja Telliskivis pidi olema. Üritasin lipata aga kiireks läks ja ei leidnud poodi enne sulgemist. Kas on võimalik üks must-roheline kott kinni panna või on neid seal piisavalt, et muretsemiseks pole põhjust? Esmaspäev tuleks läbi..Kasutaja Tannu,
Kott on Sinu jaoks juba kõrvale pandud, ootab Sind.
Saad esmaspäeval enda GASP treeningkotile järgi tulla Robocop’i 8:30-18:00
Janika Aavamägi
MemberMida R3 endast kujutab? sobib peale trenni taastusjoogiks?
Janika Aavamägi
MemberKuidas UFS toodetega on?UFS toodetest pakume:
Leucine
Creatine
Whey1-šokolaad
Whey2- maasikas
ning
R3-maasikas/šokolaad
Kui konkreetselt mingi toote kohta küsmusi, siis vastan hea meelega
november 5, 2010 at 9:22 e.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281457Janika Aavamägi
MemberJamam pool on see, et pean saama ennast ka kuidagi grimmitud (muidu ei olegi probleemi, kuid selga ei ulata ise kuidagi tegema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuna enamus tuttavaid on teises hotellis siis pean õhtuks midagi välja mõtlema), kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palu mõnda hotellitöötajat appi, nad on kindlasti valmis aitama. Saavadki tavarutiinist välja
november 5, 2010 at 8:07 e.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281443Janika Aavamägi
MemberOtt, “vormi taha asi küll ei jää”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endiselt põidlad pihus, et kõik õnnestuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning siht ainult tippu

JA kui rääkida sellest reklaamivahetusest, siis täitsa kentsakas, ajas naerma korralikult:D
Veelgi enam, et see barkuurija tundub teksades ja nahktagis olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vesi naha alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKasu sportlasele
Kasu taastusravil
Kasu jõutreeningul
See on lõbus
See on powerball:
Nüüd Robocopis saadavad täiesti uued Powerballid:
Autostart Hz(vasakul) ja Autostart Hz Pro(paremal)
Ei ole nööriga jamamist palli käivitamiseks, keerad palli vindi alla ja juba töötabki

Täna, homme alates 8:30
Täna kuni 18:00, homme kuni 17:30
FitShop Robocop,
Telliskivi 51, Tallinn
november 3, 2010 at 3:00 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281327Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberFitShop Robocop
Täna 8:00-18:00
Pean Teile tetama, et Ultralife LeanGain’d on soovijate vahel laiali jagatud ja samamoodi ka Mass Blastid.
Jagus vaid kiirematele.
Kuid veel endliselt on võimalik saada Ultralife Protein’e kõikides maitsetes ning otseloomulikult
Aminostar tervitab endiselt lookas riiulitega, kuid kui kauaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Tule külla!

Janika Aavamägi
MemberSorry my bad, pole teemat otsast lõpuni läbi lugenud ja sellepärast ka mu küsimus. Ongi hea kui kõik on OK ja edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks nagu ennist ka mainitud sai, siis olen kompija iseloomuga ja enese peal ka katsetusi teinud ja pm toitumist paigast ära viinud ja eks siis on küll tunda, et tahaks kõike kähku hästi palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ongi mul käsil enese tasakaalu viimine: Keha ja hing kooskülastada.
Kuna ma olen aasta otsa nõnda palju trenni teinud ja siin hea, kui nädalas kaks saalivaba päeva olid, oli tunda ilmselget ületreeningut ning olen pärast Nordicut jõusaalist puhanud. Peab minema tagasi, et minna edasi..
Olen vägagi liikuva iseloomuga, sellegipoolest. Kõnnin jala tööle või koju või linna ja seda eriti hetkel, kui jõusaalist hoian end pea vägisi eemale. Vägisi jah, kuid tean, et tulevikus tänan end selle eest. Kergelt teha on raske!
Puhake inimesed, õppige puhkama, et minna uue hooga edasi.
Janika Aavamägi
MemberOlen isegi mõelnud selle peale, et tahaks ikka teada palju selles sees on.
Ei teatagi ju, palju endale sisse söödakse.
Nt, kas teatsite, et Ceasari salat on üks kaloririkkamaid üldjuhul menüüdes, kuigi seda tellitakse mõeldes: hoian figuuri, söön salatit ja üks McDonaldi suurem burger annab ~500kcal.
Samas kahe otsaga asi:
Kui pannakse kalorid kirja, siis…
Hakatakse teemast rohkem rääkima
Ühindkonna mõju muutub suuremaks
Inimesed tahavad massiga kaasa minna
Inimesed hakkavad end rohkem piirama, tellivad lahjemaid toite,
inimstel tekib rohkem kiusatusi,
tekib rohkem tagasilööke,
rohkem stressi,
rohkem…
Jah.. Kas on ikka hea mõte?
Pigem mitte üldse sellele mõelda, meie keha teab täpselt kuipalju me energiat vajame:
Kuulake enda sisetunnet!
Just do it
and don’t think too much.
Janika Aavamägi
MemberKas sa ei arva, et magusaisu esinemine on põhjustatud valest toitumisest ?Siinkohal peaksin ehk vabandama enese väljendamist. Nimelt magusaisu kui selline polegi mulle sugugi tüliks.
Pigem tahaks mõni kord terve pätsi leiba nahka panna. Musta FAZERi seemneleiba

Ja kui on jäänud mulje, et nüüd iga päev olen kimpus mingite isudega, siis nii see kohe kindlasti ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberMa loodan, et me oleme nö kompija iseloomuga nii kaua kui võimalik. Eesti katoliku kirikus on üks preester…isa Vello Salo ja tema ütles kord, et vaat öeldakse, et inimene õpib kuni elab, kuid see tähendab ju, et enamus meist on juba ammu surnud.
Samas…mingi moment tuleks vahet tegema hakata, kus on kompimine ja kus on lihtsalt “sarvede mahajooksmine”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kohati ei suuda kuidagi ühte rida ajada. Tulevad hullud ideed pähe ja kohe soov ikka neid järele proovida või kusagile pea ees vette hüpata.
Kuid:
Tõeline oht peitub riskivabas elus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused