Janar Rückenberg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar Rückenberg
MemberNu nüüd jah selge pilt, 100grammi kuivainet = ca. 300ml(kaerahelbed)+400ml = 500 grammi valmis putru ja sellest siis viiendik, ok!
Janar Rückenberg
MemberTere Ott, küsimus järgmine – kuidas ma saaksin teada kui palju ma midagi söön – pean silmas seda, et amazonis on küll kalorimeeter, aga pean sinna sisestama ka toidu koguse, ok see on kõik selge!Kaerahelbepuder! Kui ma söön hommikul kaerahelbe putru ja ma tahan süüa 100 – 120 grammi (valmis putru), siis kuidas seda täpselt arvutada (kaal oleks muidugi kõige parem) aga kaalu mul pole! Tean, et toiduainete mahud ja massid korrelatsioonis ja netist leidsingi tabeli kus paljudel toiduainetel see seos olemas, AGA tulles tagasi kaerahelveste juurde, siis on öeldud, et ca. 300 ml = ca. 100 – 120 grammiga, pole aga öeldud et kas tegu on keedmata kogusega või on ta juba valmis puder, ma muidugi eeldan ja lähtun loogikast et kui pole öeldud siis tegu on ju ikka keetmata kuivaine massiga, aga kuidas saaksin arvutada, kui palju kaerahelbeputru nüüd sellest 100 – 120 grammist kuivainest saan???
On ju üsna selge, et kui puder on valmis keedetud, siis 300 ml valmis putru ei võrdu enam 100 – 120 grammiga!!!???
Jutt oli pikk, aga loodan, et said mõttest aru!
Ettetänades, Oskar!
No sorry, mis see IQ siia puutub, ütle kohe otse ära, et kui 100 grammile lisada 400 ml vett, või noh 100 grammi kuivainet valmistada 400 ml veega on tulemuseks ca. 100 grammi valmis putru!
Tänud sulle M.M sellegipoolest!
Janar Rückenberg
MemberOk saan sinust täitsa aru ja ei sunnigi sind oma strateegiaid avalikustama, aga nuoh, kuidas öelda – võiksid kogu seda võistluseelset nädalat tuginedes eelmistele küsimustele nii ÜLDISTATULT kirjeldada!
Kuruptile niipalju, et ma ei rääkinudki mingist 5-6 kuusest ettevalmistusperioodist, see periood ikka ju individuaalne, arvan et eesti taseme puhul 2 max. kolm kuud, mil energiadefitsiiti hoitakse ja süsives. osakaalu menüüs järk-järgult vähendatakse!
-
AutorPostitused