Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberMeie noored- meie tulevik
Kas pole?
Kui tahad näha tulemusi ka homme, panusta täna algajatesse
Peab ju paika?

Juuniorid(-21) naised, bodyfitness, olge valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberVideo järgi oleks võinud arvata et FF X on sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selleks ajaks lasen mina sealt juba jalga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS kas keegi on Arcticus leidnud koha kus Ben Johnsonit teha ? Säärte esiosa ? Kaela ?
Sääre esiosa koormab väga tõhusalt kiirkõnd. Kui muidu ei saa, siis kuidagi ikka saab

Janika Aavamägi
MemberOn veel plaanis spordiklubide reportaaže koostada?
Absoluutselt kindlasti teen veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püsi lainel!
Janika Aavamägi
Member…ja lubadus nr 2 on Final Fantasy X uuesti läbi mängida ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul tekkis ka selline mõte
Mul nüüd Ab-solo järgi proovitud! Oli hea… Just see, et mänguline, üsna väsitav. Kui tõhus? Seda näitaks aeg

Kas sulle ei tundunud et selle pallimasinaga on väga kerge vale tehnikat kasutada ja kõhu treenimise asemel niude-nimmelihast pingutada ja selg haigeks teha ? Eriti kui piltide järgi teha. Teisel korral teadlikult korrigeerisin oma tehnikat ja päris hea oli.
Noo.. Neid mänge ma just ei mängi. Aga..
Mängudest. Solitaire, sudoku- jeapjeapp!
Samas ju klassikaline kulturism
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabakavaga ja puha- ega “ei” ei ütle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks nende mängudega ole, need on mängimiseks ja pärast seda olen siiski eelistanud enese keharaskusega, konsentreeritult, mõttega, lihastunnetusega kõhulihastreeninguid teinud. Ab-solo korral ei jää väga aega mõelda, mis toimub jah. Kael esiteks jäi kangeks ja puusapainutajad samuti, kuid küht ka.. Siis kui üks hetk nädal olen Arctic Sport Clubis ära käinud, siis oskan rohkem öelda. See saab olema umbes pooleteise nädala pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberFitShop Robocop tervitab teid teisipäeval, 4.jaanuaril
Stressist vabastab:
Unetuse vastu aitab:
Kasvada aitab:
Ja mitte ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need, ning lisaks veel paljud Olimp tooted taas Robocop FitShopis ning FitShop.ee’s.
UUDIS:
Dorian Yates lisandid saadavad FitShop Robocopis
Täna 8:30-18:00 ootan Teid!
Janika Aavamägi
MemberEnnustan uueks aastaks, et on aja küsimus kui JJ kulturismi proovib…
No see oli küll nüüd Aasta aasta lubadus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest siis nii ?
Janika Aavamägi
MemberMa ei oska täpselt öelda, mis see on. Mis on see, mis ajab üles 4/5 hommikul. Mis paneb jällekord pakkima trennikotti, mis paneb jällekord raskusi tõstma. Kuid see on midagi tugevat, sõbrad. See on midagi lausa nii tugevat, mille nimel tasub hingata.
Sest kui Sa pole leidnud midagi, mille nimel surra, pole Sa väärt elama.
“There are no magical fixes, it’s all up to you!”
Motivation wakes you up every morning with knowing that I wanna be better, I want to be the best that I could be!
You let people show finger to you, saying that you are nobody! But it’s about how hard you try, how much you want to be. You are better than that! You are better- you can do it!
I have found my passion!
Janika Aavamägi
Memberjaanuar 3, 2011 at 2:02 e.l. in reply to: News from IFBB! – IFBB ELITE CIRCUIT to be launced! #285177Janika Aavamägi
MemberVapustavalt sooja tunde tekitas ikka “Klassikaline kulturism, maailmameistrivõistlused. Tallinn, Eesti”
Oehh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKus sellist argust jagatakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti uue aastaga saab sõber julgemaks ja julgeb kedagi tantsima kutsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberTäna hommikul oli trolliavarii ja jäin tööle hiljaks-
Ilmselgelt seega ei ela minu kodukandis kandideerivaid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lumest rääkides.
Kuid kuna aasta 2010 on peatselt lõppemas, tuleb uue aasta sihid paika panna.
Aasta 2010 lubadus oli
#13 Kuulan enda südametunnistust.
Sel aastal läheb see esimeseks.
Lubadused aastaks 2011
#1 Kuulan enda südametunnistust:
Janika Aavamägi
MemberIstun enda kodus, söön kodujuustu pähklitega, joon Arginiini Colat ja mõtlen kas nutta või naerda. Aga tunnen, et kaua enam naerda küll ei jõua.
Mul pole lume vastu midagi.. Lumi on.. no lumine on ta ja no kõnniteed on seda palju täis aga ma lihtsalt kõnnin mõnikümmend sentimeetrit kõrgemal. Aga no liiklus… Eile käisin lisasõidutunnis, teen enda load Tallinnas valmis, ja jäin kinni.. Ma jäin kinni keset Mustamäe teed. Ja ega asi ikka polnud selles küll mitte, et ma sõita ei oskaks. Aga jah… keset maanteed autoga kinnijäämises kogemusi tõesti vähe..
Olen inimene kes ei salli asjatut kulutamist. Ressursside raiskamist k.a. ajaresursside. Mul on üldjuhul alati teada, kuidas millega liiklen, kuidas jõuan trenni, trennist poodi, poest koju. Ma olen trennis pauside ajal raamatut ka lugenud, kuna ei jaksa seina vaadata need minutidki. Ja täna. Täna ma siis astusin Sparta spordiklubi uksest välja minutid enne 21:00.. Koju jõudsin 22:30. KAUNIS
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aja sisutasin bussipeatustest ühistrantsportide ootamise, tigusõidu ja kiireloomulise poeskäiguga.Olgugi, et läksin trenni otse tööl, ei käinud kodust läbi nagu üldjuhul tavaks… ja siiski jõuan pool üksteist koju.
Trennis tegin täna selg ja õlg, kuid suhteliselt pianab iga hetk mõte et, mis kell ma koju hakkan minema, millal jõuan, KAS JÕUAN?
Millal siis kodu koristatakse, pesu pestakse, enda jaoks midagi ära tehakse? -ÖÖSEL. Muljetage, kuidas Teil lood selle lumise lumega ja mis olete ette võtnud? Kuna ma olen üsna kindel, et see olukord püsib veel 2-2,5 kuud.
Ma niikaua pesen pesu ja teed koduseid töid.
Janika Aavamägi
MemberMa ei näinud täna poes küll ühtegi ketsupit/kastet ilma suhkruta, ja lõpuks ma ei ostnudki ühtegi.Üldjuhul on nad tomatipüree nime all, olen ka leidnud nagu hambapastatuubis oleva ketšupi, mis oli meeldiva sisuga kuid siiski ei sisaldanud suhkurt. Kui pole vaja karta väga seda suhkrunatukest. Segadi meil kõigil vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused