JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
Member565
JamesC
Member?
“>sa vist pole eestlane!!
JamesC
MemberMaq uudasi tuud asja jupa pikemat aigu, kavvva uudatud kaunike. maq ise ei saa kudagi tuust asjast osa võtt. tuuga om nüüd niimudu, et, ma saatse oma sõbrad, teile, pandse kundimuuturid tüüle, ja panid võromaalt ajama tartumaile…
JamesC
Member565
august 4, 2009 at 1:33 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 4 augustil on Serious Mass 2,7kg Optimum Nutriton ilt #211061JamesC
Member565
JamesC
Memberesiteks need pole õiged politseinikud, nimesildid puuduvad, ja auastmed ka puuduvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lambakari..
>Härra te elate ju väga kõrgel… NAABER LENDAB
JamesC
MemberVäga hea vorm! (Y)
JamesC
MemberLäks natuke paljuks vist botoxiga
JamesC
Member510
JamesC
Membersuvel käin sõpradega seeneel marjal, vahepeal harrastan õllepüüdmist
JamesC
Member510
JamesC
MemberTegu on lihtsalt füüsilise vormi taastamisega. PM ju mul sama teema käsil. Klassikuna ennast 98kiloseks näljutanud siis nüüd jälle 120 nagu veel 3 aastat tagasi olin pidevalt. Aga näis kui kaugele see nn taastamine Levrone puhul läheb või pidama jääb. Huvitav jälgida igaljuhul.IGATAHES
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Member“mehed” Armuge !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saate ka heasse vormi!
JamesC
MemberLihasmälu, ja vastav geneetika. Ei mingit maagiat.otseloomulikult, milleks ained, kui on vaja inimest heade geenidega, ja inimest, kes oskab suurepäraselt toituda!
JamesC
Membersellist töö kohvrit oleks endalegi vaja muretseda, nagu seal eelpool olev pilt näitas…
ja kusjuures, noortel peaksid hormoonid möllamas, asi kisub vahepeal käest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused