Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberVäga kehvasti. Juba teist korda jäi terve nädal vahele. Näiteringiga oli sel nädalal palju tegemist. Käisime ka harrastusteatrite festivalil, kus jagati välja kolm laureaadi diplomit ja saime ka ühe neist ^^. Ainult üks auhind oli sellest kõvem, kuid seda kahjuks ei saanud. Järgmisel aastal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poiss, Sul on hea vorm, hea algus eelseisvale karjäärile. Jalg tundub olevat Sinu trump. Vaata ette, et võimalust nõnda lõpuks käest ei lase
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loodetavasti saad ikka treeningutega järjele!Edu.
Janika Aavamägi
MemberAeg muudkui lendab nagu minu kehakaal. Ühel päeval olin 88 kg, paar päeva hiljem 83 kg ning aru ei saa, kuidas selline asi võimalik on. Üldiselt selline kaalukõikumine on minu puhul tavaline nähtus. Hetkel tundub, et teen selle hooaja ikka kaasa, aga veebruaris saan isaks ja ilmselt kevadhooaeg jääb vahele. Hetkel veel 100 % kindel ei ole, aga annan endast parima igal juhul!Asi läheb põnevaks. Aga, Vähk, ootame Sinult parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus on küll – 88st 83’le. Tegid midagi selle jaks või lihtsalt nö “kadusid” kilod…kolme päevaga?
See selleks, aga kas vormis ka “5 kilo” erinevus?
Loodan saada jaatavat vastust igaljuhul, ehk siis laval näha samuti.
Janika Aavamägi
MemberFit.Day Kimberi Klubi’s saab kaasa elada.
Janika Aavamägi
MemberKas Santa Susanna eelseid massipilte kah kusagilt võimalik saada oleks? Heaks võrdluseks.
Uus stiil, uus vorm – kindlasti huvitav jälgida.
Janika Aavamägi
MemberEks päevavalguses pildistamine võib mõnele sportlasele valel ajal väga põhjatõmbavana mõjuda küll aga jah, kui juba päevavalguses joonistub, siis on laval oodata head lõpptulemust ja kui arvestada ka veel seda, et võistlusteni jäänud 3 kuud ja lisakski veel. Kõik tundub olevat õige. Mikk töötab korralikult!
Janika Aavamägi
MemberTea, kas peaks kah läbi hüppama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütleksin, et mina tean küll.
– KAHTLEMATA
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt mõjub positiivselt nii vaimule kui ka kehale ning kindlasti leiab endale just sobivaima paketi.
Janika Aavamägi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu, mis laul see seal lõpus mängib?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpusubtiitrites kenasti kirjas.
Aga fitness-õudukas..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sobib!! 
Janika Aavamägi
MemberPõhjendused, selgitused, nende kinnituseks lingid?Vesi lahjendab maomahlu. Nimelt kui toitumine on tasakaalustatud ja piagas, tekib vahetult enne söömist vee joomine tunde, et kõht polegi nii tühi, samuti seedib kauem. Igatahes tunne, et lõht polegi nii tühi võib meid vähem sööma panna, see tähendab defitsiiti tasakaalustatud toitumise puhul, pärast läheb liialt kiiresti kõht tühjaks, tekib ülesöömisoht. Miks vahetult pärast ei soovita juua – nimelt on maol küllaldaselt tegemist toidu lagundamisega – pole vaja magu veelgi enam täita – koormata.
Janika Aavamägi
MemberMinu soovitus parimaks lisaaineks – treener. Tasub end igati ära – kuhjaga!
Hoia meid kursis!
Janika Aavamägi
MemberOlen jõusaaliga tegelenud umbes 3 aastat, ma tavaliselt käin kooliajal jõusaalis ja võrkpalli mängimas, kuid olen täheldanud et neid ei saa mõlemat ühelpäeval teha, näiteks toon siis selle et üleväsimus ja võrkpallis ei ole enam nii head tulemused. Hea ülevaate sain siis kui jäin 2 kuud haigeks ja peale seda kui terveks sain olid tulemused ülltavalt head, lõin kõik pallid maha-mis ei olnud võimalik siis kui tegin 3 x nädalas jõusaali ja 3x nädalas võrkpalli. Kuid tavaliselt ei ole suvel jõusaali võimalusi, kuid otsiks ikka võimalusi, et ennast suvel ka arendada.Niisiis minu eesmärgiks on lihaseid kasvatada-selle arvelt kaalust juurde võtta ning jõudu suurendada. Olen 18a 185cm ja 77,5kg ideaalne kaal oleks 80-82kg. Eriti on huvitama hakanud bodyweight treeningud nagu planche harjutused jne, milleks on vaja head tasakaalu ja palju jõudu, tahaks samuti enda keha paremini kontrollida, mida saab tõenäoliselt tasakaalu alla liigitada. Mul oleks vaja 2-te programmi 1 on sellejaoks kui ei jõua jõusaalis käia siis harrastada bodyweight harjutusi ja kui jõuab siis jõusaalis käia, et ikka pidev areng oleks.
Arvan et sain kõik kirja pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea ülevaade!
Keharaskusega harjutused on loomulikult huvitavad ning ka mugavad – pole vaja hantlite, kangidega mööda saali joosta, kuid kui oled juba 3 aastat tegelenud jõusaaliga, siis oletan, et vormiliselt põhi all ja seega oleksid keharaskustega treeningud vormishoidmise eesmärgil(kardio). Aga et areneda, saada juurde kuni 5 kilo rasvavaba lihast, oleneb kindlasti, mis aja jooksul, soovitan Sulle keharaskustega treening vahetada välja nädalas ühe kangitrenni vastu. Hoiab keha ja vaimu tasakaalus. Ja kuna teed juba niigi võrkpalli, mis samuti aeroobne treeningu alla, siis jooksmine võib Sinu potentsiaalsele lihaskasvule vastu töötada. Mõtle veidi, ehk tõmbad aeroobset vähemaks. Oluline on kuulata enda keha! Kindlasti kui otsid Muscle and Fitnessist üles koduse treeningu kavad, need on seal päris kasulikud ning kavalad.
Mis veel – ära unusta söömist. Et areneda, peab sööma kvalitseetselt.
Paremate tulemuste saamiseks pöördu enda jõusaalis tegutseva treeneri/asjatundja poole.
Jõudu!
Janika Aavamägi
MemberEnne ja pärast söömist pool tundi soovitan mina kindlasti juba mitte juua. Söögi ajal kuni klaas vedelikku. Ülejäänud aeg on see koht, kus tuleks vett tarbida küllaldasemalt. Vastavalt siis keha vajadustele. Pidev nö “tilumine” hoiab ära janutunde, mis tõlgendatakse enamus juhtudel näljana.
Seega hoidke enda keha vesine, et peletada valenälga, kuid tehke seda söögikordade vahel.
Janika Aavamägi
MemberJärgmine nädal siis Mikuga uus pildistamine, muidu ei saa aru kui kähku aeg käheb, kuid pildistamis järgi vaatad ,et jälle kuu läinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina juba ootan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberRäägi meile enda eesmärkidest ja lisaks ka veel füüsilisest põhjast.
Aitab suuresti edasijuhendamisel ning suunamisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberNing kellel on probleeme lõhenenud või kuivade juusteotstega, siis Teile soovitan ööseks juukseotsad juukseõli või siis tõesti mõne õliga köögist/külmkapist kasutades ööseks “toituma” jätta. Hommikune juustepesu on loomulikult soovitatav pärast seda ettevõtmist, kuid tasub proovida! Kui palsam teeb juuksed siledaks, hoides seda minuti-kaks, siis mõelge mis head võib teha veel mitmetunnine “mask” ja eriti veel, kui naturaalsetest toitainetest tehtud.
Head ravimist!
august 20, 2010 at 7:23 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #273842Janika Aavamägi
MemberEes on tähtis võistlus ning kõigile võistlejatele jõudu ja jaksu. Selleni vastupidamiseks. Ning toimumispaik- Mehhiko… kõlab huvitavalt, kindlasti üks meeldejäävamaid võistlusi sportlastele tulevikus.
Ja Liisa EMi kuld- kindlasti hoitakse silma peal Tal seal, soovin Liisale valmistumisteks selgeid mõtteid ja kõrget motivatsiooni. Et ettevalmistus läheks vähemalt samahästi, kui EMi tarvis.
JA Natalja.. Tuleb minna näitama, mis puust eestlased fitnessistid on ning loodetavasti üksi terviseprobleem enam ei tule kimbutama, segama etteasteid. On aeg koht kätte näidata
Usku Teile, naised!
-
AutorPostitused