JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2010 at 2:23 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259721
JamesC
MemberMis su nimi on?Härra Harry, kuigi jh autorikaitse õigused…
märts 4, 2010 at 2:13 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259718JamesC
Memberväidad, et mu rekord on üle tehtud? Tõestust. Ise pole sellest teadlik.Kui ei ole rekordi üle tehtud, siis pole selles vanuseklassis veel keegi 555 punkti saanud ametlikult. Seega ma olen ainuke Eestis, kes seda on suutnud.
No ametlikult pole ma seda veel teinud, kuid aasta 2008 a oli minujaoks laskmises väga edukas, olen teinud 6 a peale laske trenni, kui poleks vigastusi vahepeale tulnud oleksin edasi tegelenud, ja areng oleks maailma tasemel, aga praegu pühendun ainult v/k sportpüstolile, püüan 300 sadat… senimaani on õnnestunud 293:D Tubli sellegi poolest, vaevalt et ma seda kunagi ametlikult ära teen…
laskmine on lemmik spordialasid!
märts 4, 2010 at 1:05 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259711JamesC
Member~ma olin 6 selt kuskil 48 h olnud käeraudades, isa oli vanasti politseinik, ja olid vanematega kodunt ära läinud kui käerauad leidsin, painin end napakalt arusaamatul õhjusel radiaatorikülge,jäin magama ja kui vanemad kodujõudsin ei saanud aru kuna magasin voodis ja tekk oli üle pea, käsiradiaatoriküljes teki all, peakohal. hommikul ärgates oli käsi ära surnud, ja mis imet isa oli oma võtmed tööjuurde jätnud, ja läks poolpäeva aega enne kui lahti sain käe… väiksespoiskese mõistus

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 4, 2010 at 1:01 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259709JamesC
MemberÜks näide siis:Alaks on siis laskmine.
Harjutuse nimi olümpiakiirlaskmine.
Tulemus: 555punkti
Aeg ja koht: 30.05.2009 Elva
Ja seda kõike POISID -18a kategoorias.
TEHTUD!
JamesC
Member
Martin Kjellstorm´i selgveebruar 19, 2010 at 4:33 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257471JamesC
MemberTÄNANE ENNUSTUS MURDMAASUUSATAMINE
23.00 Naiste suusavahetusega sõit 7,5+7,5 km (kl+v), stardis 68 naist
Kristina Šmigun-Vähi 5
Tatjana Mannima 58
Kaija Udras 48
veebruar 18, 2010 at 5:05 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257192JamesC
Member20.00 Naiste 15 km, Stardis 87 naist.
Eestist:
Eveli Saue 64
Kadri Lehtla 74
23.00 Meeste 20 km, Stardis 88 meest.
Eestist:
Martten Kaldvee 35
Kauri Kõiv 60
Roland Lessing 44
Priit Viks 70
veebruar 18, 2010 at 4:19 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257175JamesC
MemberMidaaaa sa ajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt, kui purjus, ala kaks tundi tagasi olin :S
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tõstmine teeb omatöö…veebruar 18, 2010 at 1:13 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257100JamesC
MemberSamakamehel on naisega halvad suhted oma tüdrukuga, elab siin foorumis korralikult välja, loodan et läheb ka asjaette, ja lepite ära
RAHU:)JamesC
MemberSee lehekülg, mida reklaamiti, on sama tõhus kui hakkan kodunt, teistele kraanivett müüma.! Ühele kasulik teisele kahjulik!
JamesC
MemberTean tüüpi, kes lõi mendile viinapudeli pähe puruks, kuna mendid nüpeldasid ta sõpru
1,5a sai selle eest..
Oleks “mendi ära tapnud” oleks saanud aasta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2010 at 8:28 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt #252099JamesC
Member126
JamesC
MemberJah, raam on oluline, aga mitte määrav, sest näiteks 15-16 aastased võivad ju väga lühikese ajaga küll pikkust, küll laiust visata mehe moodi.Selles osas on täitsa õigus Imrel, ehk siis puberteedi eas muutuvad poisid kõvasti!
JamesC
Member125
JamesC
Membertegelikult, poliitikute jaoks tähendab tallinn, tervet eestit üldiselt!
tehke sellest omad järeldused!
ja vastukaja oodatu, samas saavad pealinlased ka suuska sõita, mis on väga hea ! saavad kilode võrra kergemaks ja tugevamaks.
-
AutorPostitused