Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberHouse of pain- INDEED!
Kavalad näod
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Mis need mehed teevad?”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt pole osaleja:
Või pole sooritust teinud veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja hakkab pihta:
Juba kahetseb:
Ta pole ainuke:
Üldse mitte:
Küll on lõbus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberSpordipunkt nr. 1
TTÜ spordihoone
Loomulikult iga spordiklubi hinnangut mõjutab eelnev kuuldu ja eelarvamused.
Põhiemotsioon: Parem, kui lootsin.
Maja: metsa sees, kerge ekslemise järel leidsin üles.
Ukse leidsi ka üles, kui suutsin tiiru majale peale juba teha.
Veidi nähtamatus kohas asus administraator.
Mis ehk kehvemapoolsem, sularahas kõik arveldamine. Ebamugav inimestele, kes kasutavad maksmisel vaid pangakaarti. (nt. Viska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Garderoob: Lahedalt palju oli kappe, koguni kolm garderoobi, mis vajalik ju kohas, kus võistkondlike võistlusi läbi viiakse.
Kapid garderoobis head suured- ka GASP treeningkott mahub sisse.
Üllatav: iga garderoobivahel oli enda pesuruum. Suuremas pesuruumis asus Super saun
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport: jooksuring, palliplatsid annavad suuresti juurde inimestele, kes aeroobet tehes soovivad reaalselt edasi liikuda (nt. mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Jõusaali sisenedes mõtlesin, et kindlasti vaatan üle, kas on asju hoida kusagil. Aga näe. Kaks lauda ja jooksvalt lai aknalaud, seega minge kasvõi kogu enda asjadega korraga jõusaali, ikka leidub koht.
Lisaks: mobiililaadimispunkt, kus kahjuks minu telefonile laadijat polnud. Aga kõik teised otsad olid KINDLASTI olemas.
Masinad/hantlid: Arcoman hirmalt vanemapoolsemad masinad, kuid töökindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saal igati töösaal, laialdaselt trenažööre, hantleid jagub nii paljudele, kes vähegi peegli ette ära mahuvad. Akna taga talvine Nõmme mets (Suvel saab metsa jooksma minna- German say FANTASTICH!.Lisaks veel hea kostuvusega muusika, kust täna tuli POWER, hea tantsutuju tuli peale.
Oli soe, kartin, et saal jahe, tutkit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> HEA!Televiisor ka kenasti seinas, lisaks õpetused, kuidas treenida, mida treeningus tähele panna.
Pisike nostalgia ka:
Tunnete ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?“Kulturism ja Fitness”
-Indrek Otsus
Samuti: Mina ei teadnud, kui nüüd tean, et FITTEST kah samas seal, kogu kupatusega- pilates, aeroobika, PodyPump. (Naised saunas rääkisid) HEA!
Kella 9ni lahti nädalavahetustel, 50,- külastuskord. Bueno
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme Spartas siis lahtise uste päev, mille raames ka Fitness Five
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen Sparta Fitshopis tööl ning toon ka toimunut Teile siia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberAudentes oli järgmine variant.
Seal oleks täna külastus olnud 150,-, kuid kui lähen nädala sees, tutvun majatutvustajaga, on proovikord tasuta.
Järgmine nädal siis Artic Sporti.
Neljandaks valisin Tallinna Tehnika ülikooli jõusaali.
Sisse pääseb uksest 8ni, seega läheb kiireks, avatud 9ni.
Küll aga mind hoiatati, et võin ära eksida, metsa sisse peab minema, maantee äärest seda ei leida.
Täna on see mulle 50,-.
Vaatan kaardilt asukoha üle, pakin koti ja suundub täna TTÜ jõusaali.
Õhtul pildid ja muljed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberSpordiklubide test!
Tulin ideele!
Mõte on tegude peaproov
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Katsetan erinevaid spordiklubisid, püüan Harjumaa spordiklubidele ringi peale teha.
Miks? Põnevust , teadmisi ning silmaringi laiendamiseks.
Esimese hooga mõtlesin minna Meritoni jõusaali.
Helistasin spordikeskusesse, et uurida, kas neil eksisteerib proovikord- Tule-külasta-tasuta-spordiklubi.
Vastus oli eitav. Esimese spordikorra maksab ühe trennihina- 125,-
Täna ma sinna ei lähe, hiljem KINDLASTI.
Siis tekkis hasart, et kas leian klubi, kus proovikord olemas.
Teiseks valikuks sai Audentese spordiklubi.
Ka seal pole proovikorda nagu selgus telefonikõnest, ühe korra hind 95,- oleks hetkel.
Uurin siis edasi
Member… räägib tüdruk kes omal ajal käis klubis endale tantsuga aeroobset koormust andmas, kell 22 platsile ja kell 04 ära …või mäletan ma midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tervitustega,
naabrimees
Väga huvitav!
Ja ma olen isegi selline, eks ronib välja, tantsime, et nö keha töös hoida!
Aga pole üldse paha aeroobne

Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberHea mõte
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberNo selle pildi prindin ma küll välja ja kleebin voodi kohale lakke kaaslaseks pimedatel talveöödel.Võin originaalpildi saata
Janika Aavamägi
Member….õhtu kestab kauem.Sa vaata, et sa ennast läbi ei põleta!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah. Ega no iga nädalavahetus kohe üldse ei suudaks/taha/jõuaks nõnda üleval olla- lööb ikka rütmi paigast ära.
Küll aga- Tuleb kasutada ööd, sest elu on lühike.
Igasugu ütlusi on- kõige õigem oleks: Usalda seda, mida Su keha Sulle ütleb!

Ja siis ei põle läbi ka.
Olgu- saab igatmoodi, kuid just eelkõige sportlaste puhul peab see paika.
Janika Aavamägi
MemberPardike surus nii hoogsalt, et kaotas lausa pea
No see on jah, ikka väga andekas pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberSportlased ei käi klubid, ega pidutse.
Jaaa.. Võib ka nii olla aga üldjuhul ikka käime samuti klubides, ajame juttu, tantsime, oleme üleval varajaste hommikutundideni, lonkame koju, ärkame unisena.
Seda mitte küll võistlushooajal, küll aga muul ajal ikka.
Eile siis sai ette võetud klubitiirud ning õhtu läks kaunis pikaks- pool kuus oli igatahes kell, kui seda veel vaatasin.
Seega üsna tudu on täna tööl olla aga teenindus selle pärast ei kannata

Tegelikult ma tean, et tea teate, et sportlased pidutsevad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida ma siis tahtsin eile katsetada:
FAST tooted:
Burner 4 kapslit
Promix 40g(1 1/3dl)
Nii. Katse käis nõnda. Sõin tavapäraselt päeva jooksul, pigem vähemapoolselt(polnud väga isu)
Õhtul kell üheksa läbi jõin kahe klaasi külma veega alla 4 kapslit FAST Burnerit
ja 10 minutit hiljem 40g Promixi veega.
Mida ma ootasin?
Energiat kindlasti rasvapõletavatelt ja head tunnet- ilma näljata- Promixilt
Mida ma leidsin?
Ma sain energiat! Tõsi. Und ei olnud absoluutselt ning kõht polnud tühi- no loomulikult lõpuks kergelt oli. Koju jõudes tegin 35g maasika DIETMIXI veega.
Minu soovitus?
Lähed välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Võta rasvapõletajaid- termogeenikuid!
Ja aeglase imendumisega valku- FAST Promix
Pole rohkem seltskonnainimene kui sportlane?
Soovitan samu tooteid- õhtu kestab kauem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõikasin kaaslase pildilt välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberMa olen Sparta FitShopis tööl ja juba jutud jõudsid siiamaani, et meeletu möll käimas Teil seal

Jõudu jaksu Teiel, läheb vaja, et noorte aktiivsetega sammu hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtume siis laupäeval!