Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 26, 2011 at 8:41 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294558
Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:38 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294567Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:35 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294573Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:30 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294595Janika Aavamägi
MemberUus reegel:
Kui kategoorias on 6 või vähem võistlejat, toimub finaal kohe esimesel päeval. Seda oli täna ka palju, enamus autasustamisi oli juba täna ära. Samas on see hea, sportlased saavad mõnusid nautima hakata juba päev varem.
Fitnessi soojendus
Kristina Koroljak ESTONIA
Kristina’s number
Fitness Junior from Ukraine
Kristina Koroljak and Natalia Nazarenko Kiivikas – backstage
Backstage:
Backstage: Competitor from Hungary- Winner in Junior bodybuilding up tp 75kg. He had also some problems with his heart. But he stood up and said that everything is okay. Let’s hope so!
Evening he was enjoying his dinner – big big dinner
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Backstage- resting corner:
Backstage: Ukraine’ competitors
november 26, 2011 at 8:07 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294597Janika Aavamägi
MemberTuli ka teade, et Kristina Koroljak ei pääsenud finaali
??:”> Tase oli tõesti kõrge!
november 26, 2011 at 8:03 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294616Janika Aavamägi
MemberVõistlused-võistlused-võistlused
Jaa, pilte pole eriti kusagil, siin on terves hotellis WIFI katki, meie tuppa ulatub õnneks linnawifi, mis tasuta, kuid see kaob ka kogu aeg ära ja üldse on aeglane. Võistluspaigas pole internetti.
Võistlustest:
Võistluspaik on klaasist hall, lava on uhke ja suur, võistlejaid palju. Bussiühendus hotelli ja Venue vahel oli kiire ja asjalik, mitte nagu võistlus ise, mis venis ja venis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristina sai lavale 5 asemel pool 7, oli 6-s võistleja. Teisi võistlejaid ma ise ei vaadanud, olin abiks Kristinale nii grimmi ja õliga kui ka moraalselt. Kristina vabakavast on mul ka video, kohustuslikest poosidest pildid.
Huvitav oli see, et meeste fitnessi polnud, naiste fitnessis oli võistlejaid 7 ja 7(fitnessi tase oli väga kõrge). Bikini fitnessis 4 (tase oli madal). Mastersite kulturismikategoorias oli üldse 21 meest….

Ja mina tean ka, kuidas oli dopinguga.. nii põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 12:19 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294798Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 12:13 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294810Janika Aavamägi
MemberKäes on lõuna, lõunauinaku tegi küll Kristina, mina aga otsustasin hoopis ette võtta jalutuskäigu kohalikku supermarketisse. Ostsin Kanada presidendile oliiviõli, endale suure pudeli vett, mandariine pähkleid ja kohalikku mandlimagustoitu kingitusteks. Igatahes kui ma hotelli jõudsin, olid kõik mandariinid otsas ja kui Hispaanias poodi lähete ja soovite kaardiga maksta, siis veenduga, et teil dokument kaasas on, muidu ei saa lihtsalt kaardiga maksta!
Hommikul Natalia läks juba võistluspaika, võistlused venivad ja hetkel ta tagasi ei jõua, seega hakkan kohe ise Kristinat grimmima.
Meie buss võistluspaika läheb kell 15:00, veidi vähem, kui kahe tunni pärast. Selle aja sees peaksin ise veel söömas käima endki ära mukkima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Orienteeruvalt kell 17:00, Eesti aja järgi 18:00, on Kristiina laval. Täna eelfinaalid, homme finaalid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 9:20 e.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294965Janika Aavamägi
MemberLõpuks saan Teieni tuua eilse päeva pildiseeria, head vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=WbKf2XN3re4
Kell on 10:30. Natalia on võistluspaigas, mina ja Kristina hotellitoas, kus hetkel väga vaikne õhkkond, isegi unine, peaks ütlema.
Seega tuleb väike lõunauinak ette võtta, 12:30 sööma minna, siis Kristinale grimm peale ja 15:00 bussile, mis viib võistluspaika.
Kas kaalumistest pildid ei avane?!
november 25, 2011 at 10:57 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #295099Janika Aavamägi
MemberI’m sorry for the delay but the WiFi has jumped out of the window
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaunist õhtu jätku, ilusat und, meie jääme magama, kell on 00:00, et homme kell 8 hommikul taas ärgata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänsest päevast on veel pilte, näete neid juba õige pea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2011 at 10:33 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #308192Janika Aavamägi
MemberTeam ESTONIA
Kristina Koroljak, Fitness -163cm
Natalia Nazarenko Kiivikas and her unknown frind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Waiting for weigh-in
Junior woman bodybuilding
Masters Woman Bodybuilding
Official mediaparter to IFBB – EastLabs
Marus Rühl Junior
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Junior Woman Fitness -163cm
Junior Woman Fitness -163cm
Kristina Koroljak, Fitness -163cm
november 25, 2011 at 4:21 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #295494Janika Aavamägi
MemberReisiblogi:
25.11 11:00
Suundume rongiga hetkel Barcelona poole. Sōit sinna mööda kaunist mereäärt kestab 1 tund ja 17 minutit.
Hommik möödus väga kiirelt. Ärkasime viimasel hetkel, kuna läksime nōnda hilja magama ja suundusime 9. sööma. Pärast seda kiirelt asjad kokku toas, ruttasin alla maksma vōistleja ja delegaadimaksu, kus mu rasedus tuli mulle kasuks. Nimelt ootas järjekorras enne minu jōudmist veel kaks riiki aga siis ütles Wanda, et Preagnant woman first. Sobis, kiired jutuajamised absoluutselt sümpaatse Kanada presidendi Mark Smishekiga ja suund rongipeatusesse. Pilet edasi tagasi maksab 7,7€, mis on vähe, sobib taaskord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälgides mööduvaid külasid, jääb tunne nagu kōik siin oleks maha jäetud. Inimesi näev vaid rongi peal ja autodes, ahjaa, üks Italjano istus ka kohvikus, aga tänavad tühjad, rōdud tühjad, kōik poed kinni. Raske uskudagi, et nendes lōpututes majades keegi ka elab.
Loodan siiralt siiski, et Barcelonas elu käib ja poed on lahti, kuna mul on vaja vett, olen janusse nōrkemas, Mark Smishekile extra virgin oliiviōli ja meile, kolmele naisele, kōigile vaja kleite, mulle banketiks, Nataliale tänaseks ōhtusöögiks, kuhu Rafael Natalia, sümpaatse vōōrustamise eest, kutsus.
Seega: vesi, ōli ja hilp
Edu!
16:00
Kleit on kotis, mehele kingitus olemas ja juua on ka, Barcelona esmakülastus jättis hea mulje. Elu on ilus. Kui hakkasime Barcelonast Santa Susannasse minema, astusime esimese hooga valele rongile aga jagasin selle ruttu ära ja sōitsime tagasi, et uuele rongile minna. Selle käigus sai selgeks Barcelona rongisüsteem, seega küsige, kui siia kanti plaanite reisime tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meie ajakadu on 20 minutit, ōnneks vaid.Ka Natalia sai endale kleidi juurde, seega ōhtul saab enesekindlalt restorani minna, meie Kristinaga jääme hotelli aga kui aus olla, siis hotelliresto teeb silmad ette paljudele restoranidele, mida ise külastanud olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lōunasöögile me ei jōudnud, see eest kohvitasie Starbucksis, kust sain ise kohveiinivaba cappucinot, mis oli suuuuurepärane! Esimest korda Starbucksis ja saan juba aru, miks see nōnda paljudele meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kell 18:00 algab kaalumine, Kristinale hoian väga tugevasti pōialt ja kaalumisel juba ka saab pildi selgemaks.
Ahjaa.. Ōli ma ei saanud aga vb juba täna, vb homme, lähme Santa Susannasse, kus Natalia oskab meid juhatada marketisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2011 at 1:05 e.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #295985Janika Aavamägi
Membernovember 24, 2011 at 9:40 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #296041Janika Aavamägi
MemberReisiblogi:
24.11 18:00
Oleme lennanud juba pea tund aega, lend kestab kokku 3tundi ja 15 minutit. Maandume kohaliku aja järgi 19:30 ja loodan, et sel ajal on meid keegi ka vastas ootamas.
Ōhku tōus on pōnev, ma ise püüan üldjuhul millelegi muule keskenduda nt sudoku v raamat. täna süvenesin raamatusse, vōtsin reisile kaasa teose “Egost kōrgemale. Transpersonaalseid käsitlusi”. Enne ōhku tōusmist süda niivōrd puperdas, et hirmus kohe, see hirm on vōrreldav lavanärviga. Ikka kardan ebaōnnestunud ōhkutōusu ja maandumist. Nüüd, ōhus, olemine rahulik, samuti Kristinal ja Natalial. Natalia oli juba alguses rahulik ja nüüd magab mōnusasti, samuti Kristina püüab uinuda, kuid ma ei hakka üritamagi, vaatan parem inimesi, loen raamatut, mängin iPhones Solitaire kaardimängu.
Ryanair lennukis on huvitav kord, korda polegi, et siin pole kindlaid istekohti, uus minu jaoks ja nii saime kolmekesti kokku istuda. Palju on ka tühje toole aga see eest saavad väsinumad kolme tooli peal pikutada. Aga istumisest üldse. Nii palju kui mina olen sōitnud ja lennanud olen selgelt järeldusele jōudnud, et kōige mugavam on siiski istuda täpset tooli järgi, mitte ühel küljel v jalad süles v pikutada. Seega istungi otse, selg vastu seljatuge ja püüan endale sisendada fakte, miks ma ei peaks seda shokolaadi enda kotist sööma hakkama, kuid eks näis kaua vastu peal, Kalevi Tiramisu shokolaad.. Mmmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>24.11 18:00 Hispaania aja järgi
Delegatsioon on ärkvel. Kristina mängid iPadiga mängu, Natalia sirvib ajakirja ja mina lōpetasin just Sudoku. Lennata veel poolteist tundi ja shokolaadi pole veel lahti teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>18:05
See shokolaad on veel paremgi, kui ma üldse ette oskasin kujutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>19:20
Kohe maandume. Süda jälle peksab sees…
Keerutame hetkel ümber maandumisraja, et ōiget nurka leida. Ma ise pole päris kindel, kas telefon tohib sees olla aga see lennurezhiimil, ehk nii vōib
Vōiks juba maas olla kahe jalaga, ei kannata seda pikka narveerimist

Terve lennuk on kottpime peaaegu, pisikesed tulud on.
Nonii.. Rattad avanesid …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kohe kohe puudutame maad..
Süda lööb 2 sekundiga 5 korda, see on 150 lööki minutis- Jōhker
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hoog hakkab maha vaibuma, maa paistab, kuid oleme kōrgel veel.. All paistab Giora linn tuledes. Iga linn on vist ōhust nii vapustav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>19:26
Veel pole maas, see maandumine vōtab ikka kaua aega..
Kuid juba on tunne, et kohe nüüd on rattad maas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pehmet maandumist- Palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd!!
Maas ja ilusti.
Suur hoog oli küll aga jess – kohal! Hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2011 at 3:04 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #296505Janika Aavamägi
MemberJah, ōnneks päev varuks. Just jōudsime ka lennukisse, ootamine möödus väga kiirelt. Veel ei tea, kas meid Gironas vastas oodatakse, pole saanud vastust ei maili teel, ei smsi teel aga loodan, et saame asjad korda aetud ja Hispaania kulturismiliiduga kenasti ühendust.
Ilm väljas on maha rahunenud, loodan kerget lendu.
Nüüd tuleb siis leviauk ja suhtlen Teiega järgmisel hetkel juba Hispaaniast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) -
AutorPostitused