Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberÜleskutse!
Kõik, kes tahavad tunda enda väga nõrgana, siis minge FitShoppi ja võtke osa Armlifting võistlusest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul igatahes 35kg üles ei kerkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joppantoonia, kui raske see oli ja isegi kahe käega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuidas käesooned pärast randmest kinni tõmbasid, valus oli. Oi.. tundsin end nõrgana? Jaa, väga nõrgana!Proovige kõik, mina käisin Spartas

Noore ema elu on tempokas ja juhtub, et ohverdad söögitegemise, et lapsel oleks tuju hea ja tegevus ei katkeks. Seega on asendamatud sellistel hetkedel kiired ja kvaliteetsed vahepalad ja minul on selleks Giant. Pole midagi öelda, suurepärane lahendus igatahes!

Janika Aavamägi
MemberKooselust see uuring rääkiski. Kui isaks ilma enese teadmata saab, siis väga ei muuda

Mõtlen siin seda, et palju aega koos. On isasid, kes käivad tööl kauem/mujal riigis või on muudel asjaoludel naisest eemal, ehk ei seisa tema kõrval palju. On meestel isegi rinnast piima hakanud tulema, neil siis, kes elanud kogu hingega rasedusele kaasa.
Janika Aavamägi
MemberVeel muudab testosterooni taset see, kui mees viibib palju rasedaga või/ja lapse ja naisega aega koos. Muudab siis taset madalamaks. Kõik selleks, et liigid püsiksid.
Janika Aavamägi
MemberLondonis müüdi neid kolmeses pundis ühe naela eest.
Oo. Kihvt! Ise pole veel enda elus Londonisse jõudnudki, kuid püüan kindlasti lähitulevikus seal ka ära käia. Ju siis saan uued värvid sealt endale soetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberSuper diil, veel vaid 2 tundi
Kuna tüütu on jõusaali seinal olevat kella kogu aeg jälgida, kuna kõrvalseisjad arvavad, et ma jõllitan neid. Siis ei näe just parasjagu kella või peab liialt upitama, siis ilmselgelt tunnen puudust jõusaalikellast. Täna nii muuseas sattusin heade diilide lehele ja leidsin eest ühe väga hea pakkumise.
Kõigest 1.59€ ja just sobivad värvid mulle
Kes tahab, siis südaööni veel saadaval
Mulle igatahes kollane ja helesinine sportlik käekell tulemas, super
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva parim ost.Aga kuna maratoni ei jookse igaüks, siis avaldan austust enda mehele, kes läbis täna elus esimese jooksumaratoni ja seda ajaga 3.38.21. Tubli!

Janika Aavamägi
MemberVähk vs. Kirp 1:0
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKas ma ei näe siin mitte kasvatuse kuldreeglit. Noh et kui laps saab viie aastaskes, võib 5 sõpra peole kutsuda ja kui 7ks, siis seitse sõpra.
Vaatan, et õigluse huvides pead sellest ise ka kinni. Kui laps saab 3 kuuseks, hakkad trennis käima 3 korda nädalas jne. Ma ei kujuta küll ette, mis tunne sul on, kui laps saab 12 kuuseks?

Siis oled Sina lapsehoidja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberEi aja üldse mustaks, aga pean arvestama, et pere suurenemine mõjutab tugevasti igasuguseid muid tegemisi, hobid kaasa arvatud. Kuni 6-e kuuse lapsega oli lihtsam hakkama saada. Nüüd on tipsil jalad all ja rüüstab kõike!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks pere ja tippsport ei sobi just nagu hammasrattad. Pisikestega ikka rohkem tegemist aga ka sellised eluperioodid tuleb läbi elada. Pakuvad need ju kaunis palju rõõmugi, samuti puhkust kehale ja hingele kurnavatest jõusaalitreeningutest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberIlus comeback! Iga algus on raske ja küll käed-jalad jälle tugevaks saavad ning Janika hakkab igas asendis paugutama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindel plaan on paugutama hakata küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sellega toetab mind ka Arctic Sport Spordiklubi, aitäh Arcticule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKuidas Janikal siis läheb? Kas väike sport ka ja kerge toidulisand?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere Imre ja tere ka kõik teised!
On uhke öelda, et kui pisike on alles kahe kuu vanune, käin mina juba regulaarselt – 2 korda nädalas jõusaalis

Täna ongi just õige päev kirjutada, kuna sain kätte kaalunumbri 56.5, mis tähendab, et -1kg veel I eesmärgini ja 1 kuu on veel aega.

Vahepeal on mind kimbutanud huvitavad haigused ja vigastused. Paar nädalat tagasi tõmbasin kaela ära, lebasin kohati liikumatult. Selle saime enam-vähem korda, siis sain rinnapõletiku (ei soovi seda oma vaenlasele ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)… oleksin pidanud enda vanaema ikka kuulama, kes iga kord mind selle eest hoiatas. Siis oli suu ville täis ja kui ka see üle läks… läksin ise vabatahtlikult kirurgi juurde (eile), kes lõikas mul sõrmenukkide pealt hemangioomi (veresoonte healoomuline kasvaja) ära.Ja issand, ma ei oleks uskunud, et see nii rängalt käe teovõimetuks võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa kirjutada, ei saa süüa… mitte midagi ei saa teha selle käega, kuna valus on. Isegi klaviatuuril ei kannata toksida. Seega kirjutangi ühe käega ja olen üleüldse ühe käega. Kahjuks jääb mõni trenn nüüd vahele, kuid loodan kiiret paranemist. Abiks võtan ka L-arginiini, et kudesid kiiremini taastada.Kuna toidan last rinnapiimaga, siis suuresti toidulisandeid ei tarbi. Kohustuslikud vitamiin-omega3-Chela Mag-mineraal ikka. Aga pühapäev, kui jalatrenni sättisin, tundsin küll, et üks Workout SHOCK kulunuks marjaks ära. Aga seda ma ei võtnud ja tulemus oli ka käes… kui olin pool tundi jalapressinud, tundsin väsimust, haigutus tikkus peale ja siis pärast hack-kükke, mõtlesin, et võiks üldse koju tagasi minna, ja siis pärast tuharat, puusi ja esireit kirusin juba enda tulekut ja kaalusin pikalt, kas üldse jaksan sääri ka lõppu teha. Aga kui olin ka sääretõstetega lõpetanud, jooksin kiirelt saalist minema, et ma päris immuunseks jõusaali vastu ei muutuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga oi kui hea oli samas trenn- super, ma ütlen. Super, my friend!

Hetkel siis loodan käe korda saada, siis saab juba taas trennikotti pakkida!
Janika Aavamägi
MemberTrimmi soodushind on 0,70€. Aga Sire kohta ei tea.
Küll aga see Sire sai kõlbas süüa küll aga rohem osta siiski ei tõmba. Palju õhku ainult Trimmis ja pidin sööma nii, et juust ja sink allpool, et need saia hoiaksid.
MemberPalju õnne ja edu Liisu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika ja pere
MemberKas see võetakse ka ära??

Kuna tegu 4%-se tootega, siis eeldan, et see jääb.
Janika Aavamägi
MemberMa usun, et kohupiim jääb, kuna sellele on turgu – poes ju näha, kuidas inimesed pakkide viisi neid koju viivad ja ega ma ise parem pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu on see hea uudis, et Light tooted on kaotanud enda populaarsuse, sest nagu ka Kirp ütles, see moehullus, kuna arvatakse, et rasv teeb rasvaseks..
Sattusin ise üht loengut internetist vaatama, kus oli ära toodud, millal ameeriklased hakkasid juurde võtma… “Siis, kui seadusega lubati müügile Light-tooted” Ja seda ilustas järgmine pilt: