Janar Rückenberg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Janar Rückenberg
MemberAvasin šampanja, isa laseb saluudiraketi ja heisatakse Rückenbergide perelipp…
Janar Rückenberg
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janar Rückenberg
MemberSama siin, see ei ole lihtsalt tagantjärgi tarkus, vaid korrutasin seda koguaeg kõigile, et ma siiralt usun, et ta teeb selle ära!!!
Janar Rückenberg
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tehtud, kannatatud…Janar Rückenberg
MemberMine Silvar, mine, see on sinu projekt, mille oled väärikalt lõpule viinud, olen väga uhke sinu üle…………..
Janar Rückenberg
MemberUskumatu…
Janar Rückenberg
MemberAjaloolised hetked taaskord on sündimas…
Janar Rückenberg
MemberOlen kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tõstan käed püsti – see asi oli minu jaoks liig – ma käisin kokku arvatavasti 60 – 70 km ja ei kujuta ausalt öeldes ette, kuidas hakkab liikumine järgnevatel päevadel aset leidma. Pidin algul tegema 15 km, kuid siis mõtlesin, et proovin ka palju jaksan kaasa teha, ehk äkki lõpunigi. Siin ei olegi absoluutselt tegemist, et kulturist või mitte kulturist, sõudja, suusataja, staier või korvpallur. See oleks katsumus absoluutselt igasuguse spordiala ja ettevalmistusega inimesele. Peaprobleemiks ei olegi minul niivõrd villid, kuigi ka neid on omajagu ja korralikult. Probleemiks on puusad (puusapainutajad ja reie ülaosa), mis on nii valusad, et ma liigun nagu 100 aastane. Hea, et Esta tuli Aegviitu vastu, et sealt edasi Silvariga lõppu rühkida. Ausalt öeldes, ma ei kujuta ette, mida võib Silvar tunda, kuna tal peaks olema mingi 130 – 140 km läbitud. Küll ütlen seda, et kui mees nüüd lõppu ära tuleb, siis väärib ta monumenti. Ja ma usun endiselt, et ta tuleb lõppu ära. Tehkem kõik selleks, et see omamoodi põnev ja vahva üritus kulmineeruks omamoodi kangelasteoga. Silvar on seda väärt!!!Janar Rückenberg
MemberRahu poisid, pidage vastu, “Vürst Visadus” ja “Krahv Kannataja” isiklikult tuleb veab teid lõpuni…
Janar Rückenberg
MemberMa olen arvutanud välja isegi ligikaudse kalorikulu, mis on küll puhtalt teooria ja ilmselgelt väga varieeruv ja umbkaudne. Arvutus on Silvari kohta:
Mees peaks kaaluma hetkel enam – vähem 94 kg. Kui seline mees jalutab kiirusega 5 km/H, siis suvalise netitabeli järgi peaks ta 60 minutiga põletama 325 kcal. Keskmine maa, mille nad kokku läbivad on umbes 180 km (seda peaks pärast täpselt teada saama), noh, mõni km siia/sinna. Võtame keskmiselt 180 km. Kui nad läbivad keskmiselt 5 km ühe tunniga, siis kuluks neil ilusaima stsenaariumi kohaselt 180 km läbimiseks 36 tundi. Seega, 36 x 325 = 11700 kcal. Et siis teoorias peaks sellisele maratonmatkale kuluma 11700 kcal, mis, juhul, kui see energia tuleneks kõik puhtalt rasvarakkudest võrduks 1519 grammi rasvaga (7.7 kcal = 1 gramm rasva, kui seda keha rasvarakkudest hakatakse mobiliseerima). Aga, ilmselgelt on see teooria ja ma arvan, et igasugused silmaga nähtamatud tegurid (väsimuse kuhjumine, öö jne) kõik suurendavad seda summaarset kulu.
Janar Rückenberg
Member“Palun ärge saage minust valesti aru. Häbi on, sest sõitsin silmad kinni ja ei taibanud rännulistele head teed soovida.”
Ära põe, kõik on korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Janar Rückenberg
Member7.40 – 7.45 paiku olid mehed enda sõnul juba Tabiverest läbi. Ja, juba etteruttavalt, selles, et see asi ausalt ärategemiseks on ettevõetud, selles ei pea küll keegi isegi mitte 0.000000000000001% kahtlema. Nii palju oma venda tunnen, see on peaaegu täpselt sama, nagu oleksin ise seal tee peal ja 100 kg – ga 104 kükki teinud mehe tahtejõus ning ausates kavatsustes ei ole põhjust kahelda.
Ja võibki loomulikult tullagi ka ette, et neid ei näegi seal teepeal 100% koguaeg, kuna on selge, et käiakse läbi tanklatest, teeäärsetest poodidest või kohvikutest.
Janar Rückenberg
Member“Nii häbi on praegu.”
???
Janar Rückenberg
MemberJanar Rückenberg
MemberTere!!! Ehkki algselt oli täna plaanis õlg ja triitseps, tekkis plaanis väike muutus ja tegin hoopis jalapäeva. Mis seal salata, nüüd on keha juba korralikult sellises faasis, et annab ennast kokku võtta. Aga, see õnnestus mul, kuigi jah, süsivesikuid tuli enne trenni plaanipärasemast oluliselt rohkem peale anda, kuna pelgalt mõttest eelseisvale jalatrennile tundsin, kuidas keha aina küsib ja küsib juurde. Täitsa tõsiselt, kui on sellised piiripealsed trennid, rasked trennid, plaanitud numbrid ja defitsiidi tingimustes tuleb ära teha, siis tunnen, kuidas keha hakkab kartma seda eelseisvat trenni. Päris tõsiselt. Muidu mul põlved üldiselt probleemiks ei ole, kuid enne raskeid jalatrenne hakkavad põlved tihtipeale ka valutama, muutuvad tuimaks ja tajuks justkui eelseisva tegevuse tõsidust. Aga, plaanitud tegevuse sain enam – vähem tehtud, ehkki, tunnistan, et tiksun nüüd ikka päris piiri peal ja raskuste langemine siit edasi ei paista kaugel olevat. Õnneks ei ole enam suurt midagi jäänud. Loomulikult ennem veel sisse ka Workout Shock.
Aga, trenn 70 minutit, kokku 25 tööseeriat, hindeks kindlasti 5. Kõige olulisem siiski esimene harjutus kükk, kuna raskused, kordused ja seeriad selles harjutuses on progressiooni aluseks, aga ka indikaatoriks soorituse ja sellest omakorda tingitult lihasmassi säilimisele.
Numbrid:
90 kg – 8 x;
115 kg – 8 x;
130 kg – 8 x;
150 kg – 8 x;
150 kg – 8 x;
150 kg – 8 x;
150 kg – 8 x;
130 kg – 8 x;
120 kg – 12 x;
100 kg – 16 x;
Pluss muud kergemad liigutused lisaks.
Peale trenni 19.30 oli söök:
Õun – 208 grammi;
Hapukoor (20%) – 30 grammi;
Pähklivõi 20 grammi (1 kuhjaga tl, kaalun ilusti muidugi välja);
Kohupiim (rasvata) 200 grammi;
Trenni ajal võtsin ka glutamiini!!!
Enne trenni astus läbi poeg Hoss, kes saabus korvpalli trenni. Mees oli lahkesti nõus tegema isast paar pilti. Pildid on päris tühjalt ja pumpamata:
-
AutorPostitused