janarL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2015 at 5:44 e.l. in reply to: Sinuga koos tervislikumaks ja kergemaks ehk otsin (motivatsiooni)kaaslast #377701
janarL
MemberMis piirkonnas paikned?
Vaatan, et naisterahvstel on üksi trennis käia raske. Rakvere jõusaalis on tihti nädala käivad ja kõik, rohkem ei näe neid. Kavad paistavad kõik olemas olema aga seda motivatsiooni on puudu.
janarL
MemberTere!
Toidu poole pealt pole midagi uut ja huvitavat teinud. Tegelikult on nii, et kana ja kohupiim läheb juba väga sunniviisiliselt sisse. Ma ei tea, mida ma tegema peaks, et need mulle uuesti maitsema hakkaks. Või siis äkki keegi oskab soovitada veel mõnda head valguallikat? V.a kodujuust- seda ma ei söö. Ehk keegi jagab retsepti, mida kanast või kohupiimast veel võimalik valmistada on, et toidulauda veidi mitmekesisemaks muuta.
Kohupiim pohlamoosi, mustikate ja avokaadoga:
Tere! Mina isiklikult teen kohupiimaga smuutit. Kohupiim, hunnik puuvilju, keefir/ piima ja siis plendrisse. Siis kaob see kohupiima maitse ära. Mul oli ka vahepeal blokk peal kohupiimal. Hakkasin smuutisid tegema ja asi hetkel edeneb.
Võid proovida veel kohupiim, vilma kakaopulber ja siis keefir/ piim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siia võid lisada mett natuke ka magustuseks. Proovi esialgu väiksemate kogustega. Vbolla ei maitse.Kanaga ma tegin ka pausi vahepeal. Sõin vahelduseks siis seafileed, harvemini maksa. Hetkel suudan jälle kana süüa.
janarL
MemberAlati ilus
janarL
MemberOn tõesti. Praegu on imelik mõelda, et noorena käisin igasugustest putrudest suure kaarega mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin. Noorena ma ei lasknud emal osta ühtegi juurika pakki, hetkel läheb pakk päevas ja pudru vastu ka enam pole. Siiamaani pole ikka sõbraks saanud paprikaga. Kuidagi ei lähe alla.
janarL
MemberMul küll kõht tühjaks ei jää, kui söön 200g tatar/pruun riis vms 200g liha ja 200 g juurikaid.. need juba kõik valmis taldrikul.
janarL
MemberTrenni teen 10-15h nädalas, hetkel on põhitreeninguteks ujumine, jooks/suusk ja jõusaal.
Kas kehal puhata ka lased? Vabu päevi ka??
janarL
MemberIlusaid inimesi on ju alati tore ning motiveeriv vaadata nii meestel kui naistel, ega ei pea alati kõik olemagi kuivad õppevideod, kus räägitgakse ainult harjutustest, seeriatest ja kordustest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Y)

Silm puhkab, kui Tatjanat vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kiitused ainult 
janarL
MemberAustaja hoiab Teie tegemistes ennast kursis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberRaakides brasiillannadest.. Andreia Brazier meeldib endale naolapi poolest.
.
Seda minagi, jälgin pikemat aega juba tema tegemisi Fb, kui ka instagramis
MemberEdu ja mõnusat blogipidamist- tore on ikka uusi naisi ka bloginduses siin kohata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen nõus sellega. Isegi võtan hoogu blogi pidamisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle Ansjuu
MemberEnamasti jooksusärki, ei ole siiamaani seganud treenimist.
janarL
MemberMillise veega peale trenni on ennast parem loputada? Kas külma või tulisema veega? Ja miks?
Ma küll ei tea, millise veega on õige loputada aga ise tavaliselt ikka käin duši all kuuma vee all. Hiljem on pool keha punane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endale meeldib kohe.janarL
MemberTöö kolmes vahetuses. Hommikul kell 7.00 koju jõuan siis tahaks enamvähem inimese moodi magada, seega keskmiselt 8 tundi. Tõusen umbes 15.00. Toitumise korrektsusest ei saa muidugi juttugi olla aga siis hakkan süüa tegema. Mingi tunnike läheb sujuvalt valmistamisele. Kodus asjad valis panna ja trenni sõita võtab pool tundi. trennis ikka tunnike tahaks olla ja tagasi koju jälle pool tundi. Kell on juba 18.00. Kuna tööle minekuks kulub aega kõige vähem 40 minutit ja töö algab 22.00 siis jääb vaba aega 2,5 tundi mille sees tuleks valmistada valmistada toitu ja süüa ja kaasa pakida jne. Teoorias mis see sitta on eks. Aga kui iga nädal on erinev vahetus ja pole mitte mingisugust rutiini siis seda teha ei jõua. Hommikuse vahetusega tekib näiteks lapse koju toomine lasetaiast jne. Tapab tegelikult nii ära et isegi kodus olevat hantlit ei taha näha. Kui kätte jõuab laupäev siis selle avastad ka lõpuks kui õhtu on käes ja juba paned pühapäeval tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on päris karmTean, mida sa tunned.
Mul natuke erinev, kuna ma töötan ainult öösel. Jõusaali vean ennast kohati suht vägisi. Esialgu oli režiimi sisse saamisega raskusi aga lõpuks jäi töösse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öösel kell 23.00 töö, kella 08.30 laps lasteaeda, kell 14.00 jõusaali ning 16.30 lapsele aeda vastu. Mingi 5-6 aeg peaks naine töölt jõudma siis saan ise enne tööd veel magada. Aga see öine töö kurnab suht ikka väga ära. Puhkepäev jõusaalist on siis saan 08.30-16.30ni ikka välja magada.janarL
MemberSõin just 2000kcal suuruse õhtusöögi (500g liha, 500g juurikaid, 500g tomatipastat, 4 muna, pott putru, 2 banaani, 1 greip) ning kõht pole isegi mitte ligilähedaselt täis.
Archangel, tohib teada, kaua sa sellist portsu endale sisse sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma söön 250g liha, 250 juurikaid, 250g tatart/ riisi, tomatipastat ka mingi 100g. Taldriku tühjaks söömiseks läheb 40 min
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamus aega oled päevast söögilaua taga?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>janarL
MemberTahad lihast veidi suurendada ?? Aga valku nagu ei leia väga palju siit nimekirjast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht kasin toitumineAutorPostitused