Janika Aavamägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janika Aavamägi
MemberHave you ever been to heaven?
Vanilla HEAVEN.
Mina, Janika Jürgenson, soovitan!
Meenutab kergelt magusat kondentspiima, super!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saadaval vanilje, šokolaadi kui ka maasikamaitselist valmis taastusjooki.
Tule, pakume jahedalt!
Hind 45 EEK / 2,88 EUR
Täna Fitshop Robocop avatud 8:30-18:00
oktoober 3, 2010 at 12:49 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277933Janika Aavamägi
MemberMa kiidan väga meie naiste grimmi. See on ju suurepärane!
Janika Aavamägi
MemberTrenniinimesed kipuvad ikka omasuguseid vaatama. Eks see linnalegend kindlasti ole sellest tulnud, et need jõusaalimehed, kes kuuldu järgi lapsi ei saa on valinud endale naised, kes teevad palju trenni ja naised ei saa rasestuda, kui füüsiline koormus on suur.
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberAh esimesed MEISTRIvõistlused? Varem oled võistelnud vaid karikal? Endiselt oled ju juuniorite katis.No ega seal sisuliselt muud vahet pole kui et ma pean meistritiitlit ise tähtsamaks kui karikavõitja tiitlit, seepärast olen kord aastas võisteldes valinud ka viimase oma etteaste jaoks. Sageli on meistrikatel ka suurem konkurents aga ega ma seepärast kergema vastupanu teed lähe.
Mis sul ikka karta, võistelnud ju juba oled. Teiste vormi ei saa keegi parata, igaüks saab vaid oma töö ära teha.
Muidugi võib olla, et mõni suurema staažiga konkurent sulle ohtlikuks saab(pole väga sealsete võistlejatega kursis), aga nagu isegi ütlesid, siis põhivõistlus on Sul alles ees.
Ma pakun, et sinult võidakse peale viimast suurvõistluste medalit muidugi palju oodata ja see tekitab lisapinget, aga sportlane peab ikka oskama oma lahinguid valida ja loeb ikka see, mis pikas perspektiivis saavutatakse.
Igatahes jõudu!
Jah, mul pole neid võistlusi mitte üldse palju olnud ka ! Kaks hooaega vaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja Eestis olen jah, karikavõistlustel, osalenud. Nii see kell käis, kuid nüüd tundub, et jah, nihkub poole aasta jagu, et saaks ikka Kirbuga ka ühe lava peal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … korraga.See lahing, kus mina olen, oi kuidas naudin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuna ma välja lähen, olen nüüd ka kirjas EMV korras ja ka Kirp pani end nüüd lõpuks ometi kirja, siis olen võrdne teiste võistlejatega. Me lähme sinna kõik vabast tahtest ja vabandusi ei aksepteerita, vormi osas, seega on see, mis lavalt näeb.
Jõudu tarvis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
Memberise teen samamoodi nagu Ott , küüslauk ja mesi kodujuustu topsi sisse enne magama minekut.Aidaa köha,nohu ning lisaks mesi toob eriti magusa une
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
küüslaugu leidsin muidugi enda jaoks artiklites tuhnides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=415Ärasõnumine on minu ala, seega.. ma pole ka veel haigeks jäänud selle jahedaga ja vaatamata sellele, et ümberringsed tõbised. Aga küüslauk on hea! Kasvõi profülaktika mõtteski kuna ennetamine on eelkõige oluline!
Tervis ennekõike, ilma hea terviseta ei saaks trenni ka ju teha… enesestmõistetav, kuid kahjuks tervise hoidmine nii enesestmõistetav ei olegi.
oktoober 2, 2010 at 7:42 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #212597Janika Aavamägi
MemberJürgensonid rõõmustavad !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberVÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED-VÕISTLUSED
Töö vajab tegemist, trenn vajab tegemist, tegemisi on palju ja seepärast ka miks postitusi minult siia rubriiki ei jõua väga tihti, kuid nüüd ma räägiksin Teile eelseisvatest võistlustest 2010 II hooajal.
Juba nädala pärast toimuvad Athletic Fitnessi võistlused. Võistlen naiste üldkategoorias.
I voor- kehavoorud, mis on hea tuttava … aga aga aga… see toimub paljajalu. Kindlasti tuleb üks varvaste peal kõnd
II voor- lõuatõmbed. Ma loodan 13 lõuga tõmmata. Seda on minu kohta päris kenasti aga 13 on ilus number, mida võiks püüda;)
III voor- rööbaspuude surumised, mida ma suisa huviga juba ootan. Palju tuleb? 21 ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Athletic Fitnessi I Eesti lahtised meistrivõistlused toimuvad Fitness.ee Weekendi raames 10. oktoobril Eesti Näituste Paviljonis algusega 15:00.
Ning 5. detsember, on samuti midagi tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janika Aavamägi
MemberSee pole lõplik, on ka teisi võimalusi. Konsulteeru võimaluse korral kellegi teise arstiga siis.
Janika Aavamägi
MemberPöördu enda arsti poole ning rääkige asjast. Hetkel on turul niivõrd palju erinevaid pille, erinevatele inimestele. Leides endale õige ei ole ohtu kaalutõusuks. Tegele probleemiga… edu!
Janika Aavamägi
MemberJanika Aavamägi
MemberKangelane karika tõi ikka kaasa või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?september 28, 2010 at 6:24 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #206313Janika Aavamägi
MemberMEDALID
Janika Aavamägi
Memberseptember 27, 2010 at 6:22 e.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #277788Janika Aavamägi
MemberEnda peal järele proovitud.
Pärast ärkamist kohvi ja rasvapõletajad, siis aeroobne ja hiljem hommikusöök.
Tulemused?
Tühja kõhuga aeroobne? Jah, kuid seda vaid lühiajaliselt, ~30 minutit ja kõik.
Siis tuleb end “laadida”, et sellele järgnev päev suudaks tegus olla.
Tühja kõhuga jõutreening? Kui eesmärk on lihaste areng… Ei.
Kuid lõpliku otsuse langetate Teie ise.
Miks mulle meeldib hommikul treenida?
Kõik alles magavad, väljas on tunda alles öist kargust, on vaikne, jahe.
Sa kuuled iseenda hingamist..
Ja Sa jooksed.. tekib soov suisa minema joosta.
Metsavahel hingad värsket õhku, jooksed, kuid samas puhkad.
Puhkab aju ja puhkab vaim.
See on kui hommikuäratus,
pärast pessu ja terve päeva saad olla sportlikult meelestatud.
Tead, et juba esimese asjana enda päevas tegid head enda keha jaoks.
Ja ka täna, täna saan ka mõelda, et juba olen teinud head.. head iseenda jaoks.
-
AutorPostitused