JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberMinul käskis ka arst koormuse maha võtta, kuu aega ei teinud midagi närvilisus hakkas tekkima, olen muidu sellise sportliku eluviisiga poiss, pean kogu aeg kuskil ja midagi tegema, samamoodi põlved koguaeg valutavad, õhtul annavad sellist tuld ,et jube…..
JamesC
MemberKooli arst rääkis ka mulle seda, et võib nii juhtuda. Aga suuremaks tahaks küll saada. Sest see oligi ju kunagi üks põhjus miks treenima hakkasin, et ma nati kõhna olin.noh tee lihtsalt regulaarselt trenni, nt ma käin 3 trennis, ja muidu olin siukene pontsik poiss, nüüd olen täpselt selline, et ujuma lähen siis lausa naistel lust vaadata, millise ilusa kehaga noormes tuleb:), see on just see sama tahtejõud endajaoks, tüleb vormida teha mitme külgset sporti…
JamesC
Membersõjaväkke lähed?
Seal võid veel sellise mehe mõõdud välja visata mis jube, vaata, et oled mõnest jõusaali vennastki suurem!
JamesC
MemberVana olete, mmm eks see õlgade laius tuleb pubertieedi lõpus juhul kui olete noormees veel…
november 23, 2008 at 11:55 e.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171913JamesC
MemberHoian pöialt, ja loodan, et teised kaa hoiavad:)
Tubli Imre!
november 21, 2008 at 6:19 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171754JamesC
MemberJamesC
MemberKergejõustikus on palju alasid:Sprint, tõkked, pikamaa jooks, ketas, kuul,oda , teivas ja mõni veel.
Vanust on 14. Suudan joosta 60m alla 8 igakell, kuid ma olen enam kui kindel, et olen ülekaalus, tunnen seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhupeal on ikka omajagu seda rasva.Aga ikkagi, ehk keegi oskab rääkida sellest millal süüa valke/ rasvu ja millal süsivesikuid. Ju ma ikka viimasel ajal ainult süsivesikutest toitunud pole ju
“> nii , et ikka kordades rohkem süsivesikuid kui valke/rasvu.On olemas selliseid harjutusi mida saab igakell teha, kogu keha harjutus són see kui keha on pinges… ja siis järksu lõdvestad.
Neid pead tegema vähemalt 3 korda nädalas, ja soovitan kangi tõsta, aga tasapisi ja ainult nende harjutuste juures, kus treener sind õige tehnikaga õpetab !
Jõusaali võid tasapisi teha2x nädalas… ja samas jooksed ikka niimodi, toitumises ei oska nii väga spetsiifilist välja tuua, et hommikuti söö kõvasti, et päevapeale kõht väga tühjaks ei lähe.
Vabandan õigekirja pärast.!
november 19, 2008 at 7:42 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171508JamesC
MemberKalmus tuleb 3 ndaks, Vähi 4 ndaks ja Koovit kaa 4 ndaks, kõik.
JamesC
MemberTere!Käin kergejõustikus, olen “kergelt” ülekaalus, tahaksin, et tulemused paraneksid, ja et lihastelt rasva ka kaoks.
Kui abiks siis olen 180-182cm ja kaalun 83kg
Trennis käin 4-5x nädalas.
Abi vajaks siis toitumises.
Mida peaksin sööma hommikul?(7:30 – 8:30)
Päeval (12-13:00) Söök kooli poolt, tavaliselt kartul või makaronid
15:00-16:00 Ehk siis tund enne trenni.
Õhtul 19:00
Tahaks teada kas peaks hommikul,päeval,enne trenni sööma valgurikast ja rasvarikast toitu?
Peale trenni mingi müsli jogurtiga + kartul /makaron, et siis enne trenni mitte tarbida eriti süsivesikuid?
Kuskilt artiklist lugesin, et kui hommikul ja päeval süüa suur hulk süsivesikuid, siis see pidi tekitama väsimust + pole väga tõhus rasva/kaalu kaotamisel?
Ma loodan, et saate minu küsimustest ja probleemist aru ja ehk oskate aidatagi.
kuule mees vana oled?
Mina olen samasuguse kehatüübiga inimene, käin kergejõustikus pikkust 185 cm ja kaal 86 kg, see pole ülekaal… sa pead kergejõustikus kogukeha harjutusi tegema, see muudab keha proportsiooni kõvasti, venitused ja kõik selline, konsulteeri oma treeneriga, ja tee niimodi nagu treener ütleb. Ja söömise poolelt ütlen seda, et ära rasva samapalju kui valku söö
valku söö normaalselt aga proovi väga rasvastest toitudest loobuda asendades juur või puuviljadega, ära unusta vedeliku tarbimist, mitmekülgset toitumist !
november 19, 2008 at 6:38 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171499JamesC
MemberJah sõbrad, ei iga-päev, ei kuu, ei aasta, mine tea ehk isegi kümme järgmist aastat ei võta Eesti musklimehed ette sellist asja, et teevad ühe laheda filmi. Lahe see aga on, uskuge, kes ei usu, soovitan vaatama tulla, kel vähegi võimalik siis suurel ekraanil 29.11 nagu välja hõigatud. 100.- EEK -u pole 2008 aastal enam suur raha, (arvan ma) aga igaüks otsustab muidugi ise.Mis veel, suurt midagi, tehke isuga trenni, reklaamige oma ala ja toetage /kas-või hää sõnaga/ alati oma eeskujusid. ALATI, mis ka ei juhtuks, sest üks tõeline fänn ei jäta oma iidolit kunagi.
ELAGU BODYBUILDERID!
Teie BONSUNA.
Halastamatu jutt, Bonsunalt:)
Kus siis Bonsuna pärilt on? Hollywoodist või Pakri saarelt? Ei Jõusaalist!
Tasub seda filmi vaadata!
JamesC
MemberOlen kuulnud siis sellist juttu, et süüakse sisse proteiini, mis tegelikult hiljem urineeritakse välja koos kaltsiumiga, mille tõttu ka on põhjustatud hoopis luude nõrgenemine.Tõene?
Ei tea miks siis Kiivikas ikka laval käib, peaks ammu juba voodis lamama, luud muudkui puruneksid.
Tule taevas appi!
november 16, 2008 at 8:19 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #71123JamesC
MemberOlgem ausad Kalmus on parim!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täiesti nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 16, 2008 at 6:31 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #75836JamesC
MemberNumber 28 bodyfitnessis oli mu lemmik. Väga hea tuharalihas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu lemmik kaa… ei tea kas eelmine päev oli pidu pannud?Kena nägu peas ja puha
november 16, 2008 at 5:36 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #82314JamesC
MemberAiii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selge:)november 16, 2008 at 5:31 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #81029JamesC
Memberegaq juhuslikult noortest pilte pole… noortes oli kaa väga tasavägine võitlus, laksud käisid igalpool
-
AutorPostitused