janarL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2014 at 10:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #360407
janarL
MemberIkka korralikult väsitati
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2014 at 10:39 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #360402janarL
MemberKaua ristmiku ületamine aega võttis? Mingeid liiklusreguleerijaid ei sebitud selleks ürituseks?
janarL
Memberaga kuidas tieediga oleks?
Aga kuidas oleks õigekirjaga?
Oled segi natuke? Las hakkab poiss sööma ja lihast kasvatama.
janarL
MemberPalju maksab I astme jõusaali koolitus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 300€?janarL
MemberHaah,ole nüüd,kohupiim on mingi 200g enamasti,ma ise lasen poole minutiga kinni sellise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Odav ka.Üldises plaanis,hakka rohkem sööma,teisiti ei kasva.Kui süüa ei jaksa,siis libista kas või keefiri vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kärme sell oled siis kohupiima söömises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul läheb 15 mintsa ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga ideaalselt lepin. Lihtsalt järelpärimised ei tee halba?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahan asjast rohkem sotti saada.Mul läheb ka ikka päevas pakk kohupiima või kodujuustu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitsev ja soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakka rohkem sööma!janarL
MemberHeh, eks see tahke söömine ole raske jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile tuli juba 2200 täis. Aga kuidas muidu näiteks jogurtitega on? Näiteks Farmi Leiva-pähkli jogurt? Või on selle sees liiga palju ebavajalikku? (suhkrud, E-ained jms jura?) Muidu kaloreid saaks ühest 400ml topsitäiest küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tee ise. Võta pooleliitrine keefir/piim, pool kg marju omal soovil, pane jälle törts pähkleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui piimaga teed, võid juurde panna kohupiima. Purusta blendris ära ja nämma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberKui siin ühes vahepalas on sul kohupiim. Võid peotäie lisada pähkleid, aitab valgul imenduda.
janarL
MemberKunagi seljaprobleemiga saatis perearst mu füsioterapeudi juurde, ehk teeb ta seda ka seekord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas lood selja või jalgadega? Teevad ikka valu.
janarL
MemberFoorum on palju rahulikum ning toredam, kui sa vahepeal kadunud olid – äkki kordaksid seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Sa ei pea Archangeli blogi lugema ju
janarL
MemberKusjuures mul käis päris kaua aega põlves valu ja mingi imelik nõks põlves läbi. Enne jõusaali minekut. Oli aegajalt raske magama jäädagi Käisin perearstil, ütlesin, et joostes ja tööl käies käib tihti põlves valu läbi. Ei osanud muud öelda, et kui minu puhul on täitsa normaalne ja Mõndadel inimestel ongi nii
veebruar 14, 2014 at 6:57 p.l. in reply to: 15 aastan poiss otsib abi treeningul ja toitumisel #359649janarL
MemberVäike muutus on vist toimunud aga üldiselt jääb asi vast ikka toitumise taha kinni kuna söön ikkagist seda mida ema teeb ja magusat ei söö enam ainult vahepeal mõne tüki skokolaadi aga enamus magusaisu kaotab valgujook peale trenni.
Kasvu kohta pikemalt siit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/28250-kasv-voib-kinnijaeaeda/?hl=kasv+kinniMa arvan, et ema ei ole vastu, kui sööd köögivilju (porgandit, brokolit, lillkapsast, ube, maisi jne) Saad oma vitamiinid sealt kätte. Vbolla on esialgu raske süüa brokolit ja lillkapsast aga hakkab meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui alustasin korraliku toitumisega siis nendega oli minul kõige raskem sõbraks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberTere. Esiteks aitäh seniste nõuannete ja vastuste eest. Kuid kirjutan natuke veel ja loodan teie kõigi abile ja nõule.
A) Kas minusugune(194cm pikk, 82kg , 25a) vana võiks ka päevas mitu valgujooki/sheiki juua? Annaks see reaalselt ka midagi juurde, või pigem peaks igasugust erinevat liha selle joogi asemel sisse viskama ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oletame , et mul on 3 suuremat söögikorda päevas. Kella 9aeg hommikusöök, 12-13 vahel lõunasöök , 18-19.30trenn ja peale seda alati valgujook, 20-21ajal õhtusöökMis oleksid kõige paremad variandid sinna suurtemate söögikordade vahele ja ka ennem trenni(eesmärgiks endiselt kaalu suurendamine ja lihaste kasvatamine)
Millal peaksin pöörama tähelepanu puuviljadele – banaanid-õunad-apelsinid jne , millal kohupiima-jogurtit ?
Kohupiima ja isetehtud jogurtit võid vahepalana võtta, samamoodi soovitan vahepalana kananagitsaid, kodujuustu süüa ( umbes 30g rasva ja 40g valgu pakist)
janarL
MemberMõttes tegelikult Tartu jooksumaraton – pole küll päris poolmaraton (23 km), aga usun, et see, kas poolik alla 2 tunni tuleb, saab ikkagi selgeks. Ja kui see üritus läheb edukalt, siis suveks jooksutreeningute maht suuremaks ja sügisel päris maratonile (valikus kas Tallinna maraton või Tartu linnamaraton).
Kuidas siis jooksuks treenid, kui mitte joostes? Või hakkad ürituse lähenedes rohkem jooksuga tegelema, milline võistlus sul endal plaanis on?
Päris tubli oled, kui poolmaraton ja siis sügisel maratonile

Nuu korra nädalas teen ikka jooksutrenni ehk nädala ainuke aeroobne trenn ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja korra nädalas kindlalt trenn jõusaalis jalgadele (kükid, jalapress, ette astumised jne) Kui enne jõusaali arvasin, et jalad on tugevad ja vastupidavamad, kui tihti käisin jooksmas… eksisin. Peale jõusaalis käimist, arvan, nüüd uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel plaanis minna Laekvere-Simuna rahvajooks 10 km (8. juuni); Eesti ööjooks Rakveres poolmaraton (augusti kuus); vbolla Tallinna sügisjooksule (siis 10 km ainult) ja Võsu maraton (seal lähen 15 km jooksma, võimalik veel maratoni distantsi ka minna jooksma aga sinna ma arvatavasti ma kunagi ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberÄra näljuta ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma jääks nende toidukordadega päris nälga. Lõuna-ja õhtusöök peaks olema sama. Liha, kala ja kana söö rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
Member2) läbida poolmaraton alla 2 tunni
Tubli, mul on ka see aasta eesmärk läbida poolmaraton (21,1km) ja hetkel ka soov saada alla 2 tunni. Missugusele poolmaratonile plaanis minna? Sügisjooksule? Ööjooksule?
Kuna eesmärk on mul endal lihast kasvatada (lihased nähtavale), ei käi ma enam nädalas mitut korda jooksmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused