Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberMul eilsest, pärast Martini ja Juroki tulemuste teadasaamisest, saati nägu endiselt naerul! Tublid poisid on olnud!

Nähtud vaev on vilja kandnud, see see olegi kõige parem tunne, et voh, kõik läks õigesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberKergeks vahepalaks vestlus iidolitest
Intervius, mis tehti “Tunne Eesti tegijat” tarvis oli küsimus, kes on mu iidol. Seda on ka enne küsitud ja mitte ainult seoses spordiga. Lemmiknäitleja, lemmiklaula- kindlasti tuttavad küsimused juba lapsepõlve “sõbrapäevikutest”. Sellistele küsimustele ei ole osanud ma kunagi vastata. Ei olnud mul ees spordimaailmaski minu jaoks suurkuju, kelle moodi ma tahtsin olla, kelle kohta koguksin arvuti täis vormi- ja trennipilte, kelle tegemisi jälitaksin internetis.
Aga nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … tundub, et need eeskujud kujunevad ajapikku ikka, vähemalt kellel neid enne polnud. Nimelt Te kõik teate kindlasti Somme fitnessisti Minna Pajulahtit, kes äsja omastas ka IFBB profitiitli. Vot selle naise pilte ja tegemisi olen viimasel ajal jälgima hakanud. Ja ega üks ei jää ilma teiseta. Tundmatum nimi- Helene Ahlson. Tehes Spartas trenni ikka vaatan, mis toimub ümberringi ning seinal oleval reklaamil ma jõllitasin koguaeg ühte naist. BetterBodies reklaamil olevat naist, kelle õlajoon tuli just kenasti esile, ning nüüd ma uurisin välja, kellega tegu ja tõesti- eeskuju nr2.
Nüüd Te siis teate!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kes on Sinu iidol?
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberPärnus.
Tuudor. Ta pole kiropraktik(selleks saab vaid üle ookeani õppija minema).
Tal on enda põhiseisukohad, enda ravimismeetodid, kuid ma ei vahetaks Tuudorit kellegi vastu.
51924206, võtab vastu Kalurihallis.
Janika Aavamägi
MemberJa mida tunneb Imre ise
?Ise ütleksin : “Kaunis”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
Memberma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.
Janika Aavamägi
MemberJahh…. THC otseselt pole keelatud ainete nimekirjas, kuig see ei anna Sulle ka mingeid eelisi treeningus ja üks mõistlik ning suurte eesmärkidega sportlane üldjuhul võiks nagu üldse mitte neile mõelda.. nende tarvitamisele.
Janika Aavamägi
MemberHahahahaha, õige märkus. Mul endal millegipärast ei tekkinudki esmapilgul küsimust, et “MILLE” suitsetamine, aga täitsa asjakohane küsimus ma arvan.Ja THC küsimuse koha pealt, ma loodan, et mitte!

Ei, ma ei suitseta, sellega seoses aga tekib just see esmamõte. Ja ei, ma ei loobi kõiki munakollaseid prügikasti või lase veega alla, lihstalt, kui peaksin 10 munakollast päeva juurde sööma, see juba tekitaks eneses süümepiinu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma ei taha midagi propageerida, ei ei ! Suitsetamine ei tapa, kuid viib Sind lõpule lähedamale küll!
2pac Changes… aegadest ammustest on see lugu jäänud. Meloodia on mõnus, rahustav. Ei ole ma masenduses midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja samas HT-R’i kohta.. Eks ma otseselt ei karda seda. Aga.. ei teagi. Ei oskagi midagi öelda:D
Janika Aavamägi
MemberJanika vastab lühidalt
-treening
kõige aluseks
-söömine
vaid et saaks kähku söödud ja mõtted toidust eemale
-pildistamine
kui hoo sisse saab, siis meeldiv
-võistlemine
kardan selle tulekut, nutan minekut
-dieet
nauding
-dieet
piin
-Body-fitness
nii mina
-kardio
väljalülitamine muust maailmast
-toidulisand
FAST Fatburner
-FAST
keha rahulolu
-muusika
2pac “Changes”
-jook
tee
-petupäevad
raske on lõpetada
-treener
toetav tiib
-sisimas
pisike ja õrn
-välja elamine
füüsiliselt lõhkudes, purustades
-tulevik
hantel, kang, tross ja kaaslane, kes selle kõigega suudab leppida
-minevik
miks ma juba varem ei alustanud?
-ajaviide
jutustamine seeriate vahel
-alkohol
MÜRK
-romantika
küünlad, hämarus ja Whiskey Lullaby- selles ma ei erine
-raha
vahend, et saaksin kvaliteetselt treenida, valmistuda, võistelda
-mobiiltelefon
muusika enne uinumist
-riietus
peaasi, et kontsad
-kodu
üleliigne minema
-õppimine
JAH
-trennis
kujutan ette, kuidas keha võiks areneda juba
-arvuti
Teile info edastamiseks
-värv
valge-sama keeruline kui minu spordiala
-mis värvi on armastus?
jõusaali pildiga
-liiklusvahend
liikumine peab kaloreid põletama- jala/jalgratas
-hommik või õhtu
asjalik olen hommikul, treening õhtul, siis koju “lepo”
-käekoti sisu
huuleläige ja peegel alati
-kodused toimetused
olen koristamiseks laisk, seepärast hoiangi kõik korras
-internet&mobiiliühendus
abistamiseks, mitte asendamiseks
-number
paaritu
-loom
rebane- topisena
-materjal
puit
-nutmine
tuleb ette… mõnikord liiga tihti
-naermine
võistluseelselt naeratan vägisi, õnnelikuna ei suuda tõsine ollagi, kuid see ei tähenda, et võistluseelselt kurb oleksin
-proff/asjatundja/algaja
algaja
-maitseaine
kaneel lõhnastamiseks, kartulimaitseaine maitsestamiseks
-valk
FAST vadakuvalk- vanilli Whey3- semu mul
-muna
10 päevas
-ehted
kuld
-suurim väärtus
maine
-õhtul
vesipiip ja kulturismiajakiri
-suitsetamine
alternatiiv, mis ei anna kaloreid
-steroid
milleks?
-HT-R
olen kui väike laps ootusärevuses, kuid ei julge, kuid ikka tahaks
-vihm
vihmas jooksmine
-talv
peaasi, et mul soe oleks
-süda
mitte nii õnnelik, kui sooviksin
-juuksed
ma veel ei oska nendega olla
-TEAM FAST
nunnukesed koos

-TEAM FAST Soome
teeks ühislaagri
-kleidid
kapis seisab üks väikseim suurus, ootan juba, millal see taas selga mahuks
-Tallinn
ei tunne veel
-esmamulje
lõpuks peab ikka paika
-armastus esimesest silmapilgust
“õige” äratundmine
-fitness.ee
aitäh!
-tantsimine
möödunud eluetapp
-äratundmisrõõm
Liisa Otsus
-kala
ühte moodi lõhe
-Taavi Koovit
Janika Aavamägi
MemberTreening ning toitumine paika Muscle and Fitnessiga, abistab Fatburner.
Tule külla Telliskivi 51 ning lahke naeratuse eest ulatab Janika sulle karastava spordijoogi Fatburner, mis L-carnitine 3000 abil aktiveerib Sinu üleliigsed keharasvad põletustöösse treeningu ajal, mille saad ajakirjast Muscle and Fitness, ajakiri, mis tuleb Sulle kaasa üle 1000-kroonise ostuga.
Fitshop ROBOCOP kostitab enda kliente
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimusi? Leiad mind SHOUTBOXist, küsi julgelt!
Janika Aavamägi
MemberJa ega Argo paha polnud. Lõuatõmbed tulid naks ja naks. Loomulikult oli kindlasti ka abiks maapind, kust iga korduse lõpul veidi hoogu sai võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberKrt, ma juba kardan seda aega kui Kirp peaks täiskasvanute kategooriasse tulema. Ta on kuidagi selline kahtlane mees… ühes filmis oli sadistlik sarimõrtsukas Kirbu nägu. Kirp tuleb meeste kategooriasse ja paar päeva enne Eesti meistrivõistlseid hakkab kohalikke kulturismistaare kaduma hakkama. Võistluspäeval tuleb ainult Kirp üksinda lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal juba kindlasti kõik paika pandud. Ja isegi kui 16.oktoober Sina, võistleja, hommikul ärkad, ole õnnelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberMa ei tundnud kuulitõukaja Taavit isiklikult aga meid kõiki ühendab üks – SPORT.
Seega tunnen ka end puudutatuna.
Kaastunne Taavi perele ja omastele.
MemberFit.Day Kimberi Klubi ametlik osa on lõppenud.
Need, kes kauem vastu peavad, on veel Hahni Pubis, elava muusika, parima meeleoluga. Tervisi neile sinna ja loomulikult ka hommikuks.
Mina, Janika, olen nüüd kodus, tunne on hea, rahulolu valdab mind siiani. Jäin päevaga rahule, jäin osavõtjatega rahule, kes vaatamata haigustest, vigastustest ning väsimusest lõpuks leidsid end siiski kõikidest üritustest vapralt osa võtmast. Võistlushing pääses valla lõpuks kõigis.
Päeva tulemustest:
Päeva esimeseks osaks oli koolitus: “Poseerimine ja vabakavade koostamine”, läbiviijaks Ott Kiivikas. Koolitus oli kaasahaarav, õpetlik ning Oti juhendusel vaimukas.
Kõik osalejad omandasid endale 4 täiendkoolituse tundi ning ka seda tõendava tunnistuse.
NB! Fit.Day Kimberi Klubi osalejad, kes viibisid koolitusel aga mitte lõpetamisel, saavad enda tunnistuse koolituse läbimise eest kätte Telliskivi 51 kontorist, Tallinn.
Lõuna.. oo see lõuna. Kokatädi Pärnu Spordihallis kostitas meid hea ja paremaga. Tema enda retsetide alusel olid valminud väga meeldivad road ning toitu jätkus küll ja veel, jäi ülegi. Lõunasöök oli kosutav ja pidigi olema. Ma usun, et nii mõnigi mees oleks paar ampsu rohkem võtnud kui oleks järgnevat ette teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene võistlus:
Mäng Alias, kus võis kasutada vaid kehakelt, et arvajatele selgeks teha sõna, mis loosi tahtel võeti. Kõik sõnad olid jõusaali, spordi, kulturismiga seotud. Oli tunda, et kõik kohalviibijad olid häälestatud vastavalt, kuna suuri probleeme arvamise osas sugugi ei esinenud.
“Parimaks mänguriks” osutus ARGO ADER, kes sai ka autasustamisel premeeritud.
Parimaks võistkonnaks osutus Fatburner
Teine koht-DY
Pronks- FAST
ja alla pidi seekord vanduma Olimp
Võistlus läbi, ajasime kõik see mees trenniriided selga, kõrvaklapid kõrva, muusika tööle ja läks tööks. Eelsoojendus Jaana Junsoni juhendamisel Metal Pumpiga oli mõnele enamgi kui soojendus, kui osavõtt oli ligi 100% ja rahulolu paistis kõigi silmadest kaugele. Ühistreening jõusaalis viskas saali rahvast täis, kõik töötasid, klaasistunud pilk ees, kõigil enda siht.
Pärast ühistreeningut tegid end kõik ilusti korda, kasisid ära, puhkasid veidi, jõudsid tunda juba lihasväsimust ja siis…
ja siis ja siis…
Athletic Fitness. Oli tunda väsimust, oli tunda nälga. Aga ei
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik see mees järjekordselt- läksime saali ja algas kohandatud Athletic Fitness. Kõik olid väljas enda võistkonna eest, mäng käis aja peale. Võistkonna peale tuli ära teha 50 lõuatõmmet, seejärel 70 triitsepsisurumist ning kolmandas voorus sõuda ergomeetril 1000m.Oli õhus tunda hasarti, ühtsust, meeskonna hinge. See oli kaunis!
Kiireimaks Athltiv Fitnessi raja läbijaks oli Olimp
Napilt taha jäi FAST
Võiduka kolmanda sai DY
ja Aliases ajud tühjaks töötanud Fatburner jäi sel võistlusel neljandaks.
Aliase mängu punktid muudeti sekunditeks ning A.F. võistluse ajast võeti konkreetsed sekundid maha ning Fit.Day Kimberi Klubi paremusjärjestus kujunes välja järgmine:
I koht- Olimp – Liisa Otsus, Martin Münz(“enim lõuatõmbeid”), Väino Katala, Ain Kimber, Kaspar Tiri, Allar.
II koht- FAST – Indrek Viska, Jüri Leinvald, Janika Jürgenson, Vitaliya Dmitrieva
III koht- DY – Marek Morozon, Lauri Torn, Natalia-Nazarenko Kiivikas, Ott Kiivikas
IV koht- Fatburner – Martin Kala(enim triitsepsisurumisi), Argo Ader, CirlPower@fitness.ee- Kristina Chekunova ja Carolyn Lizbeth Einmann.
Õhtu lõppedes suundusime Hahni Pubisse, kostitasime end söögi ja joogiga. Ott Kiivikas juhatas sisse õhtu, tehes üllatuse Fit.Day Kimberi Klubi osavõtjatele, tehes enda kulul kõik, mis veel laualt puudu jäi, oli tal ju sünnipäev 10.september(eile). Ei puudnud ka loomulikult kohapiimatort.
Naeratused olid näol kõigil, seega TEHTUD ja me teeme seda veel!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks tänud videotiimile ja fotograafile Kaspar Saaremetsale. Nemad näitavad Teile, kuid see jutt ka pildis välja nägi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh Teile, osavõtjatele, tänu Teile oli Fit.Day Kimberi Klubi just selline nagu ta oli – Nii nagu pidi- õnnestunud!
Siiralt,
Preili J.
-
AutorPostitused