janarL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
janarL
MemberHei! Ma mõtlesin, et uurin siit, mis häda võib olla. Esmapäeval on aeg perearstil ka kirjas, et äkki suunab edasi kuhugi, kuna eilmine kord ei osanud midagi teha/ öelda.
Häda sellinne, midagi suruks või pressiks põlvele või selle põlve munale (ehk saate aru)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui jalg sirgeks panna, eriti rõve tunne, nagu tahaks põlv tagurpidi minna. Põlve panna kõveraks ja sirgeks aegajalt, käib veel mingi nõks läbi :S Kui ilma põlvesidemeta olen, koguaeg põlv väsinud, ei jaksa vasak jalg toetada. Tihti tänu sellele, et vasak põlv ära väsib, kas istun või toetan paremale jalale. Valus ei ole aga väga ebamugav või väsinud põlv.Jõusaalis mul probleeme ei olnud sellega. Nüüd tuli tööl tihedam graafik ja jõusaali tuli kuuajane auk sisse. Tänu töö tihedamale graafikule läks põlv imelikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tööl olen ainult põlvesidemega, kuna seal ei jaksaks olla 7 tundi.Suht liikuv töö betoon põrandatel ja raud treppidel. Vabal ajal lasen põlvel puhata, olen sidemeta aga väga rõve kõndida. Kõndimise ajal ei lase ka jalga sirgeks.Sidemega on väga hea kõndida, ei mingit ebamugavust või mingit surumist põlve munale. Nagu poleks häda midagi, ainult, et jalg hakkab jubedalt higistama. Hoiab suht tugevalt põlve kinni, hea olla sellega.
Kui muidu diivanil puhkasin/ lebotasin, olid jalad sirged, nüüd vasak jalg peab mingi nurga alla olema.
Sain enda jamale ka vastuse. Mul põlvekeder on vastu konti ja üleval pool miskipärast. Nüüd lähen mingile uuringule veel ja siis saan teada, mida minuga tehakse. Ise arvan, et suure tõonäosusega lähen nugade alla. Mõtlemisest juba keerab, et pean nugade alla minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberUsain Bolti ( umbes 20 €uri) ja Arnold Schwarzenegger (25 €uri) elulooraamat. Endal Bolti raamat olemas, huvitav raamat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

janarL
MemberÜhe huvitava asjana pakuksin välja tomatipasta või suhkruta ketšup.
Soovitan Tomatera, väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberHei! Ma mõtlesin, et uurin siit, mis häda võib olla. Esmapäeval on aeg perearstil ka kirjas, et äkki suunab edasi kuhugi, kuna eilmine kord ei osanud midagi teha/ öelda.
Häda sellinne, midagi suruks või pressiks põlvele või selle põlve munale (ehk saate aru)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui jalg sirgeks panna, eriti rõve tunne, nagu tahaks põlv tagurpidi minna. Põlve panna kõveraks ja sirgeks aegajalt, käib veel mingi nõks läbi :S Kui ilma põlvesidemeta olen, koguaeg põlv väsinud, ei jaksa vasak jalg toetada. Tihti tänu sellele, et vasak põlv ära väsib, kas istun või toetan paremale jalale. Valus ei ole aga väga ebamugav või väsinud põlv.Jõusaalis mul probleeme ei olnud sellega. Nüüd tuli tööl tihedam graafik ja jõusaali tuli kuuajane auk sisse. Tänu töö tihedamale graafikule läks põlv imelikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tööl olen ainult põlvesidemega, kuna seal ei jaksaks olla 7 tundi.Suht liikuv töö betoon põrandatel ja raud treppidel. Vabal ajal lasen põlvel puhata, olen sidemeta aga väga rõve kõndida. Kõndimise ajal ei lase ka jalga sirgeks.Sidemega on väga hea kõndida, ei mingit ebamugavust või mingit surumist põlve munale. Nagu poleks häda midagi, ainult, et jalg hakkab jubedalt higistama. Hoiab suht tugevalt põlve kinni, hea olla sellega.
Kui muidu diivanil puhkasin/ lebotasin, olid jalad sirged, nüüd vasak jalg peab mingi nurga alla olema.
Ehk oskate aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist sidet kannan.

janarL
MemberÄra häbene Helerin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kanna julgelt, mulle meeldivad igatahes
MemberSelle 8 munaga oli mul ka raskusi, algul suutsin vbolla max 6 praemuna sisse süüa. Korra proovisin ikka kõik ära süüa siis oli süda paha
Proovisin, mis proovisin, mis proovisin.. nüüd pole probleeme. Lisan vahest isegi juurde köögivilju ja tatart/riisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esialgu oli kava üldse müstika, nüüd ei ole probleeme millegiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle kava täitmisel
MemberSegaks trenni tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei saaks esialgu pilku eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberSven Hõbemägi aitab sind meeleldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeb ringtreeningut Siriuses, säästumarketi kõrval asuvas majas.
Täpsem info siit http://www.siriusclub.ee/
Ei tea küll palju sa sööd, aga hakka rohkem sööma. Uuri natuke foorumist, leiad kindlasti infot
MemberTäna siis jõusaalis. Ei liigitaks seda neidu küll tolade alla aga tegi oma harjutusi, tegi ja tegi.. Aga iga korraga läks näoilme selliseks, et miks ma pean siin olema. Ma ei viitsi lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jube tüdinenud nägu oli ees. Nagu oleks oleks “sunniviisiliselt” seal olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
Memberhttp://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_kanasnakid/chick-snack
Eile proovisin seda, jube vürtsikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võttis suu õhetama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberLihaseline jalg on naise puhul nagu magnet, ei saa pilku ära. Kutsub masseerima, sama on ka õlgade ning seljaga.
Hästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberNagu ikka, kõige alus ikka TOITUMINE!
Kuidas toitumisega on? Kas selle oled korda saanud või alustanud selle muutmist? Enne ei muutu midagi erilist midagi, kui toitud valesti.
janarL
MemberVõta tööriistapoest kõige õhemad täisnahast kindad mis sa leiad. Minul töötavad väga hästi.
“libeduse” vastu aitab ka see kui pärast iga trenni rippuda näiteks 2-3 korda suutlikuseni. See tugevdab haaret, mis omakorda on libeduse vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean ka proovima, mul ka kinni hoidmisega raskusi.
janarL
MemberAitähh info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2014 at 5:34 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #360447janarL
MemberOotaks varsti Imre vastulööki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vägev vaadata lõõpimist omavahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused