Janar Rückenberg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar Rückenberg
MemberSama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loen minagi seda kommentaari esimest korda ja mis puudutab asjade selgeks rääkimist, siis ok, täiesti päri, matame selle “kirve” maha, peace minu poolt!!!Janar Rückenberg
MemberKas klassikalise kulturismi kohustuslike pooside võrdlused piltide näol on ka olemas?
Janar Rückenberg
MemberJa mida veel avastan, vaadake videod, leedukas ei hoia teise ringi peal enam nii mõneski poosis kontrollitult terveid poosegi, vaadake kasvõi alates vabaseisust, kuidas seisan mina ja kuidas tema. Veidral kombel oli mees laval väga läbi. Selles suhtes on mul ainult enda üle hea meel.
Janar Rückenberg
MemberOiiiiii, Imre, see on nüüd sulaselgelt jama jutt, et ainult Taavil oli sellele mehele võimalus vastu saada. Taavi oleks oma vormidega rahulikult une pealt ja igast asendist võidu võtnud. Ka Ott, kes saalis asjaga tegeles, ütles, et oleks võidu pigem minule andnud, hoolimata, et oleme oma koondise mehed. Niisamuti on jama jutt proportsioonide jutt, mehe ülakeha (õlgade) ja jala laiuse (massi) suhe oli ikka väga oluliselt minu kasuks. Käte ja jalgade suhe oli paigast ära. See oli väga tasavägine lahing ja minu vend, kes nägi saalist, ütles ka, et 50/50, väga raske öelda, et kes. Nii piltidelt, kui videodelt on selgelt näha, et oli temal väga tugevaid poose ja oli minul võrreldes temaga väga häid poose. Aga mees oli terav ja ma ei mõista kindlasti võitja üle kohut, kuid kindlasti ei olnud võit mägede kõrgune ja põhuseks ei olnud proportsioonid, ta oli terav ja asi taandus detailidele ning me ei saa ilmselt teada, kuidas mina oma grimmiga kohtunikele paistsin. Aga katastroof see pidi ilmselt olema, kuna kohtunikud olid lavale väga lähedal ja juba laval kätt surudes ütles Arnold, et grimm oli sul täielik katastroof!!!
Janar Rückenberg
MemberNoh Kirp, olgem ausad, ideaalsest grimmist kaugel oli ka see Raineri grimm. Minu seekordne grimmi protseduur nägi välja selline, et eelmisel päeval “kraapisin” ennast esmalt seebi, vee ja kareda nuustikuga. Seejärel koorisin selle kooriva plägaga, siis kuivatasin ära ja kandsime korralikult, veel kaunis õhukeselt peale esimese kihi. Hommikuks olin roheline, laiguline, karvajuurte ümbrustes kerged mustendavad täpikesed. Selge see, et sellist ebaesteetilist ja täiesti inetut välimust tuleb ju kohendada. Lätis kraapisin tumedamad laigud maha, rohelised kohad maha, kuivasin ja kandsime peale uue kihi. Jõudsin ka kuivada. Õigesti kõik ju tehtud. Olen proovinud seda nüüd mitutpidi, niisamuti sain aru, et ka Hr. Taru on proovinud sellega igatpidi asja ajada, no läheb jamaks ikka. Kuivgrimmist on igal juhul asi väga kaugel ja minu meelest nägi kogu meie koondis peale Kornishevi selle grimmiga välja nagu röövlikamp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, alustades juunioritest lõpetades meestega. Ka naiste jalad rohetasid pärast nii, et vähe ei olnud. Ma ütlen sama, nagu juba bussiski, et on hea, et see nätakas selle grimmi osas nüüd ära käis ja selles osas mingid muudatused ehk tulevad. Mul on tõsist alust arvata, et esimene koht võis väga suure tõenäosusega minna selle grimmi nahka, aga ma ei hakka nutma, lihtsalt, sellise grimmiga ei ole normaalne võistelda ja need asjad peaksime korda saama. Lisaks veel kogu see närvipinge, mis selle viimase minuti lõputu korrigeerimisega kaasas käib. Selle võistluse häda oli see, et vastupidiselt EKV – le istusid kohtunikud lavale väga lähedal ja nägid kogu seda ebaesteetilist õudust grimmi näol ära. Asi oli laiguline, ebaühtlane, jooksis ja tilkus!!!
Janar Rückenberg
MemberLahing on läbi, sõidame hetkel bussiga, lühidalt võin öelda, et uus grimm on totaalne katastroof ja selles osas on meie koondisel sügiseks palju mõtlemisainet.
Janar Rückenberg
MemberÜsna selge, et ma pole 99.9999% ajast samasuguse väljanägemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on ainult üks hetk trennis töö käigus pumbatult, üks moment, üks harjutus ja üks pingutus, mis on hästi tabatud. Kui ma tõusen praegu arvuti tagant püsti ja lähen võtan peegli ees trapetsi poosi, siis mul pole isegi mitte kolmandikku nende piltide soontest väljas. Kindlasti ei tasu selliste piltide järgi kohti välja jagada.Janar Rückenberg
MemberEi ole peeglist ühtegi pilti tehtud, skorpion on parema õla peal!!!
Janar Rückenberg
MemberSilmitsen siin uuesti teemat üle ja avastan, et olen “buss” kirjutanud tugeva p – ga, puss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, vabandan!!!Janar Rückenberg
MemberTäpselt nii see kipubki minema jah, nagu sa Ott räägid, sest jah, kui siin kaal ikka jääbki sinna 94.5 peale ja 96 kg on lubatud, siis siin tõepoolest midagi väga laadida ei olegi jah. Kuigi reedel võtan toiduga siiski kindlasti tagasi, sest kui keha on veidi eelnevalt tühi olnud ja siis süsikaid anda, siis olen ikka sellist vaskulaarsust ja paremat pumbatust täheldanud.
Kuna see kaal on tegelikult selline suhteliselt piiri peal, siis ilmselt kui 4 – 5 tundi seal pussis laadida, siis jah võib kaalumise ajal olla üllatusi. Soov aga kindlasti klassikasse jääda!!!
Energiaga trennides on nii, et seda jagub täpselt tugevaks 1 – 1.5 tunniseks korralikuks jõutrenniks, siis on paagid tühjad, aga nii vist peakski õige olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Janar Rückenberg
MemberÕhtust!!!
Viimane jõusaalitrenn on selleks nädalaks tehtud. Mis seal salata, nii keha kui vaim hakkavad väsima ja nii uskumatu kui see ka ei tundu, isegi 4000 Kcal juures, mis tuleb ilmselt ka täna täis. Soovitud 93 kg enne Balti Matši laadimist jääb ilmselt saavutamata, kuna täna hommikul olin 94.5. No kindel ei ole veel muidugi midagi, kuna reedel kavatsen siiski tühjendada, varu on kindlasti ka vee ja soolade arvelt. Samas, ega ei põe ka. Olen sellele palju mõelnud, et minu selle valmistumise võti ongi olnud, see, et pole pigem defitsiidiga nii põhja pannud ja olen tunde järgi peale andnud. Nüüdseks on selge, et mul on/oli valida kolme valiku vahel:
1. Minna välja väga suurena, ent sellisel juhul kuivusega raudselt kaotades, mis kokkuvõttes head tulemust kohe kindlasti üldse ei tähenda.
2. Minna välja ülikuivana, kuid selle ülima kuivuse saavutamisel loovutada kindlasti oluliselt kvaliteetset lihast, mis samuti ei pruugi midagi head tähendada, lõpptulemust silmas pidades. Selle variandi korral on mul oht “jalgadest ilma jääda”, mis annab kohe proportsioonides tunda.
3. Minna välja suhteliselt massiivselt ja suhteliselt kuivalt, mis tundub, et on õnnestunud. Olen omale selgeks mõelnud, et nii ma tahangi laval sel korral olla. Lihast loovutada ei tahaks, nagu näha, on see siiani ka edu taganud.
Nagu ütlesin, laadimiseelne 93 kg pole ka võimatu, kuid arvan siiski, et veel enne Balti Matši seda ei tule, aga mine sa tea. Superkuivuse nimel tõmblema ei hakka, kuna selle hinnaks on lihasmass. 93 kg peab sajaprotsendiliselt saavutama kindlasti enne EM laadimist.
Hetkevormiga olen enam – vähem rahul, selge, et alati võiks parem olla. Kui võrrelda eelmise kevade Hollandi vormi, siis see võis väga millimeetri jagu kuivem olla, kuid seda kindlasti lihasmassi hinnaga.
Täna oli vennaga tugev õlg, biitseps ja triitseps superseeriatena ja 4 seeriat lailihasele. Lõpetuseks kõndisime 8 staadioniringi, mis on 2 km. Homme on taas karvaajamine, plaanin kõndida 10 km ja poseerida. Reedel plaanin ka kõndida.
Aga jah, vaim hakkab väsima…
Panen ka kolm pilti, kaks tänasest trennist ja ühe eilse pildi, pärast jalatrenni kodus. Ärge mu hirmsa seinaga koridori vaadake, Tupsu on selle korralikult ära töödelnud, luban, et suvel panen uue tapeedi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kui keegi moderaator satub peale, siis võiks mind ka täna aidata, piltide osas. Pildid on “kurjad” ja selge, et trenni ajal saab vahest häid pilte, tegelikult, vabas olekus ei ole asi kaugeltki nii hull
.Ah jaa, peale trenni sõin, keedetud tatar 50 grammi, 130 grammi kanafileed ja üks 150 grammine õun. Homsest lähevad ka toidud magedaks.
Muide, see on mu renoveeritud jõusaal, mis on hetkel täiesti kiiruga kolitud ja paigutamata, vanad masinad tahan üle võõbata, kenasti paika panna ning lisaks saan la paar uut masinat. Hetkel teen seal, kuna on hädaolukord ja võistluseelne kriitiline aeg ning garaazist tuli kiiresti tulema tulla. Muidu tuleb seal veel tublisti kõpitseda.
Jalapildi korral on muide märkimisväärne see, et tavaliselt pärast jalatrenni separatsiooni pole kohe üldse, kuid eile oli jalg isegi pärast trenni rahuldava välimusega.
Janar Rückenberg
MemberÕnne ma ei soovi, kuid, et seda tervist jätkuks…arvan, et Koondis tunneb sinust Lätis suurt puudust!!! Janar
Janar Rückenberg
MemberHommik!!!
Kindlasti ei olnud minu eesmärgiks panna üles viimase peale häid ja teravaid pilte, siis need ise maha laita ja selliselt siis häid kommentaare hakata kerjama, nii piltidele, kui vormile…tõsi, nii see just välja kukkus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
. Need kaks fotot said tõepoolest head, seda ei saa eitada, kuid kui andsin hinnangut, et midagi head ei saanud, siis pidasin ise silmas ilmselt tervikut, sest 40 – st pildist said tõepoolest head vaid need kaks. Ülejäänutel oli tõesti vorm selline, nagu poleks viimased kuud toitumist jälginudki
. Ja lihastunnetus, nagu ka lisasin oli tõesti kõikide piltide ajal ülisitt, lihas tühjaks jooksnud ja pumbatus kadunud, see, mille kätte sain on ülimponnistus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihtsalt, ootasin ise algul eilsest pildiseeriast oluliselt rohkemat, kui vaid kahe pildi õnnestumist, sellest ka nördimus, mis siin minu kommentaarides kajastus. Aga see selleks. Kirjutan ka öistest sündmustest. Öösel sai söömas käidud, kahes järgus koguni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kella ühe ajal 60 g muna (1 muna) ja 30 grammi kanasinki + 1 õun (130 g). Sellest ei piisanud, teine raks kella kolme ajal, siis juba 120 grammi vanilje kohupiima. Midagi pole teha, tunnen, kuidas keha on tühi ja lihased imevad, tõepoolest ka sellise päevase kaloraazi juures. Tõmbab mao nii korisema ja seest õõnsaks, et ma ei saa lihtsalt muidu magada. Täna ongi olnud unetu öö, mis on eelseisvat tõsist jalatrenni arvestades ilmselt “hea”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Selline öine söömine pole muide eriline, sel valmistumisel isegi päris tavaline, aga arvan, et ka see on olnud põhjus, miks sedakorda massi ja kvaliteedi suhe on saanud võib – olla elu parim…ikka see keha kuulamine. Aga see, et mul enesetunne ka 4000 Kcal nadi on, see vastab tõele. Loomulikult ei ole kaloraaz iga päev selline, viimasel nädalal on päeviti kõikumine täpselt selline, et ühel päeval on näiteks 3000, järgmisel 4000, siis 2900 ja siis 4200 jne. Laias laastus üle ühe päeva 4000 ja siis 3000. 4000 on palju ja tõsi, ilmselt mu päevased kulutused ei ole ülisuured. Ilmselt siin on põhjuseid mitmeid, esimene kindlasti see, et minu ainevahetus on ülikiire, see on 100% selge. Teiseks, jõutrennid on kindlasti keskmisest intensiivsemad, kui eile tuli 1.20 – ga 25 seeriat, tegelikult 31 seeriat, kui tõmmetes arvestada seeriaks mõlema käe tõmbeid. Tegelikult tuli seeriaid veelgi enam, kui veel pullover ja lõuatõmbed ka ära lahutada, see teeb veel pluss kolm, mis teeb juba 34 seeriat. Jalatrennid on päris tavalised, kui 60 minutiga teen 25 – 28 väga tõsist seeriat. Jõutrenn on jõutrenn, kuid kui teha vaadeldavas ajaühikus ühe 10 liigutuse asemel 15, siis on kalorikulu kindlasti oluliselt suurem. Kokkuvõttes kindlasti väga korralikud jõutrennid on keskmisest energeetilisemalt kulukamad. Kindlasti oma kulu on koolis päevasel ringitormamisel. Ja päris kindel olen ka selles, et arvutatav kaloraaz tuleb reaalselt ilmselt selgelt väiksem, selles olen kindel.
Lõpetuseks garneerib kõike see, et ma tegutsen nende kalorite pealeandmises täpselt Indrek Otsuse juhistele. “Ei tohi olla tunde või päevi kestvat nõrka, tühja või näljatunnet. Arusaadav, kui trenni lõpus läheb kumm korraks tühjaks, kuid muul ajal peaks enesetunne olema enam vähem ok”. Sellest olengi juhindunud, annan peale täpselt niipalju, kui vaja, et sitt tunne kaoks, aga võimalikult mõõdukalt ja pigem isegi minimaalselt. Ja isegi hoolimata sellest on seda söögiisu ja halba enesetunnet ikkagi rohkemgi kui küllalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lisaks, kuna olen ilmselgelt dieedi lõppfaasis, siis siin ongi oluline kaloraazi tagasi tõsta, seda ikka selleks, et mitte lihast kaotada, et mitte “auku” kukkuda ja oleks energiat trennides lihasmassi säilitavaid trenne teha!!!Kaal hommikul, peale väga kerget WC – d ja öist söömaaega oli ka 94.7 kg, kuid usun, et polnud päris tühi. Arvan tegelikult, et päris reaalne kaal, peale korralikku WC – d on seal 93.5 kg (ilma öise söömiseta ja peale korralikku WC – d), mitte rohkem, mis ongi väga hea kaal!!! Pilt peeglist…ILUS!!!
Janar Rückenberg
MemberNB!!! Et mõni moderaator võiks need pildid väiksemaks teha, kui oleks võimalik, panna sellesse nn. väiksesse või arvutiformaati, ma ise ei oska seda teha. Tänud, Janar!!!
Janar Rückenberg
MemberÕhtust Spordirahvas!!!
Tulin just trennist ja miks mitte pärast söömist paar rida panna. Treeningjärgseks toidukorraks oli 400 grammi juurviljasegu, 400 grammi dieetjogurtit ja 170 grammi 4% kodujuustu. Trenn oli vägev, kuna lammutasime koos vennaga. Koos on hea teha, hea seltskond, hea muusika ja sunnime ennast mõlemad rohkem pingutama. Teeme terve selle nädala trennid koos. Viimased päevad on kõik sellised imelikud olnud, selles mõttes, et kaal on vankumatult paigal olnud, peale hommikust WC – d 93.9 kg. Enesetunne on nii ja naa, kõigub ja sageli ikka kurnav ja tühi. Endiselt annan alati energiat tunde järgi peale, et “auku” ei kukuks. Ise tahaks veidi muidugi veel alla saada, samas enesetunne lubab järeldada, et kõnnin täpselt “mööda katuse äärt”. Samm kõrvale ja kadunud mees. Käibki üks pidev tegelemine ja vaatlus sel teemal, et kas lihast on läinud või mitte. No ülakeha korral arvan, et ei ole vast praktiliselt midagi läinud. Jõud on natuke langenud, kuid see on tõesti minimaalselt. Praegu julgen veel väita, et ei ole midagi halba ka jalaga juhtunud, kuid sellega pean siiski olema üliettevaatlik. Täna oli selg ja lõppu veidi surumist, homme ongi jalg. Tänane kaloraaz tuleb vast isegi kuni 4500 Kcal, kuid sellises seisundis ja minu ainevahetuse korral ei olegi see teab mis priiskamine. 150 – 200 grammi süsikatega päevas teeksin ma endale “väga suure karuteene” ja paistaksin laval ilmselt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aeroobset teen peamiselt kõndimist, laupäeval vedasin ka raudkelku, koormaks ketaste näol 55 kg, tõmbasin seda 2 km järjest, 8 staadioniringi, 50 minutit. Ratast ei kannata mul praktiliselt üldse jalgade pärast vändata, jalg läheb kohe väiksemaks, lihas pehmeks ja toonus pole kaugeltki selline, mis kulturisti jalal peaks olema. Tegime täna ka mõned pildid, kuid ei saanud midagi head, trenni lõpuks pildistamise ajaks olin juba tühi, pumbatus oli praktiliselt kadunud ja lihastunnetus ülikehva. Samuti ei leidnud head kohta, kus valgus oleks hea. Enamus kohtades näen selline välja, nagu poleks dieeti pidanudki
. Tegime vennaga täna nii:1. Sõudmine istudes ilma haardeta, see on nagu tavaline sõudmine, kuid kasutan tavalist kokkuköidetud turvavööd nii, et panen rihmast randmed läbi, käed rusikasse ja haarama ei peagi. Selliselt saan väga hea lailihase tunnetuse. Tegime 3 x 12, 10 plaadiga, see esimene asi teenis pigem sisseelamise ja eelneva väljakurnamise eesmärki.
2. Kontrastmeetodil tõmbed kangi otsaga ja hantliga ettekallutades ühe käega.
Kang – 30 kg – 12 + 12 (mõlemale käele)
Hantel – 62 kg – 6 + 6
Kang – 40 kg – 12 + 12
Hantel – 62 kg – 6 + 6
Kang 50 kg – 12 + 12
Hantel 42 kg – 12 + 12
3. Lõuatõmbed
Keharaskus – 5 x…25 sekundit pausi…5 x
+ 5 kg raskust – 5 x…25 sekundit pausi…5 x
Keharaskus – 5 x…25 sekundit pausi…5 x
4. Pullover + lõuatõmbed pooliku amplituudiga
28 kg (pullover) + keharaskus – 15 x + 10 x lõuatõmbeid ja nii kolm seeriat.
5. Jõutõmme pooliku amplituudiga ja lihtsalt toonuseks – 100 kg – 4 x 10
6. Surumine lamades
100 kg – 5 x
110 kg – 5 x
120 kg – 5 x
125 kg – 5 x
130 kg – 5 x
100 kg – 19 x
Surumisel jäi ka kerge varu sisse. Trenn kestis 1 tund ja 20 minutit, lõppu kerge poseerimine ka, kuid nagu ütlen, keha oli juba väga tühi. Päeval, enne trenni sõin 160 grammi apelsini…kus siis lõi pildi selgeks ja kõik punni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ilmselt ikka väga tühi koguaeg, keha on näljas. Trenni aeg jõin veega 30 grammi valku ja enne trenni ikka Olimp´i treeningueelne erguti, ilma nendeta ei teeks vist midagi.Homme siis jalg, plaanin midagi tõsist, kuna viimane jalg enne Riiat. Raskustele ei rõhu, pigem selline keskmine seeria, pidev pinge, superseeriad ja suurem maht. Aga pildid siis siin:
Ei saanud suuremad asjad, üldiselt sel valmistumisel on nii, et kogu asja olemus, kuivus ja vorm on video pealt alati paremini nähtav, kui piltidelt.
-
AutorPostitused