Janar91
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar91
MemberMinulgi on ju kõhulihased erineva asetusega, aga siiani ei ole see kedagi häirinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ei eksi siis oli meil jõukas Sinu pilt kui Sa mingeid toidulisandeid reklaamisid, seal küll kõhulihaste erineva asetuse üle nuriseda ei saa.
Janar91
MemberMul suht sama probleem aga njh looduse vastu ikka ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janar91
MemberMa arvan, et teema võib lukku panna. Suur, suur tänu kõigile kes kaasa lõid!
Janar91
MemberSpartas on 350kr/kuu. Kohale saad mustamäelt bussidega 20,20A,36.Mõtlesin asja üle järele ja uurisin natuke ning välja mõtlesin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkan käima hommikul kellas seitsmest kui avatakse. Praktika on ka Pärnu mnt’l ning lähen pärast trenni otse tööle.
Suur tänu!
Janar91
MemberKui Nõmme spordikeskus liiga kaugel sinu jaoks pole, siis sealne jõusaal on minu arust väga hea: http://trummijousaal.ee/Ei, Nõmme kaugeks ei jää aga hind on suhteliselt krõbe. Muidu välimuselt super lux jõukas.
Janar91
Membermuidugi sellises hinnaklassis on raske leida aga mustamäel on selline koht nagu kristiinesport mis asub forelli tn.ja 1kuu maksab 400 ja 3 kuud 900..Ma kardan, et seal võib kitsaks minna. Jõusaal on pindalaga 12 × 10 meetrit. Kindlasti käib ka palju rahvast seal.
Janar91
MemberSpartas on 350kr/kuu. Kohale saad mustamäelt bussidega 20,20A,36.See on tõesti väga hea pakkumine aga ma ei jõuaks noorte kulturistide treeningutele kuna mu praktika lõppeb kell 17:00 ja ma oleks sunnitud maksma täiskasvanute hinda. :S
Janar91
MemberVanus: 18
Kaal: 74kg
Pikkus: 185
Algaja kava, 4 trenni nädalas.
Hetkel olen maksimaalselt surunud 90kg.
Palun kava saata: janar.liiva@hot.ee
Tänud!
Janar91
Membervindi 18 keldris oli vist õpilane 350… väga vip saal (kristiine rajoonis)Karx, oskad mulle selle vip keldri nime öelda?
Janar91
MemberMis Te arvate sellisest jõusaalist nagu: Spordiklubi Aeg
Koduleht: http://www.hot.ee/skaeg/index.html
Puudub igasugune informatsioon jõusaali kohta, samas kuupilet on 350.-
Äkki keegi on seda kunagi külastanud ja oskab soovitada?
-
AutorPostitused