Janar Rückenberg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar Rückenberg
MemberMattile – no vaata, paar vastust tagasi panin ma just lingi, mida tarvitatakse ja niipalju veel, et leidsin, et Coleman on juba varem oma edaspidistest Mr. Olympial osalemisest ja selle lõpetamisest teatanud:
Janar Rückenberg
Member“Marek,aga kuidas suudab nende keha nii pikki aastaid sellist tugevat steroidide tarvitamist taluda?” Olen ise täpselt samal teemal mõtisklenud, et kuidas see inimese organism kogu sellele “kamale” nii pikki aastaid vastu peab? Vaadake seda linki anonüümse tuntud Mr. Olympia rivistuse kulturisti üks valmistumine nädalate kaupa – juhin tähelepanu kogustele seal 4 – 1 nädalat enne võistlust, uskumatu!!!
Kusjuures vaadake ka kommentaare – tegelinskid väidavad allpool, et tegelikkuses on doosid kordades suuremad.
Janar Rückenberg
MemberNii, et Jay siis jälle võitis – eks on nii et võitjate üle kohut ei mõisteta, aga Ronniest natuke kahju, eks selliste “suurte kuningate” areenilt lahkumine, veel sellisel viisil, on alati natuke kurb, aga mis teha. Kummaline, et Dennis Wolf niivõrd tahaotsa paigutati. Minu üks tuttav, kes ise asja pealt kaes ütles ka, et rahvas oli saalis selle üle suurt pahameelt väljendanud. Nii rahvas kui erinevad vaatlejad olid kindlad, et Wolf on vähemalt esimese kolme seas.
Janar Rückenberg
MemberRonald Dean Coleman võidab, vähemalt tahaks küll!!!
Janar Rückenberg
MemberMa ütleks siis ise, et ärge seda nii “tõsiselt hinge võtke”, seda higistamise asja. Mõni mees tõstab käed ette, teeb 10 kükki ja juba on hirmsa haisuga higi taga. Ega see tähenda veel, et ta kohe lihast kaotab. Higistamine on väga individuaalne.
Janar Rückenberg
MemberAah, ma ei hakka salatsema. Nii ütles oma artiklis “Võitlus – tervise allikas” Georg Lurich. Miks ma sellest vaimustun? Selleks, et see ütlus võtab väga lühidalt kokku oma tegemistele tõsiselt pühendunud spordimehe filosoofia, mõttemaailma ja valikute olemuse. Sport, iseäranis tippsport tähendab suurt loobumist. Kindlasti on paljud suured spordimehed oma treeningute, punnimiste ja pingutuste keskel seisatanud ja küsinud endalt, et kas see mis ma teen on seda pingutust ja neid loobumisi väärt – või elaks nii nagu elavad “tavalised inimesed” – teatud mõttes oht anduda ilma lõbudele, vähemasti ahvatlevad need ka igat tõsist spordimeest aeg – ajalt. Teiselt poolt, võistlus võistluse järel, üks raske valmistumine teise järel, see võib olla küll okkaline ja raske, kuid selline suhtumine sünnitabki legende ja sportlikku surematust. Hea, eks!!!
Sellel mehel oli üldse hea elufilosoofia.
Janar Rückenberg
MemberSeal ainult kõik sellised ained ongi
“>)))…august 17, 2007 at 4:55 p.l. in reply to: Foorumi rahvale palju head – kalkulaatorid erinevatele jõutõstmise programmidele #122616Janar Rückenberg
MemberKusjuures panin nimelt teema kulturismi ja fitnessi alla, kuna ei näe põhjust miks ei võiks kulturistid jõutõstmise programmidest vaimustuda!!!
Janar Rückenberg
MemberMiks kardavad viinamarju ja banaane??? Ma arvan, et selle põhjust ei ole raske arvata, kuna banaan ja viinamarjad peaksid mõlemad olema kõrge glükeemilise indeksiga ja on süsivesikute sisalduselt “ühed rammusamad”, pealegi ju “lihtsal” kujul. Kõrge glükeemiline indeks ja suur kogus lihtsüsikaid mõjuvad teadagi kuidas insuliinile ja insuliini funktsioonideks paljude teiste funktsioonide kõrval on rasvade ladestamine, mis käivitub siis, kui ühel toidukorral süüakse tunduvalt üle oma vajaduse.
Loomulikult – kui ollakse juba väga sügavas defitsiidis ja siis ei julgeta ka seda 1 – 2 banaani süüa, see on tõepoolest arusaamatu, eriti veel peale trenni, ent oma kogemustest võin öelda seda, et see see on a la selline filosoofia, et kui on dieet siis on dieet ja ei ole “tulega” mõtet üldse mängida. Mis alati ei olegi nii vale!!!
Janar Rückenberg
MemberKindlasti on ka magneesiumi puudus üheks krampide põhjuseks, kuid magneesiumi puuduse kõrval on teiseks suureks krampide põhjustajaks ka kaaliumidefitsiit. Ja banaan peaksi minu arust just hiilgama oma suure kaaliumi sisaldusega, mitte magneesiumi sisaldusega.
“Peaaegu 60% kogu keha kaaliumist paikneb lihastes – seetõttu tekivad kaaliumi tasakaalu häirete korral vaevused enamasti lihastes. Kui krambid tulenevad kaaliumi vähesusest, on soovitatav peale arsti kirjutatud tablettide suurendada kaaliumirikaste toitude osakaalu – süüa koorega küpsetatud kartuleid, tomateid, kaunvilju, sellerit, banaane, pähkleid, liha ja kuivatatud puuvilju, eriti rosinaid. Soolaga ei tohi liialdada.
Ka magneesium osaleb paljudes organismi elutähtsates reaktsioonides, ka kaltsiumi ainevahetuses; toimib lihaserakkudele ja veresoontele, lihastele ja südamele ning kaitseb organismi stressi eest.
Magneesiumi nappuse üheks avalduseks peale väsimuse, närvilisuse, unehäirete ja südamevaevuste on ka lihastoonuse tõus – lihasekrambid. Elutegevuseks vajaliku magneesiumi saab inimene tavaliselt toiduga. Magneesiumivaegust põhjustavad liigne alkoholitarvitamine, diureetikumid, kaaliumivaene toit, kaaliumi imendumishäired, ületöötamisest tekkinud stress (lõõgastumiseks kaldutakse liialdama alkoholiga). Suurenenud magneesiumivajadus on ka sportlastel, noorukitel, rasedatel ja imetavatel emadel. Samuti mõningate haiguste korral, nagu suhkruhaigus või krooniline kõhulahtisus, tuleb ette magneesiumivaegust.
Stressi, lihasekrampe ja südamevaevusi aitab leevendada magneesiumipreparaatide tarvitamine.”
Janar Rückenberg
MemberJanar Rückenberg
MemberEi ürita kindlasti mingit antireklaami teha, kui ütlen, et minule isiklikult ei avaldanud see toode mingisugust positiivset efekti. Sarnast tagasisidet olen saanud ka paari tuttava jõmmi käest, kes seda toodet proovinud!!! Kindlasti on igasugused mõjud “hirmus” individuaalsed, kuid minu arust lubatud lihasmassi juurdekasv on bullshit.
Janar Rückenberg
MemberMa arvan ka, et ketid lisavad väga palju sellist stabiliseerimise vajadust, just see rippuv komponent.
Janar Rückenberg
MemberSee võiks vabalt selline välja näha:
Janar Rückenberg
MemberEi mina ei taha suurt muud midagi, kui et aru saada kuidas mõnel mehel on õnnestunud amatöörkategoorias niivõrd suureks saada, kasvõi needsamad Pocius ja Shabunya ja nopivad üsna segamatult tiitleid, ilma et “vahele” kukuks???
Aga ma arvan, et sa TANK said artikli mõttest aru küll, nii et ära aga teemat ähmastama!!!
-
AutorPostitused