Janar Rückenberg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar Rückenberg
MemberPäev on õhtus ja tuleb vana jutt, päevad ei ole vennad. Olen täna olnud kuidagi närviline, enesetunne on selline nii ja naa, tunnen, et käin piiri peal. Täna oli trennist vaba päev ettenähtud, kuid tegin rahuliku biitsepsi 12 seeriat ja 10 seeriat kõhule. Aeroobset ei ole endiselt teinud, kuna, kui tunne on niigi koguaeg selline, et midagi on koguaeg puudu, energiapaagid on ikka piiri peal, siis hoian ennast pigem jõutrennideks, need peab saama tehtud, eks aega veel on ja kilokene jäänud ajaga vast langeb niikuinii. Ent, ega see kaalu langemine olegi kinnisidee enam omette. Praegu, viimased paar nädalat olen pigem üritanud oma 93.4 kg hoida ja tunnen, et keha vajab pigem puhkust. Olen toitu tunde järgi peale andnud ja tundub, et tunne on olnud õige.
Mõtlesin, et postitan paar sellist huvitavat asja. Esiteks, minu tänased viimased toidukorrad, mis illustreerib ilmselt hästi, kui erinevad on võimalused ja lähenemised ning kui kirju on see “Issanda loomaaed”.
19.15
Muna 53 grammi, hapukoor (20%) 25 grammi, kohupiim 200 grammi (rasvatu), õun 233 grammi;
21.00
Toores kapsas 426 grammi, muna 125 grammi, maapähklid 30 grammi;
22.15
Maapähklid 35 grammi, kohupiim 200 grammi (rasvatu);
Ilmselt viimane toidukord jääb täna ka viimaseks ehkki vimastel öödel olen ka söömas käinud. Ja kõige selle peale kaal ikka paigal. Õhtul kindlasti veel magneesium (ZMA), glutamiin ja BCAA – d.
Tänane skoor:
3401 Kcal, rasva 114 grammi, valku 296 grammi ja süsivesikuid 276 grammi
Ja uskuge mind, ei saa öelda, et ei sööks veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vorm on ok, olen peegelpildiga rahul, eriti hommikuti, kui veed on öö jooksul välja tulnud. Tunnen, et keha tahab raskest trennist pigem taastuda. Nii kui päevakese saab vahel puhkust näen ja tunnen, kuidas keha väljanägemine hakkab kohe kiiresti värskemaks muutuma. Homme on õlg ja triitseps.
Teiseks, kuna siin oli juttu kükist, mõtlesin, et postitan oma eelmise 2012. aasta jalatrennide kükiprogressiooni enne võistlusi umbes 2 kuud. Kuidas “lainetasin”, millised olid seeriad, kordused ja raskused, mis praktiliselt, et lõpuni välja kasvasid. Võistlus oli ju 21. oktoober 2012, viimane jalatrenn oli 16. oktoober 2012. Sarnast lähenemist olen rakendanud ka sel valmistumisel, kuid veidi teiste kordustega, ka on raskused kohati suuremad olnud.
Siin see on (vist ei ole seda varem postitanud):
aprill 30, 2013 at 4:01 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341745Janar Rückenberg
MemberKüüslauk, kindlasti küüslauk ja kui aga võimalust on, kasvõi küünte kaupa näri. Küllap sa muidugi tead isegi, mida teha, kuid soovitan soojalt küüsaluku. Enne EKV – d olin samas seisus, kolmapäeval, neljapäeval ja laupäeval oli võistlus. Sain jagu asjast ja ka küüslauk oli abimees, närisin teist nii palju kui kannatas igal võimalusel. Lisaks “Panangin” ja multivitamiine topeltkoguses. Peame vastu ja tuleb tervis sul kindlasti tagasi!!!
Janar Rückenberg
MemberEi oskagi selle rasvaprotsendi kohta midagi öelda, mõnes mõttes isegi ei usu, et nii madal on. Samas jah, ei ole isegi enda puhul varem sellist välimust näinud. Ja ehkki just täna saatsin ära pika artikli oma mõtetest, kulturismist, dieedist, kannatustest ja toitumisest üldiselt jätkuks paar päeva tagasi tekkinud diskussioonile, tunne on täna kuidagi imelikult hea, üldse on viimastel päevadel imelikult hea ja päris talutav. Viimaste päevade kaloraažid on olnud koguni 3800, 3700 ja eile oli 3400 ja kaal püsib 93.4 kg. Ja, no tunnen, et tuleb pigem peale anda, usaldan tunnet. Olen vägisi peale andnud, kuna nüüd ei tahagi, et sealt väga enam kukub, sest järgmise nädala reisiga võistluspaika ja viimase päeva tühjendusega kukub see kaal niikuinii, ilmselt sinna 92.0 – 91.5 kg peale, mis on väga ok enne laadimist. Paar päeva tagasi sõin kell 03.00 öösel 100 grammi tumedat šokolaadi. Lihtsalt, tuginesin enesetundele, mis oli väga tühi. Kaal hommikul oli endine, 93.4 kg. Seega, vorm on käes, olen selles faasis, et hoida ja peale anda. Ütlen isegi nii, et tõepoolest, tavatult hea on olla, oleks varu veel vinti peale keerata ja gaasi juurde panna, aga ei pane. Aeroobset ei olegi nüüd üldse teinud juba pikemat aega. Eile lihtsalt kõndisin 2 km. Jalga olen teinud siin lõpu eel veel päris sagedasti. Kusjuures sel valmistumisel olen praktiseerinud jalatrenne ka selliselt, et jalg on suisa 2 – l päeval järjest, see toimib. Selge see, et mõlemal päeval päris ühtmoodi paugutada ei saa, aga need trennid tuleb vastavalt seada. Reedel oli jalg, laupäeval vaid kükk 10 x 3 ja täna taas selline mõõdukam, pigem rahulik jalg. Reedel kükkisin korralikumalt:
150 kg – 4 x;
155 kg – 4 x;
160 kg – 4 x;
165 kg – 4 x;
125 kg – 8 x;
130 kg – 8 x;
135 kg – 8 x;
115 kg – 12 x;
115 kg – 12 x;
75 kg – 24 x;
Kümme seeriat, kõik kindlasti kerge varuga ja üritasin katta neljakorduseliste vahedega võimalikult suure kordusvahemiku (4 – 24). Selleks, et lihase kõikide kasvusuundade potentsiaal oleks maksimaalselt stimuleeritud.
Laupäeval oli surumine lamades, 125 kg – 7 x 7, tuli kenasti ära. Aga, kümmekond päeva veel, siis on selleks korraks läbi.
Loodan siiralt, et lennujaamas miskit laadimistoitudest ära ei võeta, et hotellitoas on ikka külmkapp, et grimmiga ja grimmisega sujub meil kõik kenasti ja et selg oma kangusega liialt tunda ei hakka andma.
Ott, mis grimmi sina kavatsed kasutada??? Ise ei teagi, mille kasuks otsustada, kas proovida seda uut Winnerit või Jan Tanaga ikka. Kuigi, nagu aru olen saanud, jamad variandid on vist mõlemad, selles mõttes, et tilkumine, laigud ja rohelus ei jää kummagiga tulemata.
Janar Rückenberg
Memberaprill 27, 2013 at 7:08 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341489Janar Rückenberg
MemberSee on huvitav teema, ka minu jaoks ja liitun teiega, kui mul onnestub oma arvuti klaviatuuri tappidega tahed taas tagasi saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 25, 2013 at 8:51 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341401Janar Rückenberg
MemberSeega, tõetera, et tulebki ennast ise promoda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 25, 2013 at 8:48 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341399Janar Rückenberg
MemberJah, eks see nii ongi, eks see ole üleüldine kibestumine süsteemis tervikuna, see maadluse näide on muidugi väga hea näide.
aprill 25, 2013 at 8:40 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341395Janar Rückenberg
MemberAlaliidule ei heida ma midagi ette, nemad on mind igati toetanud ja mina neid aidanud. Lihtsalt, ma tõesti ei suuda päris neutraalseks jääda, kui igal pool kajastub ainult see bikiini, mille spordialaks klassifitseerumine on tõesti küsitav, nagu ka kasutaja traql siin viitas.
Janar Rückenberg
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 25, 2013 at 6:09 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341385Janar Rückenberg
MemberTõsi on, et eks nende Bill Gates´i reeglitega tuleb vist leppida, elada ja nõustuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 25, 2013 at 5:24 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341381Janar Rückenberg
MemberJah, Taavi näites on loogika olemas. Aga, või kasvõi selline olukord, et rahvusringhäälingu spordiportaalis on juba 7. aprillil kajastunud küll Tallinna meistrivõistlused, ent puudub vähimgi teave selle kohta, et oleks toimunud Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.
http://sport.err.ee/kulturism_fitness/4cee1573-f443-447d-873c-d41ce6514790
Et, kasvõi selle näite taustal on olukord selline, et erinevate võistluste tase ja kajastatavus oleks justkui proportsionaalselt päris paigast ära.
aprill 25, 2013 at 4:42 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341378Janar Rückenberg
MemberJah, silmailu silmailuks ja naiseilu naiseiluks, kuid pühendunult, kuudekaupa sisuliselt nälgas olnud ja raskelt treeniva sportlasena, kes on tõepoolest teinud meeletus mahus tööd ja valanud tulemuse nimel sõna otseses tähenduses verd, higi ja ei salgagi, et ka pisaraid, tekivad mul kõige selle peale küsimused, et: „MILLEKS?“. Milleks kõik see töö ja vaev, kui praktiliselt kuskil ei kajastugi, et midagi sellist (EKV 2013) toimus, kui suur oli osavõtjaskond, millised olid vastasseisud, milline oli tase jne. Ja ma ei räägigi siinkohal ainult endast, vaid kogu selle sportlaskonna nimel (iseäranis kõikide nende nimel, kes pretendeerisid EKV – l finaalis absoluutselt parima tiitlile), kes on veel, lisaks bikiini fitnessistidele olemas ja 20. aprillil EKV – l võistlustules olid. Eks see sportlaste suhtes, iseäranis tõsisemate sportlaste suhtes siiski suhteliselt tänamatu olukorra loob, nii nagu ka juba Liis Kristin nentis. Veelkord, ilu iluks ja „publiku tõmbenumbrid tõmbenumbriteks“, kuid on tõesti naljakas olukord, et monoliidselt on kajastust leidnud ainult bikiini fitness.Vist isegi Lõuna – Eesti lahtistest karikavõistlustest võis meedias rohkem lugeda, kui EKV 2013 – st, kus selgitati tegelikult ju vabariigi parimad kulturismi ja fitnessi 2013. aasta kevadhooajal.
aprill 24, 2013 at 5:36 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341346Janar Rückenberg
Member“Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..).”
Jah, eks ta paraku nii on, mis on iseenesest natukene kurb…
aprill 24, 2013 at 3:01 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341337Janar Rückenberg
Member…Balti Matš, mis oli mastaapsuselt, tasemelt ja võistlejate arvu poolest siiski märgatavamalt tagasihoidlikum, kui päevased sündmused…
aprill 24, 2013 at 2:53 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341336Janar Rückenberg
MemberÜlikummaline on muidugi see, et igal pool kajastub miskipärast ainult see õhtune Balti Matš ja see bikiini…
-
AutorPostitused