Skip to main content

Janely

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: VAADAKE JA IMESTAGE!!! #134298
    Janely
    Member

Toitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa. :o

see oli küll väga naljakas lugu…väga hea !!!! nalja nabani :cool:

in reply to: Kohv #122460
    Janely
    Member

Kofeiin, teisiti öeldes kohvi, mõjub kehalisele vormile positiivselt. Selguse mõttes olgu kohe lisatud, et siin ei peeta silmas aga näiteks caffé latte´t, vaid tõesti täiesti tavalist õiget musta kohvi (äärmisel juhul ka espresso)….

in reply to: Kui tihti sa roojad #118243
    Janely
    Member

pea iga päev, aga aind siis kui hommikul tööl hommiku kohvi ära joon. muidu mitte. ja nädalavahetusel kodus olles ei käigi. jama lugu tegeld.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)