Janar17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar17
MemberJanar17
Memberpanin siis söögile veidi juurde asju. ja sain tulemusteks :
Kaloreid kokku: 1811.7 Kcal
Valku kokku: 175 g.
Süsivesikuid kokku: 159.3 g.
Rasvasvasi kokku: 54.1 g.
Kiudaineid kokku: 23 g.
see juba OK?
Janar17
MemberTead see sinu konsultandi soovitus pole liha ega kala,unusta parem see ära kuula parem siinse rahva juttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla tõesti peakski nii tegema

Aga palju minu vanusel kaloraaž päevas on?
nagu ma aru olen saanud pean ma väga palju asju veel lisama.
Oma menüüsse.
Janar17
MemberTeema algatajale. Mis sa sellest lausest järeldad? Õige, hakka sööma ja kasvata lihas alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sööks hea meelega ja trenni kava saan kaa täna valmis.

Janar17
MemberOled raudselt alakaalus.Ja kuna väidad vastupidist ja räägid taolise kaalu-pikkuse suhte juures kõrgest rasvaprotsenidst,siis ilmselgelt lihasmass väike.Sellepärast tundudki endale ülekaalulisena.
No tuttavast toidukonsultant väitis et ma olen normaalkaalus ja rasvaprotsent on veidi üle.
Mõõtis selle masinaga. Kahjuks ei tule selle nimetus meelde.
Janar17
MemberLühidalt öeldes oled sa niigi pigem alakaaluline ja siis paned ennast veel tugeva kaloridefitsiidiga dieedile… miks?Märkus rasvade vaeguse kohta on ka õige ja kui trenni teed, siis võiks ikka süsivesikuid ka natuke rohkem süüa…
Alakaaluline ma nüüd küll ei ole. 5kg alla vaja, siis korras
ja rasvaprotsent on kaa veidi üle.
Aga mis ma siis võtan rohkem kana , kala , kalkunit? et 200grammised portsjonid siis? ja siis rohkem kartulit ja leiba?
Janar17
MemberSellesmõttes midagi vist on puudu jah..
proovisin seda Kaloriarvutit ja see andis siuksed tulemused.
Kaloreid kokku: 1573.5 Kcal
Rasva: 42.1 g.
Valke: 135.5 g.
Süsivesikuid: 161.9 g.
Kiudaineid: 17.4 g.
Janar17
MemberOlen ikkagi seda meelt, et kõiki inimesi ühtmoodi “ravida” ei saa.Aga põhimõttelist võin ma siukse menüüga siis elada ja ära ei sure jah?
Janar17
MemberSa pead saama vähemalt 100g rasvu päevas, nendes menüüdes küll niipalju ei ole.Mida soovitaksid siis juurde võtta menüüsse?
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)