JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
Memberväga kogenud mees, vägagi palju ütlev, väga tubli!
JamesC
MemberOleme omade üle väga õnnelikud! EESTLASEEED!!!! Palju õnne pisitütre puhul!
JamesC
Memberusute või ei usu, mina käin võistlustel 2 päevaga 80 km maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nädalas tuleb kuskil 300 km kokku….
JamesC
MemberOptimum BCAA 5000 Powder või mõni muu BCAA.
JamesC
MemberKirp kui sa juba antsla poole liigud, ast minu poolt ka läbi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 7:33 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208689JamesC
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 23, 2009 at 7:27 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208685JamesC
Member300NALJA TEED? mina pakkusin ennem ja rohkem, sina pakud pärast ja vähe, tule taevas appi !
juuli 23, 2009 at 7:23 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208681JamesC
Member465
JamesC
MemberOlge nüüd, sakkis peaga ikka trenni ei tehta. Kui selline tegelane saali satuks juhataks ta sealt kohe välja. Vaevalt , et üheski korralikus klubis adminnilauast selline tegelane kaugemale jõuakski.keegi vist on ikkagi jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberTäitsa selline asjakohane artikkel!
JamesC
Memberpeale seda kreatiini kuuri, tõmban selle BCAA või mis ta nüüd oligi, sisse.
JamesC
MemberMa nii imestan, et sa nii vähe neid aineid sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberKilosid kaotab küll aga mitte rasva arvelt, enne taipoksi võistlusi sai ikka kõvasti saunas higistatud, et madalamsse kaalu saada.saunas, kaotad üleliigse vee kehast ära
JamesC
MemberAusaltöeldes poleks isegi soovi mingit raudkindlat söömiskava paika panna , tahaks lihtsalt teada milliseid sööke oleks kasulik süüa.Asi ple selles, et mis sööke süüa, vaid asi on selles, mida ja kui palju süüa!
JamesC
MemberTere jälle! Loodame, et Ivo õhtuks vihmasest suvest tingitud masendusest niipalju võitu saab, et on valmis jälle korraliku trenni tegema. Fotojäädvustused minu tänasest õla, triitsa trennist ja Ivo (ei tea mis tal täna kavas) ponnistustest saab siis ka nii kella 20 paiku ehk ülesse siia pandud.Loodame parimat! Seniks kena päeva!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Härra “Bonsuna” Kalmus, kuna te tagasi lavale astute?
Mis liigas?
-
AutorPostitused