Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberTublid tüdrukud, igatseme Teid Orissaares.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina igatsen Orissaaret
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberJuuli 2012
Laias laastus kuu aega on möödas, kui nägi ilmavalgust meie tütar Cecilia Aavamägi.
Treeningud
Korralikud treeningud jäid 2011. aasta oktoobrikuu algusesse. Raseduse keskel käisin küll ujumas, terve raseduse aja olin aktiivne ning liikusin palju. Jõusaalis käisin paaril korral, kuid tunne polnud õige ning põhimõtteliselt jätsin saali üheksaks kuuks maha.
Söömine
Õnneks ei tekkinud rasedusega ohjeldamatuid isusid, seega suutsin jääda mitmekesise ning tervisliku toitumise juurde. Eesmärk omaette oli korrektne toitumine ning seejuures jääda alla 70-ne kilogrammi. See ka õnnestus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaaluiive
Raseduse algul madalaim kaal oli 55.5kg, raseduse lõpul kõrgeim kaal 67.3kg, seega kaaluiive +11.8kg.
Pärast sünnitust 7 päeva näitas kaalunumber 59.0-i, seega sünnitusega -8.3kg.
Tänaseks kaalun 57.5kg, seega algkaalust +2kg.
Eesmärk
Eesmärk on olla täpselt aasta aega hiljem täpselt samas kaalus. Seega septembrikuu lõpuks kaalun maksimaalselt 55.5kg. Kuid, nagu me kõik teame, kaalunumber ei näita veel midagi, eesmärgi teine külg on olla ka samas vormis, mis aasta aega tagasi.
Jõudu tööle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: kuigi saladuskatte all võin öelda, et minu töö piirdub hetkel rinnapiima tootmise ning Printsessi üles-alla viskamisega… ja sellest täitsa piisab, et olla läbi nagu läti raha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberLiisu, Sina ise ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKeegi üldse ennustas nii suure osakaaluga Hispaania võitu?
Vot sellised hetked spordis lähevad ajalukku, Super!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKes seda oleks osanud ette oodata

Aga meile sobib

Janika Aavamägi
MemberMa siiralt tänan kõiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme kenasti kosunud, täna käisime juba korra linnapeal ringi ja särasime kõik hoogsasti juba. Päike aitas ka hea tunde loomisele kenasti kaasa!
Tänan kõiki õnnesoovide eest, võtan rõõmuga kõik vastu ja saadan kõigile omalt poolt ka laiali palju rõõmu- ja õnnetunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge sportlikud ja terved!

Janika Aavamägi
MemberTänaseks on tähtajad möödas, kuid mina olen ikka emme-känguru.
Näen ikka öösiti unes, kuidas jooksen käruga, et sünnitust esile kutsuda, ja kuidas usinasti juba jõusaalitreeninguid teen. Kuigi kõige rohkem ootan hetkel meie Pisikest…
Sel aastal üle lõkke hüppama ei lähe, veedame jaanid kodus, ei ole võimalik külapeale minna, kuid soovin mina Teile kõigile häid Jaane!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportlikumad on Viljandis, Jaanipäeva Spartakiaadil 2012. Mine sinagi…
Janika Aavamägi
MemberVäga tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina jään protsessi kindlasti jälgima ning kommentaare ootama Sinult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu!Janika Aavamägi
MemberMh, korduvalt kopsujõul pumbanud.. natuke respiratoorsüsteemile ka koormust
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult see mind huvitaski, kas kopsujõul on ka see teostatav, aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKoduaeroobika.ee lehelt andis nii sellele kui ka teistele küsimustele vastuse Kaja Tuisk. Nimelt kõige targem teha seda bensiinijaamas ja tegi ka selgeks, kuidas valida palli läbimõõtu.
Kel samuti huvi, vaadake videot. Link.
Janika Aavamägi
MemberTekkis küsimus, et kuidas soetatud Fitballi kodus täis olete saanud pumbata?

Janika Aavamägi
MemberPalju õnne sünnipäevaks nii Sulle kui ka Su kasvavale perele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest, õnne ja rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !juuni 12, 2012 at 2:12 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #76791Janika Aavamägi
MemberPanen ühe kokkuvõtva video Disneylandist, et aru saada, mis koht see on ja mis seal toimub, igal juhul soovitan….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ei puudu sealt ka Azerbaidaazni eurolauljad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pisikeses Eestis ei oska ette ka kujutada, mida ühes Disneylandis näha võib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korralik!juuni 11, 2012 at 6:57 e.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #79449Janika Aavamägi
MemberIgatahes nõus. Küll aga ma pole kursis, kas seal võistlusel, kus Zrinka võistles, oli paremat ja nö pehmemat võistlejat, kes pehmusele vaatamata oli kui üks tervik ja polnud liiga pehmeke. Seda teavad kohtunikud. Kuid ja siiski, antud võistleja on kahtlemata enne kulturist kui BF.
Janika Aavamägi
MemberJa esimene õnnelik on superpakkumiste vilju maitsta saanud!
Kes on pildil?
Nagu näha, siis noormees, kes armastab Lean Gaini, kelle rahakott on nii paks, et sinna võib lühema jalaga mehe istuma panna ja kes ostab alati nii palju, et ei paista enam koti tagant välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et Rene poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?!?!
-
AutorPostitused