Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberNo mehed lähevad siin enda juttudega juba keeruliseks kätte ära.
Nädalavahetusest siis niipalju, et laupäev oli pärast ametlikku lebohommikut voodis kavas trenn- selg ja säär,
FitShop Spartas sai muidugi Rosinaga lobisetud ja muljetatud, siis trenni, kus silmad ei tahtnud kuidagi lahti püsida, miski ülepuhanud vist aga trenni lõpuks tuli isegi veidi särtsu ka, trenn ise oli hea, õnnestunud, annab hetkelgi tunda veel, see nauditav lihastunnetust pärast trenni.
Laupäeva õhtul oli sõit Pärnu, kodulinnas veidi muljetamist.
Pühapäev on mul trennivaba, tulin täna FitShop Spartasse tööle, kus ma asendan Jurokit, kes on puhkusel.
Olen siin pühapäev, esmaspäev ja neljapäeviti, seega tulge külla!
Järgmine nädalavahetus sõidan Hiiumaale, sealse renoveeritud jõusaali avamisele, seal hoian Teid kursis, mis seal parasjagu toimumas on.
Aga kena pühapäeva lõppu Teile ning tehke kõik endale täna üks mõnus roosi-martsipani tee ja nautige elu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homseni !
Janika Aavamägi
MemberEmotsionaalne FitBox meil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKas Fasti jõusaali vööd on kohapeal? S suurust ?Tere Tulevane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fitshop Spartas on Fast jõusaalivöö suuruses S täiesti olemas, samuti BetterBodies S jõusaalivöö, seega jään Sind ootama.
Täna avatud 16:00-20:00 ja FitShop Spartas tööl Janika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tulge külla;)
Janika Aavamägi
MemberMinu probleem seisneb siis selles ,et ma tahaks kaalust alla võtta vanus 17,pikkus 185cm ja kaal 82 kg, väike lihas mass on ka aga see selleks.Plaan on siis ainult taimetoitu sööma hakkata ja võimalikult palju liikuda ,et tahan arvamusi kuulata ,et mis te asjast arvate kas taimetoiduga on võimalik kaalu langetada võimalikult kiiresti ja effektiivselt muidu ma toitunud ülidselt rämps toidust ja lihast-kartulist ja enamus aja istunud kodus diivanil telekat vaadates või arvutis surfates.Tänan neid kes viitsisid lugeda ja oma arvamust avaldada.Kallis kasutaja,
Ma ei ole ise ka miski musternäidis aga hindan treeningut ja siiski tervislikku eluviisi, hoolin endast ja enda kehast.
Mul on masendav lugeda seda osa Sinu kirjast, kus seletasid, et istud teleka ees päevad läbi ja kõik sinna juurde.
Mul oleks Sulle üks ja ainus soovitus:
TÕUSE PÜSTI JA HAKKA LIIGUTAMA.
Vabandust, aga kui sa, nagu ise väitsid, räpstoidu ja kõige muu peal, siis anna andeks, aga ütle mulle kuidas Sa nüüd, midagi elustiilis muutmata, suudaksid kõigest sellest eemale joosta?
Sa võid taimetoidupeale jah minna aga sööksid selle kõrvale ka kõike tavapärast ja siis lõppkokkuvõttes sööd lihtsalt rohkem.
Ausalt, mõtle enese peale ja küsi endalt: “Mis asja ma teen?”
Ole hea, eks!
Janika Aavamägi
MemberOeh… Väga abiks artikkel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suur tänu!
Mulle tundus selle aparatuuri näit üsna tõepärane, sest miski 5 päeva enne seda käisin selle luutiheduse mõõtja all (mäletad, Silbaum pakkus varianti…)ja tulemused klappisid.
Tead rasvane või mitte, hetkel tunnen ennast tõelise kangelasena…täna selgus, et mul aastat 15 borrelioos olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu minu võistlemise periood… kõik mingid imelikud vastikud sümpomid ja täna sain teada, milles oli asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ikka veider…koeraga jooksen kohe arsti juurde, kuid ise ei saa mindud.
Ole tubli! …ja kindlasti hoolitse enda eest! Seda ei saa mitte kellegi teise hooleks jätta!
Opstii. Jah, eks see nii olegi, et kipume teiste eest rohkem hoolitsema, kui enese tervise eest.
Tänaseks on treening tehtud. Olid kavas siis papud ja kõht.
Tegin vägagi intensiivse treeningu: kükid vaheldumisi kõhuli plokkpingil tagareiele, siis teises asendis kükid, vaheldumisi kõhulihastega, siis reie nelipea koos, eraldi ja jälle koos jalgadega ja lõpetuseks kirsina tordi peal jalapressil säärele mõnusad piinavad 4 seeriat.
Vjut, ops pessu ja koju, nüüd sõbranna juurde: filmi ja glögiõhtu.
Jõulud südamesse… varakult
Kaunist nädalavahetust!
Janika Aavamägi
MemberAsi läheb teravamaks
Tegin ka ühe kontrollreidi vist pea samasuguse aparatuuri juures.
Alakaalu näidati kg võrra ja lihasmassi ülekaalu näidati 2,7 kg.
Ma olen hetkel 2 % rasvasem, kui sina. 19,6 %
hehe.. rasvasem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… No vaevalt.Aga eks no siiski kahjuks pole ka need aparaadidi mitte kõige täpsemad, kuid miski pildi annavad ette siiski.
Tegelikult mida aasta 2010 edasi on läinud, siis vorm on läinud pehmemaks…
KUID
mulle endale kussjuures meeldib ka 18.november kõige rohkem.
Ja lisaks kõigele, tunnen end inimesena, mitte anorektikuna ning eks Bodyfitnessis olega oluliseim lihaste kuju ja naiselik vorm, vähemtähtsam on teravus.
Suurepärane artikkel IFBB poolt, mis avaldati hiljuti sobib hästi siia lõppu:
Janika Aavamägi
MemberAga eestvaates ?No mis Sa sealt eest ikka vaatad !!
Janika Aavamägi
Member: Kopp-kopp!
J: Kes on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>: Meie, Olimp.
J: Kas saan abiks olla?
: Me tõime uusi tooteid. Kaasa tulid 100% Pure Whey ja ampullid Chela-Mag B6 ja Extreem Speed Shot!

J: Ooooo. Astuge aga edasi!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100% Whey Protein vapustavate maitsetega:
Pina Colada, Ice Coffee, Coconut
Tulge SHOTILE!
Tund enne magamajäämist üks Chela-Mzb
Enne võistlust/sooritust Extreme Speed
Ja otseloomulikult teisigi Olimp tooteid,
rivid on nüüd täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKas teil Fitwheyd ka hetkel on?Fit. Whey hetkel läinud jagamisse, küll aga on Hera80 täiesti saadaval, kõik maitsed ka veel pealekauba
Janika Aavamägi
MemberMis on oluline?
Elu mõte on põhieesmärk meie elus- selle leidmine, selle ära tundmine ja täida viimine. Iga ühe jaoks on õnn erinevalt tõlgendatav. On ka ühiseid arusaami õnnest, on sootuks erinevaid. Kõige tähtsam on tunda end hästi enda kehas, saavutada põhjendatud enesekindlus ning nautida seda, millega keegi tegeleb.
Põle mõtet olla edukas aga õnnetu!
Mis on mulle oluline?
Treeningu koha pealt on mulle oluline, et tunneksin end jõusaalis hästi, miski ei seisaks mul tee peal ees, miski ei takistaks trenni tegemast / minemast. Ma ei ole mugav inimene, kuid mulle ei meeldi ka ebamugavus ja kui tekib olukordi, kus pean kellelegi ütlema “ei”, et trenni lähen, siis see tekitab minus küll ebamugavust.
Trenn on elu, see pole üldse paha mõte. Treeningu nimel võib ka elada, kuid minul on tekkinud küsimus, et kas võiks ka kuidagi teisiti?
Üldse pole paha, et hingamine ja elu üldse käib kulturismi järgi, kuid me võiks elada kvaliteetset elu, teha kvaliteetset trenni ja võiksime veel lisaks kohtuda huvitavate inimestega, juua teed parimate sõprade seltsis. Et asi nõnda õnnestuks on vaja planeerimist, on vaja naeratada elule ja võtta päevast viimast.
Minul isiklikult on olnud probleeme sotsiaalse eluga. Väga harva kohtusin tuttavatega, võtsin aega enda jaoks ja sellest on kahju, kuid ma olen õnnelik, et tulin ise selle peale, et saaks ühe joone peal käimise asemel käia ju tegelikult ka kahel ja seda täiesti kvaliteetselt.
Otseloomulikult tuleb ka öelda inimestele ja soovidele “ei”, et oleks areng treening, et see ei jääks toppama.
Enda keha voolimine on kui paadisõit: Sa sõuad ja sõuad, vaikselt, tasa. Iga treeninguga lükkad hoogu juurde, trenni minemata jätmisega jääb paat seisma, ühel hetkel, kuid õnneks mitte kiirelt, hakkab paat tagasi kaldale kanduma, kuid iga treeninguga saad lükata seda paati kaugemale, edasi, kõrgemale silmapiirile, kuid sa ei saa paljaste kätega ehitada mootorit ja üle horisondi põrutada(Liigsete treeningutega ei kaasne kiirem areng), tuleb lihtsalt tagada pidev võimalik edasiminek.
See näitab seda, kui oluline on treeningstaaž. Lihas kasvab aegamööda, seda ei saa loomulikul teel ööpäevaga kahekordseks ehitada, peame andma endale aega. Jah, ehk tõesti minagi läksin liiga vara lavale, treeningaeg oli ju alla aasta, kuid kõik need kogemused õpetavad.
Ma palun kõikidelt uustulnukatelt: Andke enda kehale aega kasvada. Nautige seda sõudmist tähetee poole.
</p>
<p>5.päev – jalg (hommikul)</p>
<p>6.päev – selg, säär</p>
<p>7.päev – puhkus</p>
<p>8.päev – õlg, rind (hommikul)</p>
<p>9.päev – PumpFX, säär (hommikul)</p>
<p>10.päev – selg</p>
<p>11.päev- jalg, kõht + Stretshing</p>
<p>12.päev – puhkus</p>
<p>13.päev – õlg, selg</p>
<p>14.päev – puhkus</p>
<p>Hetkeseis keha poolest on üldse uudne. Peab tõdema, et olen kilodes üsna kenasti juurde kogunud, kuid samas mitte, et ma ei lohuta vaid püüan asja mõistusega võtta: Kuidas ma siis areneks, kui ma juurde üldse ei võtaks?</p>
<p>Kui ma olin üldiselt harjunud kaaluga 54,4(see oli mingi konkreetne number koguaeg), siis tegelikult on seda laias pildis päris vähe. Mitte vähe, vaid vähemapoolsem. Ma tunnen end, tuleb tunnistada, kohati ülekaalulisena, kuid eks see ole mõtlemises kinni(I’m working on it).</p>
<p>Tegin mõned päevad tagasi ka miski spetskaaluga kontrolli, eks ma imestusin selles osas vast enim, et kaal näitas tulemust: alakaaluline</p>
<p><a class=)

Ning lisaks üks võrdluspilt, mis kokku töödeldud 2010 aasta sees tehtud piltidest:
Janika Aavamägi
MemberHääletatud!
Anna Sinagi enda hääl,
kuidas siis veel Sinu lemmiksportlane peaks fookusesse jõudma
Janika Aavamägi
MemberKas teil kohapeal on tavalist peenemat jõusaaäli vööd? Fasti oma,S suurus.S suurust hetkel kahjuks ei ole, küll aga annan kohe teada, kui peaks FAST kaubaga saabuma
Janika Aavamägi
MemberKuidas see vormistamine käib ja kas Smartpostiga (või mõne muuga) kättetoimetamise võimalus ka on ?
Võtan eraldi ühendust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberNo olen mina siis tööl ja sisse sajab StarFMist tuttav hääl- Pille Minev jalutas meile uksest sisse ja mitte üldse
eesmärgiga soetada endale toidulisandeid..
Nimelt käib hetkel projekt- kuulajate klubi koostamine.
Registreerin enda kontori, kui kuulaja klubi ja ühel päeval võib Sinu kontoriuksest samamoodi StarFM sisse jalutada,
JUST SEE poolt kingitused kaasas.
Nüüdseks kaunistab Fitshop Robocopi Kuulajate Klubi diplom, 10. töölisel on stressipall ning kliente tervitab huvitav uksematt:
Tehkem elu põnevaks
AutorPostitused